Gamma ray…
Den mou lete,eite eseis pathate kapoiou eidous Altzhaimer eite egw gavamara. Mialme gia '80s Euro-Power Metal kai den anaferoume tous [size=6]HELLOWEEN[/size]??? ](*,)
Πάνω πού με πρόλαβες φίλε μου! Eπίσης Vicious Rumors, Grave Digger, Rage, Scanner, αλλά και μερικές κατά “προσέγγιση” power μπάντες όπως: Virgin Steele, King Diamond, Lizzy Borden, Metal Church, Loudness, Q5, Pretty Maids, Europe (το ομώνυμο & Wings of Tomorrow). Επίσης να σημειώσω και καποιες ελληνικές μπάντες όπως οι Inner Wish & oι Phantom Lord οι οποίοι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια να αναδειχθούν στον (κορεσμένο, δυστυχώς) χώρο.
Φίλε Μetal Laws αναφερόμαστε γενικώς στο power metal και όχι ειδικά στο ευρωπαϊκο. Κι επίσης αναφέρουμε μπάντες κάπως πιο “cult” ας πούμε.
Χρειάζεται να αναφέρω τι ψήφισα??? :lol: :lol: :lol: :lol:
/
/________________________________
\
Φίλε Μetal Laws αναφερόμαστε γενικώς στο power metal και όχι ειδικά στο ευρωπαϊκο. Κι επίσης αναφέρουμε μπάντες κάπως πιο “cult” ας πούμε.[/quote]E oxi kai cult:Gamma Ray,Stratovarius,Blind Guardian,Rhapsody, Edguy!
Wstoso to oti to poll epikentrwnetai sta '90s einai alitheia… :?
Shmera phra eishthriakia gia tis 26 Septemvriou(London)
Shmera phra eishthriakia gia tis 26 Septemvriou(London) :D[/quote]
Σε μισώ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Φίλε Μetal Laws αναφερόμαστε γενικώς στο power metal και όχι ειδικά στο ευρωπαϊκο. Κι επίσης αναφέρουμε μπάντες κάπως πιο “cult” ας πούμε.[/quote]E oxi kai cult:Gamma Ray,Stratovarius,Blind Guardian,Rhapsody, Edguy!
Wstoso to oti to poll epikentrwnetai sta '90s einai alitheia… :?[/quote]
Καλά ότι θυμάσαι χαίρεσαι εσύ :lol:
Σε μισώ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]
Μην ανησυχείς φίλε μου! Οι Guardian είναι “τακτικοί πελάτες” στην Ελλάδα. Και να μην θέλει να τους φέρει κανείς αυτοί θα έρθουν με το ζόρι :lol:
Wstoso to oti to poll epikentrwnetai sta '90s einai alitheia… :?[/quote]
Καλά ότι θυμάσαι χαίρεσαι εσύ :lol:[/quote]Egw ftaiw??? Eida “new post” kai bika… Ase vlepw twra to “Live in Athens”(apo poious?? :lol: ) kai goustarw agria…
Σε μισώ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]
Μην ανησυχείς φίλε μου! Οι Guardian είναι “τακτικοί πελάτες” στην Ελλάδα. Και να μην θέλει να τους φέρει κανείς αυτοί θα έρθουν με το ζόρι :lol:[/quote]
Το καλό που τους θέλω… :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν και φαντάζωμαι να αρχίσει την κρέβατομουρμούρα η γυναίκα του Andre για να έρθουν και μόνοι τους στην πατρίδα αν δεν ενδιαφερθεί κανείς… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Και κάτι άλλο επειδή από ότι κατάλαβα μένεις Αγγλία όταν τους δεις κάνε ένα αναλυτικό ριβιού της συναβλείας ( 8 με 10 σελίδες είναι καλά :lol: :lol: :lol: :lol: ) μιας και αν έρθουν θα είναι αργότερα οπότε θέλω να ξέρω τι να περιμένω
O Eagleheart μάλλον ακούει την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ μουσική με μένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Καταρχάς από '80ς γίνεται της παλαβής αλλά για 90s επικράτησαν οι Γερμανοί. Χάσαμε ή ξεχάστηκαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τους Q5,Loudness,King Kobra,Europe,Icon,οι Sanctuary,Mad Max,D.A.D., Pretty Maids,Tobruk και τόσοι άλλοι ενώ oι ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ Riot συνέχισαν να βγάζουν απίστευτα album αλλά όχι power πια…
Από 90ς μου αρέσουν οι Guardian μέχρι το Somewhere Far…Oi Gamma Ray εννοείται μέχρι το Somewhere Out In Space. Angra με Holy Land επίσης. Συνέχισαν να μ αρέσουν και οι Helloween με Time Of The Oath και Better Than Raw δισκάρες…
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΩΝ RUNNING WILD…!
Χωρίς να έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες πρέπει να πω πως όσοι έζησαν έστω και λίγο το φαινομενο Angra από το 96 ως το 99 αντιλαμβάνονται ότι τέτοιες δόξες το power (ίσως και γενιικότερα) το metal δεν θα τις ξαναδεί.
Οι Angra υπήρξαν ο ορισμός της εμπνευσης. Έκαναν πάρα πολλούς να αγαπήσουν όχι μόνο το power, αλλά και το progressive.
Το Holy Land είναι η κορυφή, είναι εκεί που καμία άλλη power μπάντα δεν πλησίασε κατ’ εμε.
Ο αποπάνω είναι fanboys :*
Αλλά έχει δίκιο για το Holy Land. δισκάρα.
Gamma ray…και δεν θα τους εβαζα σε αυτη την κατηγορια.
:oops:
Έχεις δίκιο…Αλλά γιατί “με έδωσες?”. Έκανα ότι μπορούσα για να μην φανεί…
Τους Gamma Ray δηλαδή σε ποιά κατηγορία θα τους έβαζες?
Πάντως εκτός από τους Angra και τους Shaaman που συνεχίζουν να βγάζουν αξιολογότατους δίσκους για να μεταφέρουμε τη συζήτηση στο παρόν οι Edguy και οι Sonata Arctica δείχνουν να έχουν στο ευρωπαϊκό power τα σκήπτρα.
Εκτός βεβαίως και αν βάλουμε τους Kamelot. Epica και Black Halo τα ισοπεδώσαν όλα!!!
Ντάξ ρε σεις μην κολλάτε στα ταμπελάκια-εδώ έβαλα τους Running Wild. Α, ξέχασα τους τρομερούς Heavens Gate πριν.
Παρατήρηση: Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ των CONCEPTION πότε θα ανακαλυφθεί άραγε…