πως και δεν ειχα δει αυτο το θρεντ:-s
@NikosMalk ολα οσα εχεις ποσταρει ειναι υπεροχα!εχεις ταλεντο!
γιατι δεν σκεφτεσαι να ασχοληθεις και επαγγελματικα;θα μπορουσες να βγαλεις πααρα πολλα λεφτα απο αυτα!
([I]μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά τα προηγούμενα…ΗΔΗ ασχολούμαι επαγγελματικά[/I])
To αγαπημένο μου απ’ όσα έχεις ποστάρει εδώ!! Γαμάει απίστευτα!8O
Μπόρει να είναι αρκετά άκυρο αυτό που θα πω, αλλά μου θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Skyrim και Alien:p
ωπ …τωρα το ειδα!!και παλι μπραβο!
…Χίλια ευχαριστώ! Περιέργως, δεν είναι αγαπημένο μου το συγκεκριμένο. :?
Αντίθετα, [B]το πιο αγαπημένο μου [/B](δεν ξέρω γιατί…) είναι ένα αρτγουορκ της [B]περασμένης χρονιάς[/B] και λέγεται [B][COLOR=“DarkRed”]eye hill [/COLOR][/B]:
:roll:
είσαι θεος, έτσι…??
δεν νομίζω ([I]αλλιώς τώρα θα κουβεντιαζα με Quorthon και λοιπούς εκεί στα άφταστα Όρη[/I]…) αλλά και πάλι ευχαριστώ!!!
[B]bump[/B] γιατί…δεν το κάνει κανείς άλλος/λη
[I][COLOR=“DimGray”]Και είναι ωραίο θρεντ[/COLOR][/I]…
atlantis queen
[I](είναι περασμένης χρονιάς -δεν πρόλαβα κάτι πρόσφατο έτοιμο…)[/I]
Για να μην παραπονιέται ο νικ οτι ποστάρει μόνο αυτός τα (υπέροχα) σχέδιά του, ασχοληθηκα προχθες παλι με τα παστελ μου, ψιλοπραγματα, απλα η δικη μου προσεγγιση σε κατι δισκους.
[B]τι “ψιλοπράγματα” ουρε;;; 8OΦΟΒΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ είναι!!! Και ναι: [U]το έχεις[/U].[/B]Καλό χέρι, άψογη προσέγγιση.
Για ροκ δίσκους, λες ε;
Εντυπωσιακό κι αυτό. [B]Μη τ’ αφήσεις [/B]! Να συνεχίσεις.
[I]Δεν ξέρω αν παίζεις μουσικό όργανο/είσαι σε μπάντα , αλλά να συνεχίζεις να δημιουργείς[/I]!!!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λογια Νίκο, αλλά όχι προσπαθώ όσα κάνω να μην τα αφήνω κυρίως γιατί νιώθω άδεια μετά :Ρ
Wildchild μαρέσει!
Wildchild, Είναι μικρό , δύσκολα διακρίνω.
Αλλά εξαιρετικό!!!
Με [B]κόρελ[/B] ή [B]φώτοσοπ[/B]…;;;
κανε κλικ πανω του να το δεις:p
photoshop ειναι
[B]Γ Α Μ Α Τ Ο ! ! ![/B]
Να το κάνεις επάγγελμα!
καλα, εχω μεινει, τι ωραια που ζωγραφιζετε! θα το παρακολουθω το θεμα
όποιος έχει όρεξη / διάθεση / χρόνο ας μου πμάρει, ψάχνουμε κάποιον για να φκιάξει λογότυπο μπάντας.
L.Eye πολυ ωραιο αποτελεσμα ο συνδυασμος ψηφιακο-παραδοσιακο μεσο:thumbup:
NikosMalk εσυ τα χρωματιζεις ψηφιακα?