Premier League

Δεν είναι τίποτα αυτό σε 7 μήνες περίπου θα μηδενίσει.

Αν ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος από τώρα δώσε κάνα σημείο να πάω Μαλδίβες αντί για Μάλτα το καλοκαίρι που σχεδιάζω :stuck_out_tongue:

Άσε, προχθές έπιασα μια 3αδα μόνο, η Τσέλσι ήρθε 3-0 και το Αυστριακό 2-1 με απίστευτη ευκαιρία χαμένη στο 95’… Μπορεί να μην τα πιάνω 100%, αλλά έχω το γενικότερο feeling, εξού και το ότι μπορεί να έπεσα έξω στη 10η αγωνιστική, αλλά στην 38η θα είμαι μέσα…

1 Like

Πού το βρήκες μωρέ;; Πες μου τώρα ότι το έβλεπες κιόλας :joy:

Αντεπιτίθεμαι με
image
και σου λέω ότι θα είμαστε 4αδα και όχι 4οι αλλά άνετα 2-3οι με μικρό παράθυρο να κινηγάμε την σίτι γιατί τα όνειρα τζάμπα είναι :stuck_out_tongue:

2 Likes

Στο stoiximan ρε, εννοείται πως το έβλεπα, ήταν το τελευταίο μου και αν το έπιανα θα είχα 3αδες και 4αδα.

Καλά οκ, 9 παιχνίδια είναι, παίζετε την καλύτερη μπαλάρα ever και όλα τα στατιστικά που έβαλε ο jtn και είστε 1 και 4 βαθμούς μπροστά αντίστοιχα. Δεν είστε η Σίτι για να κάνετε 8-0-1 σε κάθε 9αδα αγώνων, ενώ η Τότεναμ από όταν ρόλαρε πέρσι τελείωσε με 10-2-2 και φέτος έχει 6-2-1. Κάντε όσα όνειρα θέλετε, σε αντίθεση με τα 400εκ σε μεταγραφές, είναι όντως τσάμπα :stuck_out_tongue:

Με τις ομάδες λέω τι φάση βλέπεις Αυστρία ή έτσι το έριξες;

Για 20 παίχτες σε 2,5 χρόνια και με τα ποσά που έδωσαν άλλοι νορμάλ είναι. Μαρτινέλι και Σακα που έκαναν γιο γιο ολόκληρη λίβερπουλ κόστισαν 6 εκ. Χεσούς και Οντεγκαρντ λιγότερα μαζί από τον Νουνιεζ. Όσα λεφτα έδωσε η Άρσεναλ επι Αρτέτα στην αμυνα τα εδωσε η τσελσι για 3 παιχτες φετος. Κανε καζουρα για τα παντα το δεχομαι αλλα οχι για τα ποσα που (δεν) ξοδευουμε

Στο στοίχημα παίζω αποκλειστικά γκολ σε Πρέμιερ, Γερμανία Α/Β, Ιταλία, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία και καμιά φορά Ρειντζερς, Σελτικ και Ροδεραμ

διακρινω τρεις πρωην παικτες της αρσεναλ
τον εναν τον εχω και εγω στο τωρινο μου save fm17

Ο ένας εκτός αποστολής και οι άλλοι 2 αναγκαστικά στην αποστολή γιατί οι λατινοαμερικάνοι μου ήταν τραυματίες και έχουμε και HG quotas

Είμαι ο πιο μέσα στις προβλέψεις του Αυγουστου! #stalegakias !!! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ευλογησον :pray:

Χαζεύω το Λεστερ - Κρισταλ Παλας και έχω ακούσει τον εκφωνητή να λέει τουλάχιστον 3 φορές QPR :stuck_out_tongue: Που τους βρίσκουν ρε γαμώτο

2 Likes

Η Fulham κατάφερε και πηρε ισοπαλία τελικά

Θα με τρελάνει αυτή η Μπόρνμουθ. Έλεγα ότι θα πέσει και εύκολα αλλά είναι αρκετά μάχιμη ομάδα

Και οι δύο ομάδες έχουν πάει καλά μέχρι τώρα.

Αν και είναι νωρίς Leicester - Forest θεωρώ ότι θα πανε για φουντο

Iq Νούνιεζ -100

1 Like

Τρομερή νίκη της Liverpool. Μαέστρος ο Κλοπ σήμερα σε θέμα τακτικής με Μίλνερ στα δεξιά και Gomez ο οποίος ήταν αψογος. Ο Νουνιεζ δεν έχει δέσει ακόμα με την ομάδα και δεν ξέρω αν αξίζει τα τόσο λεφτά που δώσαμε.

Υ. Γ. Καραγκιοζιλίκια από Pep

Μαέστρος σήμερα γιατί; Αναγκαστικά πήγε τον Μίλνερ εκεί, αφού ο Κονατέ ήταν τραυματίας και έπρεπε να έχει το Gomez στο κέντρο της άμυνας.
Βασικά ο Πεπ σήμερα έκανε λάθος που ανέβασε την ομάδα του να πιέσει τόσο ψηλά και άφησε τόσο χώρο στην πλάτη των σέντερ μπακ του. Όσο χάλια κι αν είναι η Λίβερπουλ, άμα αφήσεις το Σάλαχ, το Νούνιεζ, το Φιρμίνιο και τον Ζότα να κυνηγάνε 40άρες και 50άρες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, θα τους αφήσουν τους αμυντικούς μέτρα πίσω.
Κάναμε το χρέος μας απέναντι στην Άρσεναλ σήμερα για τη μάχη της κορυφής.

Στην φαση του γκολ βεβαια, κανει τρελη πατατα ο αμυντικος της Σιτι. Μπορουσε απλα να περιμενει πιο πισω απο τον Σαλαχ, αφου με τετοια μπαλια το μονο που χρειαζοταν ηταν να καθυστερησει τον Σαλαχ μεχρι να επιστρεψουν οι υπολοιποι.

Η μαεστρια του Κλοπ σημερα ηταν το οτι ηταν απιστευτα τυχερος που τραυματιστηκε ο TAA :stuck_out_tongue: Αν δεν ειχε τραυματιστει, ειναι αρκετα πιθανο να μιλουσαμε για ακομα ενα χατ τρικ απο τον Haaland, που θα τον εκανε οτι ηθελε. Εκλεψε την νικη σημερα η Λιβερπουλ.

Ο καθένας ό,τι μπορεί

Από τα καλύτερα παιχνίδια τακτικής του Κλοπ. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα ερχόταν. Κλειστοί χώροι, έξυπνο παιχνίδι με αντεπιθέσεις, σωστή τοποθέτηση της ομάδας. Νούνιες, Σαλλάχ, Ζότα, του στέρησαν την ευκαιρία για θρίαμβο, αφού θύμισαν περισσοτερο επιθετικούς της Πόρτσμουθ στις 3 αντεπιθέσεις-μαρς για γκολ που βγήκαν. Και μόνο για αυτό θα έπαιρναν 1 στη σημερινή βαθμολογία τους, αλλά το γκολ του Σαλλάχ τον έσωσε.

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση για Φαν Ντάικ (από τα παλιά) και Γκόμεζ που παρά κάποια λάθη ήταν πολύ καλός και ουσιαστικός. Εξαιρετικός κι ο Φιρμίνο. MVP εννοείται ο Άλισον.

Εκνευριστικά αρνητικός ειδικά στο α ο Ρόμπερτσον, μέτριοι οι Φαμπίνιο-Τιαγκό. Ο Νούνιες σήμερα χειρότερος από τον Άντι Κάρολ. Κακός ο Ζότα, διαφωνώ με Σωτηρακόπουλο. Δουλειά του είναι τα γκολ κι οι ασίστ, όχι να παραπατάει σε αντεπίθεση για γκολ και να χάνει τετ α τετ.

Ενδεκάδα κόντρα στην Σίτι του Χάαλαντ και του Ντε Μπρόινε, με Μίλνερ μέσα, όσο καλά κι αν έπαιξε ο γερόλυκος, και τα 2/3 ίδια από το 2019/20, είναι απλώς απόγνωση. Όμως ο Κλοπ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι κι έδεσε κόμπο τη “διαστημική”.

Η νίκη αυτή δυστυχώς όπως τα κάναμε, είναι απλώς μια νίκη ψυχολογίας.