Αφού δεν κλειδώθηκε μόνο του το θρεντ μ’αυτά τα ντροπιαστικά πράγματα πάλι καλά! [-X
Χάλια, αίσχος, ντροπή. Είπες να μιλήσουμε με πάσα ειλικρίνεια ε? Επομένως [U]εκτιμάς[/U] αυτά που λέω τώρα. 8)
Άντε, πφ. Ας προσπαθήσω να μιλήσω σοβαρά (ή έστω, πιο σοβαρά απο πριν). Μου άρεσαν, you got the style kid! Το πρώτο πορτραιτάκι μου φέρνει στον τραγουδιστή των Gogol Bordello, αυτός είναι??? Το δεύτερο πάλι είναι ο Axl Rose???
(αν έπεσα μέσα καλό για σένα - το πρώτο μου θύμισε επίσης αγωνιστές του ‘21, αλλά δε νομίζω πως προσπαθούσες να κάνεις κάτι τέτοιο, δε σ’ έχω κόψει του πατριωτικού στυλ).
Θα συμφωνήσεις μαζί μου οτι στο δεύτερο ένα απο τα ωραιότερα σημεία του είναι εκεί που το κεφάλι ενώνεται με τα μαλλιά, και υπάρχει αυτή η μεγάλη σκιά στο πλάι και στον λαιμό. Δεν είναι τυχαίο, οι αντιθέσεις σκιάς-φωτός και τα κοντράστ μαύρο-άσπρο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για να βγει ωραίο ένα σχέδιο.
Τέλος, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Τα τελευταία, πιο γελοιογραφικά σου, μου άρεσαν και περισσότερο. Ο λόγος είναι αυτή η τρέλα που αναδεικνύουν - η οποία έχει και μεγαλύτερη σημασία σ’αυτό το στυλ απο το “ορθό σχέδιο” κλπ. Και οι εκφράσεις στις φάτσες πραγματικά έχουν πέσει μέσα 100% σ’αυτό που θέλουν να αποδώσουν.
Χιχιχι, είναι και πάλι inside joke γι’ αυτό. Αυτά είναι και τα 2 για ανθρώπους που αγαπάω γι’ αυτό πιστεύω μου πέτυχαν.
Πάντα έτσι συμβαίνει! Μάλλον πρέπει να υιοθετήσω τους φίλους και την αδερφή μου ως μούσες.
@ ελλανορ: 3πλο ΜΠΙΝΓΚΟ! Είναι ο Eugene Hutz και o Axl Rose και δεν είμαι του εθνικισμού! Ε, η μουστάκα του Καραϊσκάκη φταίει, αλλά αφού την έχει έπρεπε να τη ζωγραφίσω. Είναι και το trademark του στο κάτω-κάτω, το αγαπάμε!8)
Συγκινούμαι που σου άρεσε αυτή η σκιά, γιατί στην φωτογραφία ήταν ένα απλό κι ωραίο μαύρο ΣΠΛΑΤΣ και με μολύβι παιδεύτηκα να το αποδώσω! Να ‘ναι καλά η καθηγήτρια ελ. σχεδίου β’ λυκείου, που παρόλα τα στραβά της μου έμαθε το ντεγκραντέ.:roll:
Όσο για τις εκφράσεις στις φάτσες, να γιατί αγαπώ τα εμότικονς!
Επίσης, ειλικρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ εκ μέρους της διεύθυνσης που αυτή η πληροφορία θα καταλάβει 2 πολύτιμα kb στο μυαλό σου.
και γω συγκινησης:cry:…βρηκα ενα που εχα φτιαξει στο γυμνασιο για ενα διαγωνισμο του σχολειου…δεν εχω σκανερ αλλα η πχοιοτητα φαινεται κ μεσα απο την απλοικοτητα της φωτογραφιας του κινητου (χμγκγκχ)
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]το πιασατε ετσι? ο “ερωτας” εκανε λαθος στο μεγεθος του βελους…ναι ναι…8)[/SPOILER]
Πολύ όμορφο είναι!! Μόνο το χέρι της δείχνει λίγο περίεργο, αλλά γενικά το υπόλοιπο και τα χρώματα είναι πολύ ωραίο, και σαν ιδέα! Ελπίζω να το είχε εκτιμήσει !
Πώς το έκανες, σκίτσο είναι ή φωτο?
Χρησιμοποιώ πάντα έναν “τελειωμένο” μαρκαδόρο και εναλλάσω την τονικότητα με μαρκαδόρο - μολύβι μέχρι να “σβήσει” εντελώς η σκιά…
Όχι πολύ αποδεκτή μέθοδος αλλά δουλευει για μένα και δίνει ιδιαίτερο “dark” feeling
edit:
και ένα κολπάκι για όσους θέλουν να δοκιμάσουν μεθόδους εκεί έξω:
περνάω τις περιοχές που θέλω να σκιάσω με μια στρώση “υπογραμμιστικού” πχ. stabillo boss κατά προτίμηση κίτρινο / πορτοκαλί πάνω από ΟΛΕΣ τις λεπτομέριες αφού θα τις αφήσει να φανούν.
σκανάρω σε grayscale*
behold αυτο δίνει κατά προσέγιση 40-50% γριζοπή την περιοχή και φένεται ιδιαίτερα φυσικό
Είμαι λίγο υπερβολικός στο ποσοστό βασικά… αλλά επιτυγχάνεται και τόσο με μπλε…
με μερικές προσθήκες(ή και όχι) πάει καρφί για εξώφυλλο του καινούργιου δίσκου των dream theater.!!
το ρολόι μπορείς να το συνδυάσεις με τον χρόνο που ήθελε ο portnoy Για διάλειμμα…!
η θάλασσα είναι οι ίδιοι οι Theater που κατέπνιξαν αυτήν την επιθυμία για διάλειμμα…
επισης θα μπορούσες να βάλεις τους δείκτες σε λάθος θέσεις για να δείξεις την σύγχυση του mike με την απόφαση του να ζητήσει να ξαναγυρίσει.!
το φως στο βάθος είναι οι νέα εποχή μου έρχεται…