Χιχιχι, πάρ’ τε άλλο ένα λοιπόν. Με πολλή αγάπη.
8O Καλοοοο!!!
μπραβο ρε καλλιτεχνη.
Ellanor είναι κάποια γνωστή ή μου φαίνεται?
Είναι η προσπάθεια μου να σχεδιάσω μια γνωστή Ελληνίδα μοντέλο! Όταν μιλήσουμε σε κανένα μσν θα σου πω ποιά! (η αλήθεια είναι πως δεν την πέτυχα πάρα πολύ!)
Ok, απλά νομίζω ότι καταλαβα ποια είναι
Η Ματσούκα?
Χμ, όντως μοιάζει λίγο! Δεν έκανα αυτή όμως! Μη με ρωτάτε, επειδή δε την πέτυχα τόσο προτιμώ να λέω πως είναι απλά ένα “ωραίο σχέδιο” παρά το σχέδιο κάποιας συγκεκριμένης…! 8)
Και έτσι για να γουστάρω/ουμε, να άλλες δύο γελοιογραφίες, απο κείνες της έκθεσης. (το χω πάρει λίγο μονότερμα το τόπικ αυτές τις μέρες, αλλά it’s ok)
Ρε, σκάναρε και βάλε sofi-k made by fenia!
Μπράβο, καλλιτέχνη! Αυτή η γελοιογραφία ήταν απ’αυτές που μου άρεσαν περισσοτερο στην έκθεση.
:vibrate:
ω ναι, υπαρχει ακομα εκεινο το αριστουργημα που ειχα κανει? :roll:
Kαλα μιλαμε υπαρχουν πολλα αριστουργηματακια εδω περα!!!..καλα τωρα με αποθαρρυνατε τελειως…:-s
Aς τα βαλω με τη ψυχη στο στομα…
δε πειραζει θ βελτιωθω με την εξασκηση-αυτοπαρηγορουμαι-
Ωπ! Άλλο ένα ταλέντο ξεπετάχτηκε στο φόρουμ! 8)
Δεν είσαι καθόλου άχρηστη φυσικά, κάθε άλλο θα λεγα, κατέχεις ήδη κάποιες ουσιαστικές βάσεις! Με αρκετή εξάσκηση δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει… μπορεί να εξορύξεις διαμαντάκια απο το ορυχείο της ζωγραφικής, με αυτό το μολυβάκι σου…
χαχα…σ’ ευχαριστω πολυ! με ενθαρρυνεις!!
τα σχεδια σου ειναι πολυ πολυ ωραια:wink:
γενικα υπαρχουν καποια μεγαλα ταλεντα δω μεσα
ζηλεψα και βαζω και γω…
μ’αρεσει να βαφω τις τσαντες μου… γενικα μονο με πινελο και ακρυλικες βαφες ψιλοπιανει το χερι μου…αλλιως… μάματα :-s
χαχα εχει φαση…λιγο emo βεβαια:p
H αληθεια ειναι πως δεν ασχολουμαι συστηματικα με τη ζωγραφικη αλλα με πιανουν οι καλλιτεχνικες μου ανησυχιες που και που:p
[img=http://img440.imageshack.us/img440/4773/opeth2on2.th.jpg]
Αυτά που έχουν σχέση με την μουσική:
[SPOILER]
Tool - The Pot…
Tool - Vicarious
[/SPOILER]
Διάφορα άλλα:
[SPOILER]
Corrupted Druid - Armour Detail -
Thief:
Χέρι -Κάρβουνο:
[/SPOILER]