Xaχα, για δες, σου χα πει και γω κάποτε οτι μου θύμιζαν λίγο Beavis & Butthead κάποια σχέδια σου!
Συγχαρητήρια παιδιά!!! πολύ ωραιά πράγματα είδα σε αυτό το θρεντ! Και τα κομικς που πόσταραν μερικοί είναι πολύ έξυπνα…
Πολυ ομορφα τα παραπανω,μπραβο…μιας και βρηκα σκανερ επιτελους,παρτε μερικα προχειρα που βρηκα τωρα,που ξεπακεταρω απο τη μετακομιση…
Ενα σκιτσο απο ενα κομικ που φτιαχνω σιγα σιγα,κομμενο δυστυχως στα πλαινα και ανολωκληρωτο ακομα
βεβαια…
](http://img140.imageshack.us/i/63878532.tif/) [/IMG]
Επισης,με μολυβι,κακη ποιοτητα,η Bride απο το KILL BILL
το πρωτο σκιτσο δε φαινεται.
Ουπ…ελπιζω να το εφτιαξα…
Wild child ωραία η καρικατούρα, μου θυμίζει λίγο Τιμ Μπάρτον. Μωρέ μπράβο έμπνευση όταν ζωγραφίζεις πάνω σε ριζοσπάστη:p
Λουπέν ωραία αυτά, αλλά ακόμα περιμένω να δω ένα δείγμα από άρτγουερκ για το φόρουμ όπως μου λεγες…[-X
Ειναι στα αμεσα σχεδια,μολις τελειωσω κατι που κανω τωρα…Θα εχεις και τιμητικη:p
Kάνε μας ρόμπα αλλιώς δεν αξίζει. Το 1ο πάνω πάντως φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον.
Παντα…8)8)
Mercii,εχει ακομα πολυ δρομο…
το 2ο σκίτσο,είναι άψογο!!
respect lupin.απο οτι φαίνεται το κατέχεις το άθλημα!
Πολυ ωραιες δουλειες παιδια, μπραβο !!
Λουπιν εισαι πολυ καλος κομιξας, αλλα κ του Wildchild μαρεσε παρα πολυ.
χαχαχα ισχύει, ειδικά ο Ulrich :lol:
edit: Lupin, τώρα είδα τα δικά σου μπράβο!!
Wildchild, κολλάζ είναι?
γιατί αν δεν είναι να σε φωνάζουμε, ντα βίντσι, ρενουάρ, νταλί, μονέ, ματιζ…
Καλά, προφανώς και είναι κολλάζ, απλά μ’ ενδιαφέρει η μέθοδος, αν έγινε δλδ με το χέρι (σκισμένες σελίδες διακρίνω) ή μέσω pc κλπ…
ναι κολαζ ειναι(με το χερι).
ειναι ενα μερος απο ενα αρκετα μεγαλο εργο που ειχα κανει και το συγκεκριμενο κομματι μου αρεσε για φωτογραφια8)
Έχω μια απορία…
Το ζωάκι τούτο τι ζωάκι είναι?:-s