Όποιος λέει ότι αυτό το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει είναι άσχετος
Τελος ο Τεν Χαχ απο τον παγκο της ΜανΓιου.
ρε ηταν καρτα του Βαν Ντάικ;
Να, βρεθηκε ενας. Εκτος βεβαια αν δεν εμπλεξε τη δουλεια του με τις προτιμησεις του, παιζει κι αυτο, δε λεω. Μπορει οντως να εκρινε εντελως αντικειμενικα οτι το μαρκαρισμα του Πικφορντ δεν ηταν για κοκκινη η’ οτι το χερι του Εντεγκαρντ δεν ηταν πεναλτυ. Προχωραμε, “ειναι θεμα τυχης” παιδια
Μπορεί να είναι και deepfake λένε, θα δούμε. Πάντως μπήκε σε διαθεσιμότητα.
Με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι η Λίβερπουλ αδικείται ή αδικήθηκε;
Ασε τα χερια και τις καρδιες. Σε μια κουρσα που κρινεται στον βαθμο, τα παντα μετρανε. Ελα πες μας για το “1 πρωταθλημα” του Κλοπ και για “θεους που κοιμουνται” εσυ και ασε με εμενα να λεω τα δικα μου. Περσι σε τρια ντερμπι στερησανε βαθμους απο τη Λιβερπουλ (πιστευω σε αυτο να συμφωνουμε ολοι “με το χερι στην καρδια” ε) στο ενα εμπλεκεται ο συγκεκριμενος. Τι να κανουμε, αφου βγηκαν αυτα στη φορα, θα το θυμηθουμε. Εσυ πες οτι ολοι αδικουνται η’ ευνοουνται το ιδιο, no problem.
Εν τω μεταξυ, διαβασα οτι ο Coote στην αρχη αρνηθηκε τις κατηγοριες και ειπε οτι το βιντεο ειναι ψευτικο, ενω μετα αποδεχτηκε οτι ειναι αληθινο αλλα, λεει, δε θυμαται τον εαυτο του να λεει αυτα τα πραγματα. Να δουμε τι αλλο θα θυμηθει στην πορεια
Ισως να θυμηθει κι αυτος απο πριν 30 χρονια μια φαση στην οποια αδικηθηκε η ομαδα του και να ισχυριστει οτι εχασε 3 τιτλους λογω δυο φασεων, ακομα κι αν στους υπολοιπους 30 αγωνες η ομαδα του ευνοηθηκε απεναντι σε μικρες ομαδες.
Ισως, ναι.
Το οτι αυτος ο διαιτητής ειναι οτι να ναι δεν αποδεικνύει πως υπάρχει καποιο σύστημα κατα της Λίβερπουλ.
Προσωπικα πιστεύω πως η Λίβερπουλ αδικήθηκε και ειδικά στα μεγάλα ματς αλλα εξακολουθώ να πιστεύω οτι γενικα η διαιτησία ειναι τραγική και οχι στοχευμενα προς μια ομαδα.
Αν υπήρχε σύστημα οπως το εχει ο Έλληνας στο μυαλό του τοτε θα έπρεπε να ευνοείται μια ομαδα συνεχομενα αλλα εγω πέρσι δεν ειδα κατι τέτοιο. Η αρσεναλ πχ που εχω παρακολουθήσει περισσότερο (και εμπλέκεται στην κουβεντα με το χερι του Οντεγκαρντ) ειχε αρκετες κακές διαιτησίες.
Επισης οταν λεω για γραφικότητα εννοώ τον καθε Βασιλάκη Καϊλα οπαδο της Λίβερπουλ που γραφει το κλασικο “δεν μας θέλουνε πρωταθλητες” χωρίς εννοείται να αναφέρουν ποιος και γιατί. Λες και δεν ξερουν οτι ολες οι ομαδες εχουν παράπονα.
Εν κατακλείδι ναι η λιβερπουλ αδικήθηκε πέρσι αλλα για εμενα προσωπικα δεν ηταν στοχευμενο αλλα αποτελέσματα ενος κάκιστου διαιτητικου συστήματος που ειναι αντιστρόφως ανάλογο με την ποιότητα του πρωταθλήματος. Αν καποιος λιβερπουλιαν θέλει να κανουμε κουβέντα ας μου πει ποιος και με τι κίνητρο δεν θελει την ομαδα του να παρει πρωταθλημα και να αφήσει το δράμα και τις γενικότητες
Αυτα
Δεν υπαρχει κατι τετοιο και δε γραφτηκε κατι τετοιο εδω.
Στοχευμενο δεν ξερω αν ηταν, ξερω το αποτελεσμα που ειχε. Τι να κανουμε τωρα, οταν καποιος αδικειται, ειναι μεγαλο προβλημα.
Κανενα δραμα και καμια γενικοτητα, μιλησα πολυ συγκεκριμενα. Οποιος διαιτητης δεν μπορει, να πηγαινει σπιτι του. Οποιος εχει και ενδεχομενο δολο (οπως ο συγκεκριμενος, αν το βιντεο αποδειχτει αληθινο), ας βρουνε με ποιον τροπο θα τον τιμωρησουν. Σε εμενα δε θα αρκουσε μια “συγγνωμη” οπως αυτη μετα το φιασκο με την Τοτεναμ η’ μια παραδοχη λαθους οπως αυτη με την Αρσεναλ. Οταν εχεις τετοιους διαιτητες, το πρωταθλημα σου δεν ειναι αξιοπιστο, τελεια.
Ξερω πως γράφεις μωρε ολα πανε γενικα σε σχόλια στα ελληνικα σαιτ.
Η άδικα ειναι αδικία ναι δεν λεω το αντίθετο. Συγνώμες μαζευει και η αρσεναλ 2 χρονια τώρα για τραγικες κοκκινες, πέναλτι ακομα κ γιατι ξεχάσανε στο βαρ την γραμμη του οφσάιντ.
Ο τειλορ που πέρσι στο αρσεναλ σιτι δεν απέβαλε τον κοβασιτς για κλάδεμα βγαλμένο απ την χρυση εποχή του αγγλικού ποδοσφαίρου για να μην χαλάσει το παιχνιδι οπως δήλωσε φετος στο ίδιο ματς απέβαλε τον τροσαρ για ψειλου πηδημα.
Ειμαι σίγουρος οτι ο καθε οπαδος θα αραδιάζει τα δικα του. Bottom line εγω συμφωνώ απολυτα οτι οποιος δεν μπορεί να παει σπιτι του απλα θελω να τονίσω οτι μιλαμε για την λιγκα που σφυρίζει ο καθε διαιτητής οτι του κατέβει (ποσες φορες βλεπεις να δινεται ενα χερι πεναλτι σε καποιο ματς αλλα σε ενα αλλο η ακριβώς ιδια φαση να μην δίνεται) και που σχεδον ποτε δεν δέχονται διόρθωση απ το var εκτός αν εχει γίνει κραυγαλέο λαθος.
Ενα γενικό προβλημα διαιτησιας βλέπω εγω
Υπάρχει λόγος που δεν μπαίνουμε και δε σχολιάζουμε σε ελληνικά sites .
Έλαβε καμιά “συγγνώμη” η Άρσεναλ;
Σιγουρα 2-3 συγνώμες τα τελευταια 2 χρόνια.
Ναι και εγω νομιζω τζαμπα σπαταλαω χρονο εκει περα.
Δε ζήτησε κάνεις συγγνώμη για το πέναλτι
Μα τι να κάνεις στο Ετιχαντ, μόνο άμυνα μπορείς να παίξεις…
Όταν παίζεις χωρίς άγχος πρωταθλητισμού και με γενικό στόχο “να βγούμε Ευρώπη”, σίγουρα είναι πιο ξένοιαστο κάθε ντέρμπυ
Τις δύο σερί χρονιές που η Άρσεναλ βγήκε 8η πως πήγε στα ντέρμπι?
Όπως της άξιζε, με το ρόστερ + την εσωστρέφεια/αστάθεια στο κλαμπ που υπήρχε δεν ήταν για παραπάνω.
Εν τω μεταξύ φέτος στο Έτιχαντ για ένα ημίχρονο, όσο είχαμε 11 παίκτες, δεν παίξαμε ταμπούρι, αλλά ότι σε βολεύει.
Εμείς όσο παίζουμε με 11 τους ρίχνουμε τρίμπαλο.
Λετε μετα τον Κλοπ η Λίβερπουλ να το παρει τοσο άνετα;;