(δεν με άφηνε να κάνω quote όλες τις εικόνες σου :P)
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το ταλέντο σου, για την τεχνική σου και την θεματολογία σου! Είναι ακριβώς το στυλ που λατρεύω και θέλω να βλέπω από booklets δίσκων μέχρι comics. Δεν μπορεί; Όλο και κάποιο συγκρότημα θα σου έχει ζητήσει να χρησιμοποιήσει κάποιο σχέδιό σου ή να τους φτιάξεις κάτι συγκεκριμένο. Εκπληκτική λεπτομερής δουλειά! Love at first sight λέμε <3
Και τώρα 2-3 ερωτήσεις:
Τί υλικά χρησιμοποιείς και πάνω σε τί σχεδιάζεις;
Πόση ώρα σου πήρε να ολοκληρώσεις π.χ. αυτό με τον υπέρτατο Cthulhu; (Lovecraft would be soooo proud of you!)
Επίσης, αν θέλω να έχω ως wallpaper κάποια απ’τις εικόνες σου, μπορείς να μου στείλεις λινκ με μεγαλύτερη ανάλυση;
Αρχικά ήθελα να κάνω [B]digital artworks [/B]ala ‘Seth’ ([I]που πλέον βλέπεις στα περισσότερα μπούκλετς του σκληρού ήχου[/I]), αλλά μου έλεγαν συνέχεια πως είμαι ασυναγώνιστος στο απλό, “χειροποιήτό”/παραδοσιακό στύλ εικονογράφησης δίσκου ([I]με σχέδιο ελαφρά “περασμένο” και δουλεμένο από ψηφιακό πρόγραμμα,που όμως να μην εξαφανίζει το σχέδιο που τράβηξε το χέρι μου[/I])οπότε…υπέκυψα σ’ αυτό!
Από Υλικά, τα πάντα: μαρκαδόροι ending, ξυλομπογιές, παστέλ, ακουαρρέλα, τέμπερες- ναι ακριβώς: τα κλασσικά ([I]που δεν κάνουν πολλοί άλλοι γραφίστες συνήθως[/I]). Τον[B] Κθούλου[/B]; Περίπου 7 ώρες ([I]ένα απόγευμα + βράδυ[/I]):D…
θενκς!
Μοιράστηκαν ([I]δωρεάν!στο πνεύμα του d.i.y[/I].) σχέδια μου στο 3ο όροφο του COMICDOM CON. [COLOR=“DimGray”]Σχέδια, από τρισχαριτωμένα manga γατάκια, κουκλίτσες έως φλεγόμενα κρανία και θέματα-σκέτη σαπίλα…[/COLOR]