Post your art works

[B]ευχαριστώ για τις συμβουλές stonestef[/B] :slight_smile:
Βασικά, δεν είναι το τελικό εξώφυλλο, είναι προ-. Ακόμα δουλεύεται…
Και ναι, όντως είναι κονσέρβα. Fonts δεν ξέρω πως να χρησιμοποιήσω εφαρμόζοντάς τα στα επιπλέον υφιστάμενα των σχετικών προγραμμάτων (ακόμα μαθαίνω :Ρ).
Είμαι ακόμα στη φάση τακτοποιησης τελικών κάδρων, θα πάρει χρόνο.
[I]Και ναι, το kerning δεν κατάλαβα, εννοείς τον τύπο των γραμμάτων ή την αισθητ.απόσπαση μεταξύ τίτλων;[/I]

Ουυυυφφφφ!!! Τα κατάφερα, το έφτιαξα το άτιμο το κόμικ στην ώρα του! Μένει μόνο να προσθέσω τους διαλόγους (και να τους μεταφράσω στα αγγλικά - αυτό ίσως πάρει κάποια ώρα) και είμαστε κομπλέ.

Θα επανέλθω με ποστ όπου θα το παρουσιάζω στην τελική του μορφή. Κατά πάσα πιθανότητα στο blog μου. 8)

Πέρασαν κάποιες μέρες, χρειάστηκε βλέπετε να κάνω ορισμένες τροποποιήσεις στο αρχικό artwork, ωστόσο το κόμικ είναι πια έτοιμο και έχει παραδοθεί. 8)

[U]Εδώ στο blog μου[/U] μπορείτε να το δείτε στην τελική του μορφή! Όπως θα διαπιστώσετε τα γυμνά τελικά… έφαγαν ψαλίδι (:P), λογικό εδώ που τα λέμε, σε μουσείο το έστειλα, ωστόσο εσείς μπορείτε να δείτε τόσο την τελική εκδοχή, όσο και την αρχική, γυμνή και σαφώς ανώτερη version. :stuck_out_tongue:

Για όσους είστε και στο deviantart, θα ανεβάσω μία-μία τις σελίδες και εκεί τον προσεχή καιρό.

Μπραβο!!!ειναι πολυ ωραιο και στις 2 εκδοχες αν και οι “ντυμενες” θεες φαινονται λιγο περιεργα με το τοπακι …
θα συμφωνησω οτι η αλλη ειναι ειναι σαφως ανωτερη version:p
…αλλα συνολικα ειναι πολυ καλη δουλεια!!συγχαρητηρια:D

Τι να λέμε τώρα, άνιωθοι Άγγλοι, δε καταλαβαίνουν. :stuck_out_tongue: Οι αρχαίοι λαοί ήξεραν πως να ντύνονται (ή μάλλον, να γδύνονται), εγώ απλά προσπάθησα να τιμήσω αυτή την πλευρά τους. :stuck_out_tongue:

Thanx!!

Ανιωθοι οι Άγγλοι μάλιστα :smiley: υποθέτω άγριο ψαλίδι θα φάει το αγαπημένο:

ellanor ! Συγχαρητήρια άλλη μια φορά: Γ-Α-Μ-Α-Τ-Η η δουλειά σου!!! Να συνεχίσεις πάντα:slight_smile:

Αχαχαχ, θενξ boy! Η λεπτομέρεια στον τύπο στην εικόνα είναι όλα τα λεφτά! Με αποκορύφωμα τα… λαγουδάκια παντόφλες και το… ζιγκ ζαγκ σχήμα που έχει η στολή στο τσουτσούνι του (υποθέτω γιατί περιλαμβάνει κοπανιστό αέρα μέσα :P), χαχχααχχα!

Ellanor τί να πω, καταπληκτική δουλειά :slight_smile: στα λέω και στο blog σου.

NikosMalk δώσε και άλλες σελίδες απ’το κόμικ σου να καμαρώσουμε!

Νταξ’ δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά βαριόμουν εχθές το βράδυ και είπα να σχεδιάσω κάτι μετά από χρόνια :smiley:

Σπουδαίο πράγμα είναι η ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΉ δημιουργικότητας!

Όποτε καλά έκανες και το ανέβασες dmembra .

ΕΥΓΕ για το ωραίο σκίτσο :slight_smile:

εντιτ: το νέο τεύχος κομικ δεν έχει εκδοθεί ακόμα, όποτε παρακαλώ την υπομονή σας :wink:
Αρκεστείτε στα …δείγματα σελίδων
:

Thanx για τα καλά σχόλια :slight_smile:

Οντόπικ. Το κόμικ φαίνεται γαμάτο. Πολυ καλο σχέδιο (κάτι το αναμενόμενο από σένα) και ωραίοι χαρακτήρες. ανυπομονώ για τη συνέχεια.

Οντόπικ2. πρώτη φορά σχεδίασα με κάρβουνο και μ’αρεσε η διαδικασία. νομίζω θα το ξαναδοκιμάσω :stuck_out_tongue:

dmembra το δεντρο σου τα σπαει ,δες εκφραση που εχει .Στο 4chan μαλλον θα το λατρευανε το σχεδιο σου ,κανε κι αλλα κι δειξε μας :thumbup:

nikosmalk από άλλον πλανήτη :stuck_out_tongue:

Eχω πολυ καιρο να ποσταρω εδω καθως δουλευα σε μια εφαρμογη απο τον Νοεμβριο και δεν υπηρχε χρονος. Τωρα ομως που κυκλοφορησε, μπορω να ποσταρω δειγματα απο αυτη την δουλεια μου!

Η εφαρμογη λεγεται Slot-A-Lot, ειναι κουλοχερης οπως θα καταλαβατε απο τον τιτλο και κυκλοφορησε πριν μια βδομαδα για Android και χθες για iOS. Θα σας παρακαλουσα παρα πολυ να το κατεβασετε και να υποστηριξετε την προσπαθεια μας εστω και αν το σβησετε μετα! Ειμαστε μικρη ομαδα, στα γραφικα ημασταν μονο δυο ατομα.

Ποσταρω μονο μια εικονα απο καθε θεμα που εφτιαξα για να μην κουραζω:

“Myths” theme:

[SPOILER]Zeus:

Kαι το πρωτο μερος του πως τον εφτιαξα: http://www.youtube.com/watch?v=bMM5OVaACSs[/SPOILER]

“Scream” theme:

[SPOILER]Frankenstein’s Monster:

[/SPOILER]

“Glam” theme:

[SPOILER]Perfume:

[/SPOILER]

“Space” theme:

[SPOILER]Alien:

[/SPOILER]

Aκολουθουν και αλλα πολλα θεματα, αυτα ειναι τα αρχικα που ειχαμε βαλει ως στοχο για να γινει το release.

Αν θελετε να το κατεβασετε και να μας βοηθησετε, εδω ειναι τα λινκ:

Αndroid: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abzorbagames.slots&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hYnpvcmJhZ2FtZXMuc2xvdHMiXQ

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/slot-a-lot/id594819899?mt=8

Αυτά είναι τα έργα ενός πολύ καλού μου φίλου, τα οποία τα παρουσιάζει στην πρώτη του ατομική έκθεση στην Thanassis Frissiras gallery, Κριεζώτου 7, Κολωνάκι, κάθε μέρα είναι μέχρι τις 23 Μαρτίου και μέχρι τις 15:00, όποιος θέλει μπορεί να πάει να ρίξει μια ματιά!

:smiley:

μερικά…επίκαιρα:

dragoncave by MALK…

Τα σπάει υπερβολικά!

[I]…για “σπάσιμο” χαχαχαχ[/I] :smiley: :stuck_out_tongue:

[I][COLOR=“DimGray”](εμ να μπεί και κάτι διαφορετικό ρε αλάνια…)[/COLOR][/I]

*( γιατί…απονεκρώθηκε το θρεντ; Έχετε θέμα με τα κόπυ-κλόπυ-ραϊτ; )
:wink:

Άντες, πάρτε ένα από πέρσι…

SAINT HELL