Ναι, ισχύει. Και εγώ χοντρο-βαριέμαι αυτήν την ανταλλαγή favs και σχολίων , άσε δε που η διαδικασία είναι κατά 90% fake(υπό την έννοια πως γίνεται περισσότερο σαν PR, από άτομα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα εκδήλωναν κανένα ενδιαφέρον σε κάτι δικό μου κτλ)
Εγώ χθες ανέβασα νέα πράγματα στο δικό μου, μετά από αρκετούς μήνες, είναι στο signature το link, όποιος θέλει μπαίνει, βλέπει, λέει γνώμη
Πηρα μερος σε εναν διαγωνισμο με θεμα το grotesque. Προσπαθησα να παω για ενα πιο εμμεσο στυλ και οχι επιτηδευμενη αηδια κλπ. Το εκτιμησαν φαινεται και βγηκα δευτερος!
Το κλεινω προκαταβολικα για εξωφυλλο του πρωτου αλμπουμ που θα βγαλω ποτε με τη μπαντα μου. Οτι ειδος και αν παιζουμε!!! :lol: Εκπληκτικη δουλεια φιλε!
[SIZE=“3”]Ευχαριστώ για τα θερμά σας σχόλια[/SIZE]!!! :roll:
…εεεε, βασικά…ένα 3ωρο μου πήρε μόνο -[I]όλιγον βιαστική δουλειά[/I]- αν είχα παραπάνω χρόνο ([COLOR=“DimGray”]και δεν είναι πολύς -το ίντερνετ του 2ωρου μου είναι το μόνο διαλειμμά μου[/COLOR]) θα το έκανα με πολλές περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ξεκάθαρα μέρη-σημεία-χρώματα. Και το’φτιαξα ακούγοντας 3 δίσκους της [B]greek death-grind scene[/B]…[I]Όποτε μέσα είσαι χαχαχαχ [/I]:lol: