Post your art works

ο[B] L.Eye[/B] κάνει [B]καταπληκτική δουλειά [/B]-χαίρομαι να βλέπω τέτοια artworks.
:slight_smile:

[B]WildChild@[/B] exactly!!! Πάντα ξεκινάω με…μολύβι ([I]μέχρι να συγκεκριμενοποιήσω την ιδέα μου[/I]). Σημειώνω που πέφτει το χρώμα στο α/μ σχ… Μετά σκαννάρω την εικόνα. Τη γεμίζω χρώμα ψηφιακά. Εάν το σχέδιο είναι ήδη χρωματισμένο,έστω σε κάποια σημεία του, τότε τροποποιώ τα χρώματα ψηφιακά, με πρόγραμμα.

χελο…

γαματο malk SAPILAA

ευχαριστώ και…

[B]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! [/B]:slight_smile:

Είναι γεγονός πως τα τελευταία 3 χρόνια δεν πρέπει να έχω ποστάρει τίποτα δικό μου σε αυτό το θρεντ. Επειδή όμως ορισμένοι από σας τους εδώ θαμώνες έχετε ανεβάσει τον πήχη ποιότητας με τις δουλειές που ανεβάζετε (και) εδώ, δουλειές επαγγελματικού επιπέδου, θα επανέλθω λίαν συντόμως με κάτι που ετοιμάζω αυτές τις μέρες, και με έχει ενθουσιάσει πραγματικά.

Stay tuned. 8)

ε…ανυπομονούμε, ellanor!!!

*(είχα ανεβάσει τη σχετική εικόνα στο podium, ως απάντηση σε σχόλιο συμφορουμίτη μας, αλλά πιστεύω εδώ πήγαινε καλύτερα :lol: )

Το σκίτσο τα-σπα-ει, απλά. Εύγε!!! 8)

ούτε τελεία δεν ξέρω να φτιάχνω…αλλά τουλάχιστον μπορώ να διακρίνω το ωραίο. Άψογος malk. Κοιτάω τις σελίδες μπρος πίσω κανά 20 λεπτό για να χωνέψω τι βλέπω…

Ψοφάω λέμε. Το κάτω εγχείρημα χρειάζεται να το έχω ολοκληρώσει σε 10 μέρες το αργότερο, συνολικά 11 σελίδες κόμικ, για αποστολή σε έκθεση στο αρχαιολογικό μουσείο της Οξφόρδης!

Δεν έχω ιδέα αν θα το προλάβω εντός προθεσμίας, κάνω ό,τι μπορώ πάντως - οποιαδήποτε ενθαρρυντική κουβέντα θα εκτιμηθεί, να ξέρετε. Οι μέρες προβλέπονται σκληρές. :PP

Ιδού η πρώτη σελίδα - χωρίς τα κείμενα όμως, τα οποία θα προσθέσω στο τέλος.

Καλη χρονια σε ολους! Συγχαρητηρια,ellanor! Κι εγω ειμαι στην ιδια φαση με εσενα. Φτιαχνω τα γραφικα για ενα παιχνιδι (slots) το οποιο ειναι να κυκλοφορησει σε λιγοτερο απο ενα μηνα και τρεχω και δεν φτανω. Θελω πολυ να σας δειξω τι εχω κανει αλλα δυστυχως δεν επιτρεπεται. Μ’αρεσει πολυ η πρωτη σελιδα,το μονο που εχω να σου πω σαν διορθωση ειναι οτι στο κατω αριστερα καρε το χερι του φαινεται πολυ μεγαλο αναλογικα. Δεν ξερω αν το εκανες επιτηδες για να δινει ψευδαισθηση προοπτικης αλλα το παρατηρησα απο την αρχη. Αλλα γενικα μια χαρα!Αν θελεις, γραψε μας μια περιληψη.

Καλή χρονιά ρε συ stonestef και ευχαριστώ για τα λόγια! Το χέρι το έκανα επίτηδες έτσι μεγαλύτερο όπως λες, για να δίνει την αίσθηση της προοπτικής - ο χαρακτήρας υποτίθεται απλώνει το χέρι προς το μέρος μας. Εμένα καλό μου φαίνεται, ωστόσο αν νομίζει και κάποιος άλλος (από όσους ασχολούνται) πως θα ήταν καλύτερο να το κάνω πιο μικρό, ας μου πει.

Όσο αφορά την περίληψη… Μια που θα σταλεί σε μουσείο, το θέμα του περιστρέφεται γύρω από τους αρχαίους θεούς και περιλαμβάνει θεότητες/χαρακτήρες που λίγο πολύ παρουσιάζονται (ως αρχαιολογικά ευρήματα) στην έκθεση του μουσείου. Για παράδειγμα αυτοί οι δύο εδώ είναι ο Ερμής και η Αθηνά… Ο κεντρικός χαρακτήρας (που είναι ο αναγνώστης υποτίθεται, γι’αυτό και δεν δείχνω ποτέ το πρόσωπο του) γυρνάει σε διάφορες αρχαίες τοποθεσίες σε αναζήτηση του χαμένου κεραυνού του Δία υποτίθεται και συνομιλεί με τους θεούς, ενώ στα πλαίσια του κόμικ έχω εντάξει κάποια “παιχνίδια”, τύπου “βρείτε το κρυμμένο αντικείμενο μέσα στην εικόνα” - πάντα στα πλαίσια των εκθεμάτων του μουσείου.

Τις επόμενες μέρες θα ποστάρω κι άλλα. :slight_smile:

Φανταζομαι οταν θα μπει και το κειμενο θα φαινεται μια χαρα αφου θα απευθυνεται στον αναγνωστη οποτε ακυρο αυτο που ειπα. :slight_smile:

Καλή χρονιά!!! ,/

Καθαρή-σίγουρη γραμμή. Ωραία τοποθέτηση πλαισίων. Καλή δουλειά σε σχεδιαστικό επίπεδο.
Με μελάνια ή μόνο digital?
Απλά το[B] 70% της επιτυχίας του ΚΟΜΙΚ είναι το σενάριο[/B]. Εσύ το έγραψες Ellanor ;

Ναι, δικά μου τα κείμενα - που δεν βλέπετε ακόμα. :stuck_out_tongue: Ωστόσο το συγκεκριμένο κόμικ όπως είπα σχετίζεται με κάποια εκθέματα του μουσείου και την “διαδρομή” από το ένα στο άλλο, δεν πρόκειται για καθαρόαιμο σενάριο με πλοκή κλπ δλδ. Περισσότερο ως μια εικονογραφημένη διαδρομή του μουσείου θα το χαρακτήριζα.

Μολύβια στο χέρι και μελάνι digital είναι.

Ιδού και η δεύτερη σελίδα, όχι ολοκληρωμένη όμως - το λευκό κενό στο τελευταίο καρέ θα γεμίσει. Επίσης θα προστεθούν και εδώ οι διάλογοι (κάτι που με ενοχλεί είναι πως μάλλον θα χρειαστεί να μικρύνω κάποια σχέδια, για να χωρέσουν τα λόγια. Πφ!!)

Άντε, να το βγάλω να περάσουν οι μέρες, γιατί έχω αγχωθεί. :stuck_out_tongue:

Σελίδες 3 ως 8. Χωρίς τα κείμενα… Έξι μέρες έμειναν, άντε…!

πολυ καλο:thumbup: οπως ειπανε καθαρη γραμμη ,θα ηθελα να δω και τα λογια οχι για να τα διαβασω απλα να δω πως θα μπαινουν στα σκιτσα

Με ψηφιακό τρόπο, εύκολα.
Εξαιρετική δουλειά, ellanor, θα πρέπει να βγεί οπωσδήποτε στην αγορά.
Βασικά,μ αρέσουν κόμικ/εικονογραφημένα με θέματα οτιδήποτε έχει σχέση με Αρχαία Ελλάδα
Κρίμα, ήθελα και εγώ να κάνω (Μόνο ΜΗΔΕΙΑ εξέδωσα, συν ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ και ΟΙΔΙΠΠΟΥΣ που’ναι από καιρό έτοιμα) αλλά χρειάζομαι καλό σεναριογράφο…για να αναλάβω αποκλειστικά την εικονογράφηση.

Διότι προς το παρόν, τα καταφέρνω με φρικουλέ ιστορίες, σαν αυτό που ετοιμάζεται…

ellanor καλή δουλειά, μπράβο!
Μια παρατήρηση (όχι θα κρατιόμουν :roll: ):
στο τελευταίο σκίτσο ξέφυγε λίγο η αναλογία σώματος-ποδιών και βγήκε το δεξί, τουλάχιστον, πόδι λίγο μεγαλύτερο, ή μου φάνηκε;

[SPOILER]Τα βυζιά πάντως ωραία τα έφτιαξες :smiley: (είμαστε βυζάκιδες… τι να κάνουμε :stuck_out_tongue: )[/SPOILER]

Αχαχαχαχαχ, έκανα μεγάλη προσπάθεια για να αποδώσω κατά τον μέγιστο βαθμό την… ευγενή στρογγυλάδα του βυζιού. :PP

Όσο αφορά το πόδι. Χμ. Βασικά το αριστερό πόδι είναι λυγισμένο, και βρίσκεται στην μέσα πλευρά, επομένως λογικό είναι να φαίνεται μικρότερο. Εμένα σωστό μου φαίνεται βασικά…

Thanx πάντως και για τα καλά λόγια, και για την παρατήρηση, χρειάζονται κι αυτές (ειδικά αυτές τις μέρες, πριν το παραδώσω! :P)

Kι εμενα σωστο μου φαινεται το ποδι. Περιμενω το τελικο,μαζι με το κειμενο! :smiley:

Malk, το “MALK’S” πανω απο το ΓΕΝΝΑ δεν εχει σωστο kerning(δεν ξερω την ελληνικη ορολογια!). Φτιαξε λιγο τις αποστασεις μεταξυ των γραμματων. Και μια συμβουλη, μην χρησιμοποιεις την Papyrus! Φτιαξε δικα σου γραμματα,οπως στο Γεννα, που τα κανεις μια χαρα, ή χρησιμοποιησε μια απο τις τοσες δωρεαν που ειναι απειρως καλυτερες. Η Papyrus ειναι πλεον κονσερβα.