Post your art works

Σώπα;;; Ενδιαφέρον!
Και αν βγεί δίσκος με τίτλο “[B]Amartia ouk exon[/B]” με δαυτό ([I]δικό μου αρτγουορκ[/I]) ως εξώφυλλο, είσαι μέσα; :smiley:

πολυ ωραιο ! συγχαρητηρια !

Μέσα εννοείται! Πρόκειται για υπερπαραγωγή!

Niko τι θα γινει? κάθε λίγο και λιγάκι θα σου λεμε μπράβο??

…μπράβο πήρα πολλά. Άγαλμά μου πότε θα μου φτιάξετε;

[SPOILER]:naughty: :stuck_out_tongue:

[SPOILER][B]ε μα πια![/B] είμαι απαράδεκτος…!!! [-X

[SPOILER][I]Αμλετική ερώτηση: [/I]να συνεχίσω με τις νεκροκεφαλές και τα σάπια ή να αρχίσω να σκιτσάρω καρδούλες για πληγωμένες κορασίδες;
:lol:[/SPOILER]

[/SPOILER]

[/SPOILER]

γύρνα το σε σάπιες καρδιές

[SPOILER]Αρχισε να σκετσαρεις [B][SIZE=“5”]ΒΥΖΙΑ[/SIZE][/B][/SPOILER]

γιάβολ, crimson_Idol :slight_smile:

Ντροπή! Υπάρχουν και ευγενείς κυρίες και μικρά παιδιά εδώ μέσα…

[SPOILER]:stuck_out_tongue: …και υπάρχει σχετικό θρεντ με το θέμα αυτό…

[SPOILER]…αλλά θα ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ: [B]ΒΥΖΑΡΟΥΔΕΣ ΖΟΜΠΙ[/B]!!!8)[/SPOILER][/SPOILER]

+1. Τα βυζιά τα κάνεις τόσο καλά όσο και ο Μανάρα! Άρα συνέχισε έτσι!

Επειδή αρκετοί ασχολείστε, ποστάρω εδώ γιατ’είναι για καλό σκοπό.

[B][U]Εκπληξη 4! & SPECTRUM[/U][/B]

ΕΚΠΛΗΞΗ 4 - Η ΕΚΘΕΣΗ

Η «ΕΚΠΛΗΞΗ!», η καθιερωμένη εικαστική εκδήλωση του artAZ για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας, επιστρέφει με την τέταρτη έκδοση της, μεγαλύτερη και πιο επίκαιρη από ποτέ. Περισσότερα από 300 έργα τέχνης «αγνώστου πατρότητας» σας περιμένουν να τα υιοθετήσετε, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της «ΚΛΙΜΑΚΑ».

Η εικαστική πλατφόρμα artAZ καλεί 300 καλλιτέχνες να δημιουργήσουν, ειδικά για την ΕΚΠΛΗΞΗ, από ένα έργο τέχνης. Τα έργα έχουν ενιαία διάσταση (18 x 24 εκ.) και προσφέρονται σε ενιαία συμβολική τιμή (50 ?), ενώ είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά τους. Έτσι η ταυτότητα του δημιουργού διατηρείται μυστική και αποκαλύπτεται μετά την αγορά του έργου. Με άλλα λόγια, μία πραγματική «έκπληξη» περιμένει τους ενδιαφερόμενους!

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, που προσφέρουν τα έργα τους αφιλοκερδώς, καλύπτουν όλη τη γκάμα της καλλιτεχνικής έκφρασης και βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της καριέρας τους. Φέτος όμως η ΕΚΠΛΗΞΗ έχει έντονη διεθνή αύρα, καθώς οι συμμετοχές δε περιορίζονται σε Έλληνες εικαστικούς: Καλλιτέχνες από Αγγλία, Αίγυπτο, Αμερική, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Κίνα, Μαρόκο, Νιγηρία, Σουηδία κ.α., ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και μέσα από τη συμμετοχή τους δηλώνουν την υποστήριξη τους στον σκοπό, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά την οικουμενικότητα της εικαστικής γλώσσας.

Ένα πολυσυλλεκτικό εικαστικό μίγμα λοιπόν -από διεθνώς καταξιωμένους δημιουργούς μέχρι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών- συγκεντρώνεται με πρόθεση να εκπλήξει και να παρασύρει το κοινό να συμμετάσχει στον σκοπό της εκδήλωσης.

Νομίζω αξίζει να στηριχθεί από όλους τους φιλότεχνους.

ενδιαφέρον!!! :slight_smile:

Από βυζάκια σήμερα γιόκ ([I]ε άμα δε κάθεστε ήσυχα να μου ποζάρετε[/I] :stuck_out_tongue: 8) )οπότε ας ασχοληθούμε λίγο θαυμάζοντας μια -εχμμμ- “[B]νεκρή φύση[/B]”…

Το προηγουμενο σου Νικο ειναι καταπληκτικο! Συγχαρητηρια!

Ωραίος ρε Red Rum. :thumbup:

Επειδή…“πονοκεφαλίζω” (?) ανεβάζοντας, τα λοιπά θα δείτε εδώ:

Μα δεν πονοκεφαλιάζεις καθόλου!
Συνέχισε και εδώ πέρα!

byzaroudes γιοκ λεμε ([I]άλλαξα μουσικό σιντί και “έστησα” κολασμένα[/I]…) :

…και κάποια στιγμή με’πιασε ρομαντισμός -μα ένας ρομαντισμός… :

[COLOR=“DimGray”][I](κι ας μην είναι απ’ τα καλύτερα- εγκω το φχαριστήθηκα…) [/I][/COLOR]

Το λοιπόν, ποτέ δεν ήμουν καλός στην ζωγραφική, ΠΟΤΕ όμως αν και το είχα μεράκι. Αυτό που πάντα με εκνεύριζε ήταν που είχα κάποιες cool ιδέες αλλά ίχνος ικανότητας για τις υλοποιήσω. Υπάρχει μια τέτοια ιδέα που για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει για χρόνια αν και ποτέ δεν τόλμησα καν να επιχειρήσω να σκιτσάρω έστω πρόχειρα. Έτσι για να μου φύγει θα κάνω μια περιγραφή και αν κάποιος από τους καλλιτέχνες εδώ μέσα εμπνευστεί από αυτή θα ήταν γαμάτο (δεν είναι παραγγελία βασικά απλά σκέφτηκα να κάνω μια μικρή αναφορά)

Πάντα είχα στο μυαλό μου μια εικόνα 2 ανθρωπόμορφων δέντρων αλλά εντ ένα πράγμα να είναι σε κάτι σαν σπίτι μέσα στο δάσος (ουσιαστικά απλά τα δέντρα γύρω τους να έδιναν την εντύπωση του εσωτερικού ενός σπιτιού) να κάθονται μπροστά σε τζάκι μέσα στο οποίο θα καίγονταν σιγά σιγά κομμένα ανθρώπινα μέλη. Βασικά θα φαινόταν οι 2 μορφές από πίσω να κάθονται μπροστά από το τζάκι για να ζεσταθούν και κάπου παραδίπλα θα υπήρχε ένας τεράστιος κουβάς με περισσότερα ανθρώπινα μέλη έτοιμα για την φωτιά. Αν υπήρχαν και κανα 2 παιδιά (πάντα με την μορφή δέντρων) να συμπληρώνουν το οικογενειακό σκηνικό ακόμα καλύτερα. Στο μυαλό μου ένα από τα μικρά πήγαινε προς τον κουβά με τα μέλη για να ρίξει λίγα ακόμα στην φωτιά με τον πατέρα του να του ρίχνει ένα ζεστό χαμόγελο. One big happy family μπροστά από το τζάκι βασικά.

Αυτή ήταν η ιδέα μου Δεν ξέρω αν έχει φανεί μαλακία αλλά μου έχει κολλήσει και είπα να την ξεράσω :p:p

ε δεν μπορεί…[I]στην GreenPeace θα είσαι…[/I] :lol:

anyway, it seems to be a nice idea :slight_smile:

όμορφο…(:!:slight_smile:

[I]Ακόμα να πατήσετε “like” στη σελίδα μου;[/I]

[B][SIZE=“6”]ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΕΦΑΛΙΑ!!![/SIZE][/B]

:stuck_out_tongue:

[-X 8)