Εξαρτάται πόσο σοβαρά θα κάνει πρωταθλητισμό η Άρσεναλ φέτος
4 μπαλάκια κι άντε γεια, πάλι καλά που δεν κάνουμε πρωταθλητισμό και το είδαμε αυτό
Εντωμεταξυ 23 τελικες η Σιτι, 9 η Τοτεναμ. Αν επρεπε να κουνηθεις για καποιο ματς που η Τοτεναμ πηγε και επαιξε ανοιχτα μεσα στο Etihad, ισως να μην ηταν αυτο.
Απιστευτο το οτι την χρονια που η Σιτι κανει τρελο choking και φαινεται ανημπορη να διεκδικησει τον τιτλο, η Αρσεναλ αυτοκτονει με κατι εντελως χαζες ισοπαλιες/ηττες με κατι Bournemouth και Brighton και Liverpool ενω το ειχε σχεδον σιγουρο το ντερμπι.
Σε αντίθεση με εσένα εγώ το είδα το ματς
μπορει να το δει κι ο Κουιντομ οταν το βγαλετε σε dvd. Περυσι που ειχες λογο να νικησεις για να βγεις και Champions League, ατομα απο τον ιδιο σου τον συλλογο ηθελαν να χασεις
Αδιανόητη λογική, όταν με εκλέξουν βασιλιά των απόψεων όλων των ατόμων του συλλόγου μπορείς να μου λες για το τι λένε οι άλλοι, μέχρι τότε όταν κάνεις συζήτηση με εμένα δεν έχει και πολύ νόημα.
Πάντως αν σας πειράζει που έχασε η Τότεναμ 0-2 πέρσι και ο Σον το έχασε επίτηδες (για να ικανοποιήσει τα άτομα αυτά που λες), μπορούσατε να είχατε κερδίσει κι εσείς 0-4 αντί για ένα φτωχό 0-0 και να παίρνατε πρωτάθλημα.
Τελευταία φορά πάντως που θυμάμαι την ομάδα μου να πηγαίνει κόντρα με κάποιον που κάνει πρωταθλητισμό, τους ρίξαμε τρίμπαλο, χεστήκανε πάνω τους και χάσανε και απ’τη Νιούκαστλ την προτελευταία αγωνιστική, και απώλεσαν αβαντάζ 4(?) βαθμών τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και τους περάσαμε
Ναι αλλα σε αντιθεση με σενα, εγω δεν ειμαι φανατικος με καμια ομαδα σε αυτο το inferior πρωταθλημα
Καμία σχέση το ένα με το άλλο
Δε σας βλέπω Αρσεναλαιους να λέτε τίποτα, είναι πάντα πολύ ωραίο να έχεις καλή ομάδα και καλούς παίχτες, και να έχεις έναν παιχταρά που την ανεβάζει 5 επίπεδα.
Αν ο Οντεγκααρντ μείνει υγιής, μια χαρά μπορεί να τα πάρει όλα φέτος, μιλάμε ο τύπος είναι απίστευτη παιχτούρα, για μένα πολλές κλάσεις πάνω κι απ’ τον Σάκα
Το πρόβλημα σας βέβαια είναι είναι ότι γυρίζει κι ο αντίστοιχος παιχταράς της Σίτι…
Η Λίβερπουλ παίζει με ομάδα της EFL;…
Σίγουρα πάντως αυτό που βλέπω στα πρώτα 20 λεπτά δεν είναι η Σίτι, το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι 4-0.
Δεν εχει βάθος η Άρσεναλ. Δεν μπορεί ο Ιησους και ο Στερλιν να κανουν την διαφορα σαν αλλαγή… Δεν υπάρχει κανένας να βοηθήσει τον Οντεγκαρντ. Ουτε στην άμυνα και στα μπακ υπάρχει αξιόπιστη αλλαγή. Και εχει πέσει και σε δημιουργία φέτος.
Δίκαια τα πράγματα σε γενικές γραμμές
4 η Τσελσι;;; Μωρε μπράβο
Το καλυτερο στορι του αγωνα ειναι πως ο Κουκουρεγια γλιστρησε 2 φορες και εδωσε δυο γκολ στην Τοτεναμ στην αρχη του αγωνα… οποτε μετα αλλαξε παπουτσια και σταματησε να γλιστραει :')
Παιζει να χανατε και 1-4 δηλαδη αν δεν ηταν τα παπουτσια του Κουκουρεγια (!)
Είχαμε πολύ καλές φασούλες να βάλουμε κι άλλα 2-3 γκολ θυμάμαι πρόχειρα, όπως και η Τσέλσι βέβαια. Δενσεκαλό φεγγάρι η ομάδα, έχει πολύ μεγάλα σκαμπανεβάσματα (και αρκετούς τραυματίες αλλά οκ). Τη διαφορά ως συνήθως θα την κάνει ένα 6άρι, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι παίχτες.
Πάντως για το πρώτο γκολ μας, οκ έπεσε ο Κουκορέγια, αλλά Κόλγουιλ και Σάντσεζ πήγαν για βρούβες, δηλαδή τέτοια γκολ τα τρως στο παμπαιδικό
Εδώ είναι White Hart Lane κε Αμορίμ, δεν είναι Manchester City να κλέβεις παιχνίδια στο 90, 5 στο κεφάλι θα φας
^ Ο ορισμός του “μαγκεψάμεν”
παίζει να το κλέψουμε νωρίτερα το ματς
Ε αν τα βάλει μόνος του ο τέρμας ναι, μπορεί να έρθει και 3-5