Γαμαει η Σασουολο, την συμπαθω παρα πολυ, την παρακολουθω ηδη
Χαίρομαι
Αν θυμάσαι την περιγραφή του Σωτηρακοπουλου, (ή του Σακελλαροπουλου) , είχε πει τότε για τον Μικαελσεν “του πήρε τα μέτρα”. Μικρό παιδί 8 χρονών που ήμουν τότε νόμισα ότι ήταν slang με υποτιμητική έννοια προς τον αντίπαλο και μου είχε μείνει, και φώναζα 3+ χρόνια μετά “ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ” στον καθηγητή της γυμναστικής, στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ του 2005 με το γκολ του “εγώ δε θα γίνω Αντωνακης” χωρίς να καταλαβαίνω τι σημαίνει ή να υπάρχει κάποια ουσία. Τρελό cringe ως τώρα 15 χρόνια μετά
Πάρε στο 210 5707771 αν έχεις κάτι να πεις, αλλιώς προσπέρνα
Για να δουμε
Κόντε ακούγεται!
Για την United που επίσης λέγεται ότι είναι ψημένος 100%, δεν τον θέλω γιατί δεν μου αρέσει ούτε το στυλ που παίζει -φερναντεζ σαντσο κτλ θα βαράνε μύγες και δεν μπορώ άλλο αμυντικά συστήματα- ούτε ο ίδιος σαν προσωπικότητα, αλλά παρά τον Όλε ε θα τον έπαιρνα… Αλλά δεν ρισκάρει η διοίκηση έναν προπονητή που δεν θα είναι yes man και θα κάνει άνω κάτω τα εσωτερικά του συλλόγου μόλις καταλάβει τι τσίρκο ήμαστε -γιατί ο Κόντε θα τους πουτανιάσει
Μαλακία
Καλή κίνηση αν τον κλείσετε πάντως, έτσι όπως σας έχει πάει και εσάς η σεζόν μέχρι τώρα
Δύσκολος χαρακτήρας, μη ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά θα πάρει αποτελέσματα σίγουρα
Conte εμείς 3 χρόνια, παίρνουμε πρωτάθλημα, Πόκε στην Παρί παίρνει Τσου Λου, επιστροφή Πόκε για δυναστεία
Επίσημα Conte σε Tottenham για 2 χρόνια
Δίνω Tottenham για 4άδα πλέον μαζί με τις City Liverpool και Chelsea, United ούτε 5η αλλά 6η ολότελα με τα χίλια ζόρια…
τσίρκα για άλλη μια φορά, -2 βαθμοί πίσω μας οι Spurs έχοντας παίξει πιο πολλά derby φέτος και αλλάζουν προπονητή στο 4μηνο, εμείς 3 χρόνια “στηρίζουμε το project Ole” που δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα έστω μέσα στο Old Trafford με καμία ομάδα, χωρίς την πιθανή ατομική έμπνευση της στιγμής κάποιου από τους πιο ποιοτικούς του παίκτες…
Μπουρδέλο Glazzers
Αισιοδοξία ότι υπάρχουν φιλοδοξίες, όπως επίσης ότι είμαστε και υπολογίσιμο μέγεθος. Πείστηκε και ο Mourinho, πείστηκε κι ο Conte αν και είναι win-win κατάσταση και για τους 2, είτε πετυχαίνουν κάτι είτε it’s only Tottenham. Πάντως πολύ μεγάλη κίνηση, ας ελπίσουμε να πιάσει
4αδα φέτος Τότεναμ με Κόντε θα πίστευα αν είχε και παίκτες. Με το παρόν ρόστερ δεν το αποκλείω αλλά θα χρειαστεί πολύ κόπο. Από την άλλη, ποιος να βγει τέταρτος θα μου πείτε. Θα δείξει, έχει ψωμί το πρωτάθλημα.
Δεν είναι κακό το ροστερ, αλλά δεν είναι ροστερ 4αδας. Αν το γυρίσει σε 3-5-2, πάρει έναν βαρβάτο κεντρικό αμυντικό και έναν δημιουργικό παίχτη θα έχουμε καλές ελπίδες, με την προϋπόθεση ότι ο Kane θα ξυπνήσει.
Θεωρώ δεδομένο ότι ο Κόντε έχει ήδη έτοιμες μεταγραφές για Γενάρη και πάρει μια πρώτη έγκριση για αυτές από τον Levy, για τις θέσεις που πονάει και για το 3-5-2 που θα θέλει λογικά να παίξει
Αλλά είναι αυτό που λέει ο martian παραπάνω, ποιος θα βγει 4ος; Η Άρσεναλ απίθανο. Η Λέστερ; Μπα δεν εμπνέει! Η United έχει το ρόστερ αλλά απέχει μια ήττα από το να γίνει τριμπουρδέλο και έχει και τον χειρότερο προπονητή του big6 κ βάλε… να κάνει καμιά West Ham την έκπληξη; Δύσκολο κ αυτό
Η Tottenham απέχει πλέον 1-2 παίκτες τον Γενάρη, κάνα Μπαρέλα, Σκρίνιαρ, Κέσι κτλ για 4άδα πιστεύω… εφόσον βέβαια όντως γίνουν μεταγραφές και οι ήδη παίκτες ανταποκριθούν στον νέο προπονητή
Νταξ Αγγλία είναι, δεν βγάζεις συμπεράσματα για τίποτα από Νοέμβρη, αλλά τα vibes είναι αν μη τι άλλο υπέρ της Tottenham σήμερα
Utd, Arsenal, Tottenham και West Ham για διαφορετικούς λόγους νομίζω έχουν περίπου ίσες πιθανότητες για 4αδα. Αν κάνει κι ένα καλό σερί η Leicester τους 2 αυτούς μήνες, πιθανώς και αυτή. Εγώ θα έβαζα τη Utd γιατί η ποιότητα που έχει ατομικά, είναι ικανή να κερδίζει πολλά παιχνίδια με μικρές.
Από άποψη ρόστερ, United θα έλεγα. Παρά τις τρύπες της και κάτι αστείους παίκτες, είναι η μόνη που έχει προσωπικότητες που πιθανώς να την κουβαλήσουν. Από εκεί και πέρα, προβλέπεται σφαγή. Δηλαδή και η Τότεναμ να ενισχυθεί τον Γενάρη, κανείς δεν εγγυάται πως μέσα σε 4 μήνες θα έχουν ενσωματωθεί και θα έχουν ρολλάρει οι νέες μεταγραφές της.
Εδιτ: Η Arsenal είναι τεράστιο αίνιγμα. Ούτε εγώ μας πιστεύω για τόσο ψηλά, αλλά είναι όλα τόσο ρευστά που δεν θα ήταν εκτός πραγματικότητας να βγει 4η. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι μάλλον βελτιωμένη εικόνα σε σύγκριση με πέρσυ και πρόπερσυ και πλασάρισμα στις χαμηλές Ευρωπαϊκες θέσεις.
Η Άρσεναλ εδώ και λίγο καιρό έχει βρει έναν σταθερό κορμό και η σαβουρα είναι στον πάγκο. Σίγουρα ανεβαίνει αργά και σταθερά αλλά δεν νομίζω να έχει διάρκεια φέτος για 4αδα. Αν πουληθούν κάτι Τσάκα και Κολασινατς και έρθουν 2-3 παίχτες το συζητάμε για του χρόνου.
Με δεδομένο πως οι 3/4 θέσεις είναι πιασμένες από Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ θα έλεγα πως την 4η θέση θα πάρει η Γιουνάιτεντ γιατί έχει πιο πλήρες ρόστερ από Άρσεναλ, Τότεναμ κλπ. Για την ακρίβεια πιστεύω πως έχει λίγα να ζηλέψει απο τις 3 πρώτες αλλά χάνει απίστευτα στην θέση του προπονητή.
Μόνο κερδισμένη θα είναι και η Τότεναμ στο κοντινό μάλλον. Αν η διοίκηση εκπληρώσει τις εντολές του Κόντε στο έπακρο τότε η Τότεναμ θα γίνει ομάδα πρωταθλητισμού σε χρόνο dt. Η μπορεί και όχι Αγγλία είναι εγω πάντως τον πιστεύω τον Ιταλο.
Λίγες κινήσεις να κάνουν αυτές οι ομάδες και θα έχουμε επιτέλους ένα αξουαλ big 6 κοντά σε δυναμική στο μέλλον hopefully (και έρχεται κ η Νιουκάστλ με τα πετροδολαρα μην ξεχνιόμαστε)
Υγ αρκετά καλή πορεία κάνει και η Γουέστ Χαμ για να δούμε που θα σταματήσει
Πάλι 0 ποδοσφαιρο από την Τότεναμ… Αλλά δεν πειράζει έρχεται ο Κόντε… Δυσκολο να βγει ο 4αδα αυτή η ομάδα. Ακούστηκε ότι μπορεί να έχει 176 μυρια για μεταγραφές.
Xτές πάλι, 5-3-2 και στο '30 χτυπάει ο Varane -ο οποίος ελπίζω να είναι καλά και για το ματς με τη Σίτυ-, αναγκαστική αλλαγή και βάζει Greenwood γυρνώντας το σε 4-2-3-1… στο '30!
Καμία λογική, καμία στρατηγική, τίποτα, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε πάλι το προπονητικό team -γιατί ο Όλε αποκλείεται να φτιάχνει αυτός τα συστήματα και το πλάνο του κάθε αγώνα-!
Πήγαν τώρα να παίξουν 2 ματς με 5 πίσω γιατί ‘‘έτσι θα έκανε ο Κόντε που νιώσαμε την ανάσα του πριν μερικές μέρες’’ ή ‘‘έτσι θα ξεζουμίσουμε έστω μια ισοπαλία’’ και στην πρώτη αναποδιά, αντί να διατηρήσουν το ‘‘πλάνο’’ τους, γυρνάνε out of nowhere σε 4-2-3-1 επειδή… reasons i guess! Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τί κάνουν…
Ευτυχώς πάλι μας έσωσε η ατομική κλάση ορισμένων παικτών -Ronaldo, τί φάση πια, 37 σχεδόν στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου, σε μια ομάδα που παραπαίει και δεν είναι καθόλου δημιουργική επιθετικά, βάζει γκολ σχεδόν σε κάθε ματς, χτες έτρεχε και έκανε κινήσεις 25χρονου και την πάει χεράκι χεράκι με 4 γκολ σε 4 ματς (και τα 2 σε νεκρό χρόνο) στην επόμενη φάση, τι σκατά πίνει και τι γαμημένο mentalty είναι αυτό που κουβαλάει ακόμα- και η σχεδόν τέλεια παρουσία του Μπειγί/Μπισάκα…
Ποκμπά ελπίζω να φύγει επιτέλους το καλοκαίρι γιατί πραγματικά έχει καταντήσει αηδία, 28 χρονών έφτασε και 5 χρόνια στο Manchester σύνολο 30 καλών παιχνιδιών δεν έχει κάνει, αδιάφορος σε βαθμό παρεξηγήσεως χτες. Θα μου πεις, δεν ανανεώνει και δεν θέλει να χτυπήσει/ρισκάρει το παραμικρό, για το μεγάλο του επόμενο συμβόλαιο το καλοκαίρι… εμ, επαγγελματίας
Μακτόμινε ούτε σε Νόριτς βασικός, Μαγκουάηρ τα χάλια του επίσης σταθερά μετά το Euro, Σω ξεχνιέται και τραβιέται συνεχώς να βοηθήσει τον Κεφαλά αφήνοντας την πλευρά του, Ράσφορτ ο ίδιος κουραστικός μονότονος παίκτης, Φερνάντεζ δεν ευνοείται καθόλου από τον τρόπο παιχνιδιού αλλά όταν του δοθεί η ευκαιρία δεν την αφήνει … Όαση όταν μπήκε μέσα ο Μάτιτς και παίξαμε πιο ορθολογικά στην μετάβαση από άμυνα-επίθεση, όαση για τα 7 λεπτά που μπήκαν και οι Sancho - Van de Bek που σχεδόν πήγαν να γυρίσουν το ματς…
Κρίμα, πολύ κρίμα να σπαταλιέται τέτοιο υλικό από μια ανίκανη διοίκηση και ένα άσχετο προπονητικό τημ…
Ωραία ομάδα η Αταλάντα, Ιταλική Λήντς αλλά πολύ καλύτερη , μακάρι να περάσει και αυτή τον όμιλο
Είδα το γκολ του Ζαπατα χθες, θυμάμαι και το γκολ του Καβανι σε εμάς προχθές και κάθε φορά αναρωτιέμαι, τι διάολο κάνουν στις προπονήσεις οι αμυντικοί και δεν μπορούν να κρατήσουν την άμυνα στο offside.
Για τον Maguire το είχα γράψει και πέρσι, ο τύπος κάνει ο,τι του κατέβει μες στο γήπεδο, είναι αδιανόητο να μην μπορούν να συντονίσουν την άμυνα και τις γραμμές τους