για αυτο οτι βρειτε ξεθαψτε το
Κλαίω με τα σχόλια, κάντε έναν κόπο. Την μία την βάφτισαν κυριλέ ελισάβετ και τον άλλο κύριο μπλουμφηλντ. Κύριο. Ο κύριος κύριος μπλουμφηλντ.
Και θου Κύριε φυλακίν τω στόματι μου, μη σου πω…
Εντελώς συμπτωματικά, πήγα Coffee Island προ ολίγου και έπαιζε Fates Warning-So σε φουλ ένταση κτλ. Ομορφιές. Φαντάζομαι λένε στο αφεντικό βάζουμε μεταλς για να μην μπαίνουν μέσα πολλοί ταυτόχρονα.
Ενημερώνω το ποστ μου περί μανατζερ που είχα κάνει πριν λίγες μέρες. Θυμήθηκα γιατί και με πόση δυσκολία το είχα κόψει λίγο μετά αφού ξεκίνησε η γ λυκείου (με ένα πισωγύρισμα το 2013). Τελικά δεν ήθελα το fm05 και αφού δοκίμασα και το fm07 κατέληξα στο fm08. Χωρίς πολλά πολλά, 6 μέρες μετά το αρχικό μου ποστ είμαι εδώ
Την δεκαετία των 00s είχα σοβαρό πρόβλημα με το παιχνίδι. Τώρα είμαι 11 χρόνια καθαρός, όταν βλέπω όπως τέτοια post είναι μεγάλος πειρασμός…
Δεν θα λυγίσω όμως!
Καλός είσαι μπροστά. Τον Cabrera το παιχνίδι τον είχε για μεγάλη παικτούρα - αρκεί να μην τον βγάζεις και πολύ.
Μετα απο 19 μερες συνεχομενες μες το σπιτι βγηκα εξω!
θυμηθηκα πως ειναι
Μετά από χρόνια καθαρός κ γω κ ελεω βαρεμάρας είπα να θυμηθώ τα παλιά .Cm 01-02.Τα πολύ παλιά δλδ
Έστειλα μνμ σε φίλο που το χαμε λιώσει φοιτητές κ ήξερα ότι θα το χε ακόμα κάπου κ μου το στείλε.
Το περασα στο λαπιτοπι της κοπελιάς (ξεμεινα σπίτι της) κ ετοιμάζομαι για γλέντι.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω με λα κορουνια που ήταν τότε ομαδάρα . Ίσως να πάρω κ καμιά ομάδα από β κατηγορία.Σημασια πάντως έχει ότι θα κυλησω πάλι για λίγο καιρό.Καλα καψιματα
Εγώ παίζω ακόμα το FM12 . Η αγαπημένη μου χρόνια του FM
Δεν κάνω πολλές σεζόν βαριέμαι ή κρασαρει καμία φορά . Οπότε συνεχώς ξεκινάω από το μηδέν
Έχει περάσει πολύς καιρός που να μου αρέσει κομμάτι τόσο πολύ. Η μελωδία στο ρεφραιν ξέρει κανείς που αλλού μπορεί να την έχω ακούσει? Μου θυμίζει πολύ έντονα κάτι αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ που
Ξερω πως το Lo-fi ειναι της μοδος, αλλα το τερματισατε εσεις.
Ναι ε? Δεν το ξερα.Απεχω κ χρόνια από το σπορ όπως προείπα.
Πρέπει να χω παίξει μέχρι κ το 05-06. Κ δεν είχα εντυπωσιαστεί κ τόσο.Θα το χω στα υπόψιν πάντως
Ζημιά μας κάνεις τώρα…
Ό,τι σας κατέβει…
Συγνώμη
Ρε γαμωτο τι εχουν παθει οι άνθρωποι και αντι να χτυπησουν την πόρτα και να πουν παιδια λιγη ησυχια, στελνουν κατευθειαν τα στρουμφ? I am dissapoint
Εξαρταται. Αν εισαι καμια ανθρώπινη ντουλαπα κ εγω τους μπατσους θα φωναζα
Αυτό που περπατάνε στους δρόμους και φοράνε γάντια (μόνο), δεν μπορώ να καταλάβω… τόση άγνοια και βλακεία (ανάμεσα σε άλλα σοβαρότερα θα μου πείτε)… δεν κολλάνε τα χέρια ρε μπαγλαμάδες, ούτε πετάει απλά στον αέρα ο ιός! Από μύτη, μάτια, στόμα μπαίνουν τα σταγονίδια με ιούς! Δεν ξέρεις, δεν ρώταγες;
(εντάξει το έβγαλα από μέσα μου για την ώρα)
wat