Ωραιότατο !!!
και γαμω!
και για 231532 φορα…
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!
…[I]να μη τολμήσω να σας ζητήσω να μαντέψετε[/I] τι…μουσική μπάντας άκουγα, προκειμένου να εμπνευστώ…
Πρώτα οι Turisas μού’ρθαν στο μυαλό ‘Stand Up and Fight’ κλπ.
[B]Neniel , είσαι θεά[/B]…
Αλλά οχι: Bathory + Wrathblade άκουγα…
[I][COLOR=“DimGray”]νταξ’ σχχχχχεδόοοοοον έπεσες μέσα[/COLOR][/I]… :lol:
τα σπαει (εισαι αρρωστος μαγκα )
ευχαριστώ. Αφού λεπόοοοον, αρέσουν, [B]να άλλη μια τζούρα[/B]…
τα 2 τελευταια ισως και τα καλυτερα
Χαραμιζεσαι στο Ελλαντα φιλε, πηγαινε USA για κανα Concept Art και φτιαχτηκες.
Άμα ήμουν στη θέση σου θα έβαζα και ένα μεγάλο watermark για να μη βρεθείς στο σημείο να δεις κάποιο σε εξώφυλλο δίσκου χωρίς την άδεια σου.
8O8O8O
AOYA
αρρωστο αλλα παραλληλα μου βγαζει κατι το ποιητικο.
συμφωνω οτι χαραμιζεσαι εδω.να σε ρωτησω το κανεις επαγγελματικα?
Εννοείται επαγγελματικά ([I]σε…φιλικότατες τιμές!!!Μέχρι εξευτελισμού. έτσι να ορμούν όλοι πάνω μου [/I] ) . Ολόκληρα ντοσιέ γεμάτα τέτοια -αδημοσίευτα- σχέδια, διατηρώ στο ατελιέ μου…
[COLOR=“Indigo”]'Αλλωστε, αυτόν τον καιρό κάνω coverpage & booklet για 2 μέταλ μπάντες…[/COLOR]
…ήδη το’χουν κάνει :? ([I]με ενημέρωσαν φίλοι στο φβ[/I]) και είναι όντως ντροπή: Μπορούν να με ρωτήσουν αν θέλουν κάτι έτοιμο από μένα -δεν το παίζω δα και δύσκολος…
[I]Επιπλέον, οι φώτο είναι σε μικρή ανάλυση. Ικον σε 300dpi και άνω, τα διατηρώ σε αρχείο και για πιο επαγγελματική χρήση[/I]
8O8O8O μ’αρέσει πάρα πολύ!!
p.s. θάνατος στους κλέφτες έργων τέχνης!
… Neniel , γιατί να τους θανατώσουμε εμείς;
Να΄μαστε επιεικείς! Καλές καρδιές!! Γι αυτό λέω
Να τους ταϊσουμε σ “αυτό” :
…μετά θα[I] το ξανασκεφτούν…ναι;[/I]
καλα νταξ…εχεις ξεφυγει εσυ…ποση ωρα σου πηρε να το φτιαξεις αυτο το πραμα???
παλιό είναι φίλε, από το καλοκαίρι…
Πόση ώρα; [B]3 ώρες [/B]([I]αν θυμάμαι, ένα απόγευμα μόνο[/I]) μου πήρε και κατευθείαν σκάννερ…
ρωτήθηκα με π.μ. εάν ζωγραφίζω μόνο…[I]κάφρικα/καμμένα/σάπια θέματα[/I]. Επειδή αυτό κάπως με…παρεξηγεί, εξηγώ πως μπορώ να κάνω κι άλλα -διαφορετικά- θέματα και να υιοθετώ ποικίλα ζωγραφικά στύλ. [COLOR=“DimGray”]Για του λόγου το αληθές, ορίστε δύο πίνακες -παραλλαγές θεμάτων άλλων παλαιών εικαστικών[/COLOR]:
και
&
…[I]and now I’d rather getting back to my own kafriles artworks[/I]… :lol: