Guyz επειδη απ αυτα που διαβάζω φαίνεται ότι γουστάρετε πολύ την τέχνη θέλω να σας πω , πως για όποιον θέλει να σπουδάσει σκηνοθεσία, υπάρχει ένας διαγωνισμός ταινίας μικρού μήκους, στο facebook , που δίνει 1ο δώρο υποτροφία σε σχολή κινηματογράφου!!
αααααα και κατι ακομη !! Δοκιμαστε να βρειτε φωτογραφιες για vector / landscapes κτλ στο graphicshare , ειναι πολυ καλο !!! ( εχει κ διαφορα αλλα Plugins για δημοφιλη προγραμματα σχεδιασης !! )
εχω κατεβάσει κατι γαματα wallpapers απο αυτο
Heeey παίδες. Μετά απο καιρό ανέβασα στο tube το ένα και μοναδικό ως τώρα ταινιάκι κινουμένων σχεδίων μου!
Ladies and gentlemen, it’s the DISCO DOG!
Το ταινιάκι το δούλευα κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, το ολοκλήρωσα τον Ιούνιο που μας πέρασε και μόλις λίγες μέρες πριν πήρα στα χέρια μου την τελική του κόπια.
Τα σχέδια και το animation είναι εξ’ολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι. Δευτερόλεπτο ανα δευτερόλεπτο… ναι, είναι τόσο ζόρικο όσο ακούγεται. Η ιστοριούλα είναι απλή μεν, βγαλμένη απο τη ζωή δε. 8)
Στην [U][B]κουνελόχωρα[/B][/U] (< κλικ) μπορείτε αν θέλετε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το βιντεκάκι και τη διαδικασία δημιουργίας του…
A, και το λινκ για το youtube, ναι:
:afro::dance:
φαση ειχε ellanor
πολυ καλη προσπαθεια,μου αρεσε.
καλη συνεχεια,μπραβο.
χαχα,μπραβο ρε Αλεξ, γαματο, ειδικα το φιναλε-ΙΣΑ ΜΑΡΗ ΣΚΥΛΟΥ, LONESOME RIDER ΛΕΜΕΝΣ-…Αντε ρε και εις ανωτερα, αναμενουμε καινουριο πλεον…
ειχε πολυ πλακα να βλεπω το σκιτσο ελλανορ-το οποιο το εχω μαθει πια- να move-αρει:D
Ρομπερτ Κραμπ μητς χις γκρικ equal…φριντζ δε κατ σκηνικα, μπραβο και παλι μπραβο!
Πολυ καλο φιλε αντε να δουμε κ αλλα
Thanx ρε παίδες για τα καλά σας λόγια!!!
Lupin, δάκρυσα σχεδόν με το σχόλιο. Νιώθεις, απλά.
ΥΓ - αυτός ο γάτος που πετάγεται σ’ ένα σημείο πριν τον χορό μοιάζει πολύ στον Fritz ομολογώ! Τυχαίο?
ΥΓ2 - Κάποια στιγμή μπορεί να κάνω και σε κόμικ την kinky συνέχεια, με έξαλλα σκηνικά αλα Crumb, απο κείνα που δεν ποστάρονται στο tube.
ωραιος ellanor… :thumbup:
ωραίος ο ellanor και αγαπάμε το soundtrack :afro:
περιμένουμε το επόμενο!!
Μιας και χαζολογάω κι επιτέλους τα πέρασα στον υπολογιστή, πάρτε μερικά δικά μου έργα.
(Είναι φωτογραφημένα, όχι σκαναρισμένα, αλλά φαίνονται καλά)
[SPOILER]
Τον αναγνωρίζετε ελπίζω! Είναι αντιγραφή από φωτο, δημιουργημένο στις πιο βαρετές ώρες γενικής παιδείας πέρσι. Από πίσω μάλιστα είναι φωτοτυπία με ασκήσεις αρχαίων![/SPOILER]
[SPOILER]
Παρομοίως με το προηγούμενο, ακόμα πιο αναγνωρίσιμη φάτσα. Αυτό από πίσω πρέπει να έχει κάτι ινφο για έκθεση.[/SPOILER]
[SPOILER]
Αυτό αποτελεί δική μου έμπνευση. Είναι η εκδοχή μου για τον Jace Wayland (όποιος έχει διαβάσει Mortal Instruments ξέρει) και χαρίστηκε στην William Wilson για τα γενέθλιά της. Μια μέρα θα βγάλει μια μικρή περιουσία από αυτό, είμαι βέβαιη8) :lol:[/SPOILER]
[SPOILER]
Δύο close-up στα πετυχημένα στοιχεία της σύνθεσης, το μεγάλο βγήκε ψιλοφέιλ.[/SPOILER]
[SPOILER]
… Και last but not least ένα σκιτσάκι -αποτελεί inside joke με φίλη οπότε μπορεί να σας φανεί άκυρο. Παρόλα αυτά, νομίζω καλό μου βγήκε αν και πρόχειρο οπότε το βάζω κι αυτό.[/SPOILER]
Πείτε γνώμες με πάσα ειλικρίνεια, θα τ’ αντέξω:p
:lol2:
Το τελευταίο γάμησε!
Χαχαχα thanks!!
νομίζω πως νοστάλγησα τα λυκειακά μου χρόνια. τα βιβλία φυσικοχημειών και μαθηματικών ήταν γεμάτα από σκίτσα. αρκετά επαγγελματική δουλειά πάντως. well done!
το τελευταίο μου θύμισε το awkward χιούμορ από το doghouse diaries και το penny arcade. στηρίζω. :country:
Πρώτο και δεύτερο πολύ ωραία!
Στο δεύτερο υπάρχει ένα προβληματάκι με τα χέρια του, στους ώμους νομίζω.
Συνέχισε έτσι δημιουργικά
Thanks a lot you guyyyys!!!
Ναι δεν ξέρω, αν θυμάμαι καλά είχα δυσκολευτεί μ’ αυτούς τους ώμους :-k
Αφού σας άρεσε λοιπόν το σκιτσάκι πάρτε κι ένα ακόμη παρόμοιο που 'χω φτιάξει:
[SPOILER]
Ακόμα πιο πρόχειρο αυτό, η τηλεόραση έχει τα κακά της χάλια, όταν κάνω ένα παρόμοιο αλλά καλύτερο που θέλω θα το βάλω![/SPOILER]
σε αυτό με τη monopoly νιώθω ότι για κάποιο λόγο πρέπει να πέσω στο πάτωμα από τα γέλια, αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω καλά και απλά κοιτάω σαν αποχαυνωμένος την οθόνη. αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό του επιτυχημένου χιούμορ σήμερα.
anyway, μ’αρέζει ο τρόπος που σκιτσάρεις.
Το νερό το κρύσταλλο,θα ρέει απ’τις οθόνες…
Πανέμορφο και χιουμοριστικό το σκιτσάκι,και σου κλείνει το μάτι γεμάτο νόημα.