Ψηφίστε την αγαπημένη σας μπάντα απο τον χώρο του Power…
Ουααα! Ψηφίζω μόλις δεύτερος!!:lol: (ασχετο!!)
ΟΙΠΌΝ Gamma Ray. (ή Ramma Gay:p)
To δεύτερο επιχείρημα του μεγάλου Και Ηαnsen μετά τους μεγάλους Ηelloween…
Δεν θα έλεγα ότι οι Savatage είναι μια αμιγώς power μπάντα.
Ήμουν έτοιμος να ψηφίσω Helloween , όταν τελευταία στιγμή είδα ότι υπάρχουν και οι Savatage στο poll, οπότε η ψήφος μου πάει σ΄αυτούς, χωρίς δευτέρη κουβέντα, αν και όπως είπα δεν τους θεωρώ μια κλασσική πάουερ μπάντα (ενσωματώνουν πολλά άλλα στοιχεία, από κλασσικό heavy και hard rock, μέχρι prog και συμφωνικά).
Έχεις δίκιο. Τους έβαλα για το Hall of the mountain king που θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος US Power δίσκος για μένα και δίσκος σταθμός για τον χώρο… Στην συνέχεια βέβαια ενσωματώνουν αυτά που αναφέρεις.
Και πολύ καλά έκανες και τους έβαλες, είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου μπάντες, (τους ψήφισα εξάλλου), απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι αμιγώς power.
Για το Hall… εννοείται συμφωνώ!
Τη έριξα στiς κολοκύθες,ήθελα όμως να ρίξω και μία στους Panzer για τους οποίους τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό…
Γουστάρω όλα τα γκρουπ, αλλά όχι τους Jag Panzer. Αυτούς τους λατρεύω…
Και να θυμάστε…
Ample Destruction βγαίνει μία και μόνη φορά. Μέσα στους δέκα καλύτερους heavy fucking metal δίσκους ever…
Ramma Gay βεβαια
Το να αποφασισεις ποια απο τις 2 πιο αγαπημενες σου μπαντες ever (Gamma Ray, Kamelot) θα ψηφισεις ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο…
Μου αρεσει παρα πολυ το Power, ακουω πολλα απο τα παραπανω συγκροτηματα, λατρευω τους Blind Guardian, τους Helloween και φυσικα τους Gamma Ray του ΦΟΒΕΡΟΥ Kai Hansen:thumbup:
Πιο πολυ απ’ολους ομως μου αρεσουν οι [SIZE=“3”]BLIND GUARDIAN[/SIZE], Θεωρω οτι εχουν την πιο καλη δισκογραφια, τα ωραιοτερα κομματια και την ΦΩΝΑΡΑ του Hansi Kürsch:respect:. Οχι οτι δεν εχει φωναρα ο Kai Hansen η ο Michael Kiske, τρομεροι και οι 2, αλλα πως να το κανουμε εχω μεγαλη αδυναμια στον Hansi…:D:DΕπισης τρελαινομαι για ολα τα αλμπουμ των BLIND GUARDIAN απο το Tales from the Twilight World μεχρι το Nightfall In Middle Earth… Οποτε …
Valhalla - Deliverance
Why’ve you ever forgotten me
Fixed:D
Πολύ δύσκολο να επιλέξω ανάμεσα σε Blind Guardian και Savatage. Πάρα πολύ δύσκολο. Σχεδόν αδύνατο. Είμαι δεμένος συναισθηματικά και με τις δύο.
Τέσπα, το ρίχνω στους Savatage, όντας η πρώτη metal μου αγάπη, πολλά χρόνια πριν.
Ακολουθούν Blind Guardian, Gamma Ray, Helloween, με αυτή τη σειρά.
Blind Guardian:):!:
Αγαπημένη Blind Guardian.
Καλύτερη: Jag Panzer στη μια σχολή, Helloween στην άλληνα.
Οι Σάβατατζ είναι άλλο φρούτο. Δεν τους συμπεραλαμβάνω καν στη σύγκριση.
Ε οι Savatage είναι κάτι παραπάνω από μια απλή metal μπάντα.
Θα ψηφίσω Iced Earth (αν και δε τους κατατάσσω στο power όπως έχω ξαναπεί) απλά και μόνο επειδή θα πάρουν λίγες ψήφους:p
+1 Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ αν και δεν τους θεωρώ power
Aν και δεν είναι καθαρόαιμο power, όπως προειπώθηκε…
Savatage γαμώτο!
Ε βασικα οι HammerFall μετα τους 2 πρωτους δισκους περισσοτερo heavy metal παιζουν, παρα power metal, οποτε και που δεν βρισκονται στο πολλ it’s ok.
[SIZE=“5”]SAVATAGE[/SIZE]
απανταω μονο με αυτο:
DISCARA!