Post your art works

[I]Συμφωνώ! Το τόπικ δεν είναι μόνο για να ανεβάζουμε αυτά που φτιάχνουμε και μετά γειά σας, δεν είναι showcase. Είναι και για να συζητάμε πάνω σε αυτά.[/I]

Απλά, νομίζω πως θα έπρεπε η συζήτηση να είναι λίγο ποιό συγκερκριμένη.

Παράδειγμα. Για να δώσω μια νέα ώθηση στην συζήτηση:

Νίκο Μαλκ έχεις τρομερή τεχνική, ο καθένας θα μπορούσε να το εκτιμήσει αυτό.
Αυτό που ίσως δεν “πιάνω” τουλάχιστον εγώ, σε μερικά από τα έργα σου είναι η θεματική υπόσταση τους. (Μην με παρεξηγήσεις, δεν κάνω hate, αν δεν μου άρεσαν πχ. δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να σχολιάσω εδώ, απλά με ενδιαφέρει να μάθω πως σκέφτηκες όταν τα ζωγράφιζες)

Αν, μου ανταπαντήσεις το πως τα εκλαμβάνω εγώ τα έργα, κάτι απόλυτα θεμιτό ειδικά στην τέχνη, θα σου πω πως διακρίνω άμεσα τον ανθρώπινο πόνο, ανησυχίες γύρω από τον θάνατο, επικείμενη καταστροφή, αυτά βασικά.

Στο facebook link που δημοσιοποίησες, είδα κάτι σουρεαλισμούς και από την άλλη κάτι “γελοιογραφίες” που με ενθουσίασαν περισσότερο από τα μακάβρια, πολύ λιγότερο πολύπλοκα με πιο “ψαγμένα” νοήματα, σε προσωπικό επίπεδο, αυτά με ελκύουν περισσότερο. Εγώ θα σου έλεγα να ανεβάσεις εδώ κανένα από αυτά!

Σε κάθε περίπτωση, γαμάνε όλα. Συνέχισε.

Στη τέχνη, το παν είναι η προσωπική εμπειρία και η…φαντασία!

Η ζωή είναι χαρά, γέλιο, ζεστασιά, παιχνίδι…αλλά υπάρχει και ο πόνος, η δυστυχία, η αγωνία, ο τρόμος…
Πιάνω τις στιγμές.
Πιάνω τη χαρά και το ΦΩΣ εξίσου με το μακάβριο και το ΣΚΟΤΟΣ.
Αναλόγως των στιγμών και των εμπειριων, ζωγραφίζω…

[I]Ευπρόσδεκτη η ερμηνεία σου ,L.Eye[/I] :slight_smile:

Πηρα μερος σε ενα διαγωνισμο ο οποιος ζητουσε ενα πλασμα το οποιο να ειναι τροποποιημενο, σε φαση cyborg και εκανα αυτο εδω.Ο χαρακτηρας ειναι ολος 3d, οι φωτιες και ο καπνος μπηκαν μετα, με photoshop. Χαζομαρα μου που δεν εβαλα και καποιο background.

Πολύ καλή δουλειά στα πόδια!
Όπως λες, ένα background θα του ταίριαζε επίσης. Οπότε γιατί δεν βάζεις; :wink:

επιτέλους τελείωσα το σχέδιο εμπνευσμένο (προφανώς) από το social grace

και αυτό το έκανα χθες στο διαλειμμα από τα αρχαία λίγο βλακειούλα αλλα μαρέσει :Ρ

Neniel, εχω δοκιμασει κατι λιγα αλλα δεν πολυτρελαινομαι κιολας.
tatsoman,στο dead eyes see no future μου αρεσουν πολυ οι γραμμες σου! αν εχεις κι αλλα τετοια, ποσταρε τα!

Τατσομαν, εξαιρετική δουλειά!!!
:slight_smile:

αυτο ειναι ενας φιλου.η ζωγραφια βεβαια ειναι απο το βιβλιαρακι του seven chalices, απλα εβαλε το χρωμα.
βγαζει μια ωραια ψυχεδελεια

Tatso κουκλίτσα μου πόσταρε κι άλλα!! Νομίζω τα κόμικ σου ταιριάζουν σαν στυλ :wink:

Πιστευω τον ξερετε ολοι! Τον εχω κανει ολοκληρο αλλα το pc μου δεν την παλευει προς το παρον να κανει render ολο το σωμα.

Άψογος!!

Πολύ καλό concept και γενικά φαίνεται γαμηστερό αλλά κάτι δεν πάει καλά με τους τονισμούς σου ή κάνω λάθος;
(Τα γάντια, το κάτω από τις μασχάλες (:ρ) το αναμμεσα στα καλώδια και το περίγραμμα των σφαιρών θα έπρεπε να έχει το σκουρότερο, το γρίζο που υπάρχει στα πλευρά. (η το αντίθετο όλη η υπόλοιπη μάζα να έχει όλο το εύρος της τονικότητας μέχρι το εντελώς μαύρο))

Ευχαριστω! Ναι, οι τονισμοι ειναι καπως, βγηκαν ετσι καθως επαιζα με το color efex. Μου αρεσε και το κρατησα ετσι, επειδη κανει μπαμ οτι κατι ειναι παραξενο αλλα δεν το βρισκεις αμεσως. Απ’οτι φαινεται ομως μονο σε εμενα αρεσε αυτο γιατι πατωσα στον διαγωνισμο! :lol:

καλό μας χειμώνα!!! :slight_smile:

holy fuck! η δεύτερη ειναι σε τρομερό επίπεδο
ευγε!

*και οι άλλες δυο φυσικά πολύ καλές.

Καλά και η πρώτη απίστευτη είναι… από τα καλύτερα που έχω δει σε αυτό το thread.

Aπίστευτα

πολυ ωραια δουλεια νικο!

μπραβο ρε νικε!!

shadowman? Πες ναι να σε αγαπάω.

edit: ή απλά γουστάρεις βουντου και baron samedi :stuck_out_tongue:

Μπράβο NikoMalk, άψογη η πάνω δουλειά.

Να ευχαριστήσω εδώ τα παιδιά-θαμώνες του θρεντ που έχετε προσθέσει στα favorites και στηρίζετε γενικώς τα έργα που ανεβάζω στο deviantart. 8)

Θέλει λίγο κοινωνική δικτύωση ρε γαμώτο το deviantart (και πολλά σάιτ σαν αυτό), να μπαίνεις σε προφίλ πολύ κόσμου, να σχολιάζεις κλπ, μπας και σε δουν περισσότεροι έτσι, τα βαριέμαι όμως αυτά…