μια χαρα ειναι αυτα τα 2 madsroom! εμενα κ το 1ο μ αρεσει αρκετα!
γαμω τα θρεντ! θα τα δω ολα 1-1 γιατι ειμαι κουλος στη ζωγραφικη οποτε μονο αλλων βλεπω :lol:
μια χαρα ειναι αυτα τα 2 madsroom! εμενα κ το 1ο μ αρεσει αρκετα!
γαμω τα θρεντ! θα τα δω ολα 1-1 γιατι ειμαι κουλος στη ζωγραφικη οποτε μονο αλλων βλεπω :lol:
Μια χαρά ζωγραφίζετε παίδες (και μην αφήνετε άλλους να ισχυριστούν το αντίθετο! )
… και η απάντηση στην (ενοχλητική) ερώτηση της μαμάς [I]‘γιατί παιδί μου κάνεις τέτοια άγρια πράγματα[/I];’
[B]-Μα μαμά, προσπαθώ να κάνω διαφήμιση για τη νέα οδοντόκρεμα Crest![/B]
To 4 και το 7 γαμουν και σπέρνουν… Ωραίος!!!
Πολυ καλος ! Μπραβο ! ο Cthulhu μαρεσε το περισσοτερο !
NikoMalk, γουστάρω σαπίλα, εύγε! Τα χρώματα είναι με μαρκαδόρους?
Έχεις λογαριασμό στο deviantart? Αν ναι, δώσε μία πάσα. 8)
DAFUQ!!! Γαμάνε μλκ!!! Εύκολα εξώφυλλο σε δισκο
[B]??!?!?!? Ε;[/B]:-s
Τι είναι αυτό -καινούργιο σαϊτ/φορουμ;;:-k
[COLOR=“DimGray”](αρχικά με μαρκαδόρους- μετά ψηφιακή επεξεργασία μεν, αλλά…“ελαφρά” δε -δεν θέλω digital-ούρες σαν αυτές που κυκλοφορούν με το σωρό στις δισκογραφίες προκειμένου να διατηρηθεί το “original”/ακατέργαστο του προσωπικού στύλ μου…)[/COLOR]
Πλάκα κάνεις. :-s
Είναι από τα γνωστότερα art web communities ένα πράγμα, ήδη κάποιοι από τους φορουμίτες που ασχολούμαστε (εγώ, ο L.Eye, o Stonestef, ο Wildchild, αυτοί μου έρχονται τώρα) έχουμε λογαριασμούς εκεί, θεώρησα πολύ πιθανό να έχεις και συ να σε έκανα add. :PP
(Όχι οτι χάλασε και ο κόσμος να μην έχεις λογαριασμό στο deviantart βέβαια…)
ωραία δουλειά.μπράβο ρε!
θενκς για τα σχόλια σας
[COLOR=“DimGray”](δηλ. εδώ πάω για δημιουργ.λογαρ.?
προφανώς αυτό είναι το σαϊτ?)[/COLOR]
Ναι, αυτό είναι. Εδώ μπορείς να βρεις κόσμο και κοσμάκη, από πολύπειρους καλλιτέχνες σε άτομα που ίσα που τραβάνε δυο γραμμές, αν μη τι άλλο έχει άφθονο υλικό για να δει κανείς…
Ωραιος! Κι εμενα ο cthulhu μου τραβηξε αμεσως το ματι! Κανε account και δωσε πασα! Εγω φτιαχνω αυτον εδω τον τυπα, προς το παρον εχω κολλησει στα ποδια,δεν ξερω αν θα του βαλω ανθρωπινα ή κατι αλλο. H γκριζα περιοχη στα χερια θα ειναι ενσωματωμενα οπλα.
οκ έκανα ακαουντ ως [B]NikosMalk[/B]…
Σ΄έκανα add. 8)
Νikos Malk,καποια απο τα σχεδια σου μου αρεσαν πολυ.Θα ελεγα οτι βλεπω επιρροες απο [B]HR Giger [/B] και σε ενα σχεδιο και λιγο [B]Luis Royo [/B].
^ κ εγώ μόλις είδα το όγδοο σχέδιο σκέφτηκα τον Royo επειδή γενικά χρησιμοποιεί αρκετά το μοτίβο της γυναίκας παρέα με κάποιον τερατόμορφο τύπο πράγματι ωραία σαπίλα τα σχέδια του Νίκου πάντως, το 4 και το 7 μου άρεσαν κ έμενα πιο πολύ αλλά και το 5 είναι αρκετά εντυπωσιακό σαν ιδέα.
πολυ ωραια
μπραβο Νικο!!!
…και φαντάσου είναι η πιο soft δουλειά που έχω παρουσιάσει εδώ.
[I](τα λοιπά… 100% [COLOR=“DarkRed”]censored[/COLOR])[/I]
Πολυ ωραιος φιλε. Σε πιο προγραμμα δουλευεις?