Ενα τεταρτο,αλλα εγω ζωγραφιζω τοσο αργα,που για τα δεδομενα μου ηταν 2 λεπτα.Γι αυτο και το χαρακτηριζω απλη προσπαθεια.
Με το “μετα απο ποσα χρονια”,νομιζω οτι εννοουσε για την ηλικια του Vieirinha,γιατι φαινεται λιγο γερασμενος.Ωραιο παντως!Αυτο εδω το τελειωσα μολις τωρα:
Η αρχικη εικονα ειναι εδω
το καλυτερο σου πιστευω
Ευχαριστώ τον [B]stonestef [/B]για τα χρόνια πολλά στο deviant, και που μου θύμισε οτι υπάρχει και αυτό το site για να το ανανεώσω λίγο με νέα πράγματα.
[I]Ανέβασα μερικά από αυτά: [/I]
[COLOR=“DarkRed”]http://fateissealed.deviantart.com/gallery/[/COLOR]
[SPOILER]Διαθέσιμος για artworks όποιος ψάχνεται.[/SPOILER]
O dr. Zoidberg απο το futurama ( http://www.doheth.co.uk/toons/futurama/zoidberg-1.png ) σε πιο ρεαλιστικη μορφη:
Ωραίος! Δικά σου και τα textures;
Μήπως έχεις παίξει καθόλου oddworld inhabitants?
_
Και κάτι δικό μου νέο:
(σόρυ για το fullsize. Θα κάνω edit:))
Πολύ καλό
εφτασε η ωρα να πλημμυρισει το φορουμ με το ταλεντο μου!!!
[SPOILER]
εκτη δημοτικου!!![/SPOILER]
επισης εκτη δημοτικου
[SPOILER]
καποιοι χαρακτηρες[/SPOILER]
[SPOILER]
το συγκεκριμενο εγινε στο στρατο απο 'μενα και αλλα 2 παιδια!![/SPOILER]
[SPOILER]
νομιζω οτι σε αυτο ο πανω χαρακτηρας και ο δεξια ειναι απο ενα τευχος του MAD.[/SPOILER]
αυτα…
Το 4ο…
thanks αλλα μονο το 4ο???
όλα και γαμώ είναι! Τα έχεις με χρονολογική σειρά ε!?
α ευχαριστω!!! ναι ειναι περιπου με χρονολογικη σειρα…
βασικα πιο πολυ περιφανος ειμαι για τα 2 πρωτα, λογω ηλικιας!!
Το πρώτο ήταν στιγμές βαρεμάρας στο εξοχικό που δεν υπήρχε τίποτα να κάνω και το μόνο που είχα ήταν σινική μελάνη! Τίποτα το ιδιαίτερο.
Αυτό πάλι το είχα κάνει στην πρώτη γυμνασίου (αν θυμάμαι καλά)! Από τότε, το παράτησα το άθλημα (ολίγον)! Τώρα μόνο κουνέλάκια, λουλουδάκια, δεντράκια και σπιτάκια!
Κι όμως φίλε Madsroom, το πρώτο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον από άποψη σύνθεσης! Πάρα πολύ καλή δουλειά!
ευχαριστώ! Βασικά στη μέση αν το προσέξεις λίγο έχει κατι σαν ψάρι… (τυχαίο)
Το ψάρι έτυχε, η σύνθεση όμως πέτυχε! Φέρνει στο νου μωσαικά εκκλησιών αλλά και διάφορα έργα αφηρημένης τέχνης.
Χαχαχα καλό! Βασικά για να καταλάβεις γιατί βγήκε έτσι, άκουγα την απόλυτη τζαζιά: Take Five - Dave Brubeck Quartet!
E, έτσι εξηγούνται πολλά! Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να δημιουργήσεις προτείνω να ακούσεις το ακόλουθο τζαζ διαμαντάκι.
8)8)8)[/SPOILER]
Αποθηκεύτηκε για μελλοντική χρήση! Αν και από τότε που ανακάλυψα τον Boney James χουν αλλάξει πολλά! Θα σου το κάνω αφιέρωση το επόμενο