Post your art works

Χμμμ, θα δούμε γι’ αυτό… Είναι σημαντικό να έχεις αποδώσει τέλεια το θέμα ξέρεις, δε μπορούμε παρά να είμαστε το πλέον αυστηροί μαζί σου… Ανέβασε το και βλέπουμε, και αν είναι θα δοκιμάσεις την κρίση μας.

χαχα δε θα το ανεβάσει τώρα. Έλαα πλάκα κάνω. :PPPPP

πω πω αγχωθηκα τωρα, σαν να δινω εξετασεις :-s,
οχι ενταξει πλακα κανω, 8α το ανεβασω και περιμενω κριτικες :wink:

Πολλα μπραβο στα παιδια που ασχολουνται με με το σκιτσο, την ζωγραφικη, την ψηφιακη τεχνη, κι ο,τιδηποτε δημιουργικο!

Oριστε και κατι δικο μου…:slight_smile:

Well done! 8)

Ε, διαστημοαρχόντισσα, τι έγινε? Είπαμε για αυστηρή κριτική και σκέφτηκες “άστο καλύτερα”?? :stuck_out_tongue:

Περιμένουμε τα έργα σου! (έχω καιρό να κάνω σκληρή και αδίστακτη κριτική, μου λειψε, εμπρός λοιπόν, βοήθησε λίγο την κατάσταση!)

xaxaxa δεν 8α το πιστεψεις αλλα υπηρξε διπλο φειλ

1. χαλασε το καλωδιο του κινητου που συνδεω με το πσ για να περασω φωτο,οποτε τα εργα μου:lol::lol: δεν 8α μπορουσαν να μεταφερ8ουν
  2. αυτο που ειχα στο μυαλο μου ΔΕΝ βγαινει με χερι(τα χρωματα κλπ) 8ελει υπολογιστη και δεν την παλευω να κα8ομαι ΠΑΛΙ:-k σε ο8ονη

παντως

αυτο που φτιαχνω μην φανταστεις οτι ειναι σαν τα δικα σου που @μανε ΄σε σχεδιο.
εμενα ειναι χρωματα πιο πολυ, μαζι με πραγματα που κολλαω επανω(πχ πλανητες,συννεφα -που ειναι σελιδα απο τετραδιο κομμενη σαν συννεφο και πανω στις γραμμες εχει στιχους )αναλογα με το 8εμα και την ιστορια που εχει το κα8ε καρε :roll:

Πάντως θα μπορούσες αν τα είχες στο χέρι να τα σκανάρεις και να τα περάσεις στο πισι ως αρχεία, αντί να τα βγάζεις φωτογραφίες…

Όπως προτιμάς, αν και ξέρεις και η ίδια πως αυτό που γράφεις στο σπόιλερ δεν ισχύει, μπορεί να σου φαίνεται “απλό” κάτι αλλά να είναι πραγματικά όμορφο, εδώ δεν παίζουν συκγρίσεις ανάμεσα σε τελείως διαφορετικά πράγματα. Anyway, whatever you like. 8)

ενα κειμενo που εγραψα τo 2008…

[SIZE=“3”]Jesus Christ Superstar ( A look inside the mind of the greatest rock star of all times…) [/SIZE]

Η αυλαία έπεσε και χώρισε τον Jesus από τα πλήθη που τον επευφημούσαν …Όλα ειχαν κυλήσει άψογα αλλά κάτι δεν του καθόταν καλά,σαν ένας ενοχλητικός κόκκος άμμου στο παπούτσι του μυαλού του…‘Ισως είναι ώρα να αλλάξω λίγο το setlist’ sκέφτηκε καθώς υπέγραφε τα limited edition t-shirts "Jesus kicked our asses at Pasadena Bowl’’ των θαυμαστών που περίμεναν υπομονετικά έξω από το καμαρίνι του…‘2000 χρόνια το ίδιο πρόγραμμα λογικό είναι κάποια στιγμή να κάνω κοιλιά’ σκέφτηκε και ξεκίνησε να βγάζει το makeup του τη στιγμή που το κοράκι ο μάνατζερ του έκλεινε την επόμενη συμφωνία για μια νέα εxclusive σειρά αφρόλουτρων με την υπογραφη του και tag line ‘wash away your sins with Jesus DermoSaint’.

Και μετά είναι όλοι αυτοί οι περιοριστικοί όροι στο συμβολαιό του με την εταιρία ‘Church Inc’ …Οχι σεξ,οχι drugs , οχι βρισιες στον αερα,παντα με γενια 5 ημερων…άλλιως το είχε φανταστεί όταν υπέγραφε…το μόνο που ήθελε τότε,το μόνο που ήθελε και τωρα ήταν απλά να ακούσει ο κόσμος τα τραγούδια του και να πάρει κάτι θετικό κάθως επέστρεφαν στις βαρετές προγραμματισμένες ζωές τους…‘Και το κακό είναι πως το γαμημενο συμβόλαιο δεν σπάει με τίποτα’ σκέφτηκε και άναψε ένα τσιγάρο για να κουλάρει από την αδρεναλίνη που ακόμα έρρεε μέσα του μετά το show…

Από την άλλη όμως μου αρέσει όλο αυτό το νταβαντούρι σκέφτηκε…Που θα βρω καλύτερα ? Η βιογραφία μου διαβάζεται φανατικά κάθε κυριακή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και είναι Νο1 παντού μαζί με αυτή του καριόλη του Μπέκαμ…Ο Μπέκαμ σκέφτηκε και ένιωσε την οργή να απλώνεται μέσα του ανεξέλεγκτη…Είχε και το θράσος να μου προτείνει να μου διδάξει ποδοσφαιρό για το διαφημιστικό της Pepsi…Δεν πειράζει σε 50 χρόνια θα έχει ξεχαστεί κι αυτος σκεφτηκε και χαμογέλασε…

Ένα πράγμα τον χάλαγε τρομερά εδω και 2000 χρόνια…το γεγονός ότι πολυς κόσμος τον χρησιμοποιούσε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…‘Jesus told me to kill them’ , ‘It was Jesus who made me do this things to that little girl’…Βλάκες άνθρωποι σκεφτηκε και ετοιμάστηκε να μπει στη λιμουζίνα που θα τον μετεφερε στη βίλα του…'Καλή η λιτη ζωη αλλά και το τζακουζι είναι αρχοντιά ’ σκεφτηκε και άνοιξε το περιοδικό για το στοιχημα…‘Οχι ρε πουστη μου πάλι εχασε ο Ολυμπιακος στο champions league’ φώναξε δυνατά και πέταξε το περιοδικό κάτω…‘αυτοι οι μαλακες οι έλληνες με εχουν φαληρισει’ και αναρωτήθηκε μήπως ηταν καιρος να αρχισει παλι να παιζει στην primera division την Ρεαλ…‘Τωρα που έδιωξαν το παλτό τον Μπεκαμ είναι στανταρακι τρελο’ σκεφτηκε και χαμογέλασε…

‘Ναι είναι ωραία ναισαι rock star’ σκεφτηκε ‘και ας έχεις τις βλαμμενες ελληνιδες ποπ σταρ να σε πρήζουν για ενα κλαψομούνικο ντουετακι πάνω σε κλεμμένες μελωδιες’ και είπε στον οδηγό να βάλει το aenima των tool…‘Καριόληδες’ σκεφτηκε με θαυμασμο και ζηλια ‘και εγω αν ειχα πουλησει την ψυχη μου στον διαόλο θα ειχα γραψει ένα τετοιο αλμπουμ’…

thxxxxx :oops::oops::oops:

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλήτη

σαλτιμπαγκε…!

λασπολόγε…

Άλλο ένα από artwork που περιμένει ακόμα. (Το μοντέλο υπαρκτό :p)

pics, να δούμε πόσο ακριβής είσαι στο σκιτσάρισμα.

Πω τον μπούστη! Σου στέλνω σε pm για ευνόητους λόγους :stuck_out_tongue:

καλησπέρα.είμαι κριτικός σκίτσων.βλέπω πως καλά την πας τη δουλειά.σε έχω κόψει πως είσαι ταλέντο.στο τελευταίο σκίτσο αμφιταλαντεύομαι όμως αν είναι καλό ή όχι.μιας και δεν είναι αποκύημα της φαντασίας και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω και εγώ να αντικρύσω αυτήν την πραγματικότητα.για καθαρά επαγγελματικούς λόγους ε?

Δεν λέω καλό το κορμί πατριώτη αλλά νομίζω θέλεις εισιτήριο για Pennsylvania πρώτα :lol::stuck_out_tongue:

Αλλά τι να κάνουμε αν είναι για την τέχνη… τα έξοδα δικά μου :wink:

ps. με φωτό βολευεσαι;

δύσκολο να είσαι κριτικός σκίτσων σήμερα.όπως προείπα είμαι επαγγελματίας.και τώρα αυτά είναι μισές δουλειές.αλλά από το τίποτα…:wink::stuck_out_tongue:

http://timwn.deviantart.com/

οποιος θελει ας ριξει μια ματια

σε στιγμή μεγάλης έμπνευσης!

[SPOILER][/SPOILER]

Σ΄έβαλα στη watch list! :stuck_out_tongue:

Εεεχμ, δε βλέπουμε τίποτα! Είναι κάτι ανάλογο με την αγελάδα που έφαγε τον πίνακα, του Μοέβιους Παχατουρίδη???

χααχαχχχαχαχαχ! δεν ξέρω τι παίχτηκε… πως ανεβάζουμε φωτογραφία?

Πας σ’ ένα σάιτ που ανεβάζουμε φωτός, όπως αυτό

http://imageshack.us/

και την κάνεις upload, ρυθμίζοντας απο κάτω το Image Size (η τέταρτη επιλογή “for message boards” προσφέρεται για το φόρουμ)… και αφού ανέβει, σου βγάζει αυτόματα κάποια λινκς. Κάνεις κόπυ το λινκ που λέει οτι είναι για φόρουμ και το κάνεις paste στο μήνυμα σου εδώ.

Και πριν ποστάρεις, πάτα και ένα preview post να δεις πως βγήκε!

Είσαι θεός!:smiley: