Premier League

Στην επομενη σταση παρακαλειται η κυρια Αρσεναλ να κατεβει απο την κουρσα του τιτλου :stuck_out_tongue:

2 Likes

Άλλος λαδοπόντικας από δω που πηδάει από το καράβι γιατί το πιο πιθανό είναι να φάει γερή καμπάνα η Σίτι και να κλείσει η κάνουλα του Μπούργκα Ντάντυ. Κρίμα για τον Κλοπ που του έκλεψε τόσα πρωταθλήματα, τουλάχιστον φέτος του το πήρε ο Αρτέτα

1 Like

Το πηραμε αδέρφια!!!

6 Likes

Κάτσε μην σας το αφαιρέσουν με κανά spygate.
Too good to be true :sweat_smile:

Μετα απο τοσα χρονια, τι να το κανεις;

1 Like

Για να δούμε κι εδώ πόσα απίδια πιάνει ο σάκος

1 Like

Ωραιο καψιμο νυχτιατικα

2 Likes

Στην πρωτη προσπάθεια, 32-3-3 με 99 βαθμους και 91-34 τέρματα και πρωταθλητής. Καψιμο επισης…

To έβαλα στο hard, πρώτη προσπάθεια και έφτιαξα ένα υπερτίμιο underdog που έβαλε δύσκολα σε όλους.

Overperformed κιόλας, 4ο με είχαν τα projections.

2 Likes

Τι ξεκινημα εχει κανει ο Τζολης. Εχουν τρελαθει στα σοσιαλ μιντια της Αρσεναλ. Ποιος Βινισιους κτλ. Μακαρι να συνεχισει ετσι. Player of the match χτες στην πρεμιερα κ οσο ειδα ηταν ασταματητος. Απιστευτα δυναμικο επιθετικο παιχνιδι. Πολυ direct οπως λενε κ αυτοι

7 Likes

Μπράβο στον παικταρά, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

5 Likes

Περήφανοι για τον Χρησταρα. Η ομαδα παιζει πολυ καλυτερη μπαλα φετος

1 Like

Έτσι, μωρή United. Ας τελειώνουμε από την πρώτη αγωνιστική με το άγχος μην πετύχουμε κάτι παραπάνω φέτος. Μας κάνει πλάκα και ο Τζολάκης!

1 Like

Οταν ο προπονητής σου ονειρεύεται να παίξει 9-1-0 λογικό ο Τζόλης να σου φαίνεται Βινίσιους :stuck_out_tongue:

2 Likes

Έκλαψα :sweat_smile:

Ενωμένοι μέχρι νεωτέρας yiddo bro

Μεχρι κι ο Ανρι, ο οποιος τα λεει γενικα πολυ ωραια, τον ελουσε με απειρα κοπλιμεντα.

Μολις συνειδητοποιησα εντωμεταξυ οτι ο Τζολακης ειναι μολις 23 χρονων. Αυτη η γενια των Ελληνων πρεπει να παει μπροστα με την Εθνικη στα επομενα 10 χρονια. Μαζι με τους δυο παικταραδες που θα αποκτησουν εμπειριες και ποδοσφαιρικη παιδεια στην Μπορουσια, πλεον εχουμε εναν σκασμο ξενιτεμενους που ελπιζω να μην χαθουν οπως πιθανον να γινοταν στην Ελλαδα.

4 Likes

Εγώ πάντως δεν είμαι περήφανος για κανέναν Τζόλη. Γιατί να είσαι περήφανος για κάποιον που δεν σε ξέρει καν; Η περηφάνια πηγάζει από κάτι δικό σου ή από ανθρώπους με τους οποίους έχεις πραγματική σχέση. Περήφανοι είναι η μάνα του και ο πατέρας του.

Δηλαδή κάποιοι τύποι εκεί έξω βγάζουν φράγκα τρελά, γκόμενες, σπίτια, δόξα, στάτους κι εγώ θα πρέπει να είμαι για κάποιο λόγο περήφανος για αυτούς; Δεν βγάζει νόημα.

Μπράβο που κλωτσάει καλά μια μπάλα αλλά μέχρι εκεί. Απείρως περισσότερα μπράβο σε έναν γιατρό που σώζει ζωές αλλά κανείς δεν δηλώνει περήφανος για αυτόν.

υγ: Τι γκολάρα έβαλε ο Ολίσε στο 2-0, τους πήρε παραμάζωμα. Δηλώνω περήφανος για τον Ολίσε (ή απλά μπορούμε να πούμε τι γκολάρα έβαλε χωρίς να γινόμαστε φαν της οικογένειάς του).

Πόσο κότσο πιασανε την Λίβερπουλ ρε; Σαν πολλά δεν ειναι τα 135 μυρια για Μπαρκολα; Και δεν εχω καταλαβει εχει τωρα 4 εξτρεμ που η φυσική τους θέση ειναι στα αριστερα (Γακπο, Μπαρκολα, Νγκμοα, Μουνιοζ) και κανέναν για δεξια… Ναι ξέρω ΟΛΟΙ παίζουν κατ αναγκη και στα δεξια, προφανώς, αλλα ειναι και οι 4 δεξιοποδαροι, αρα δεν μπορούν να παιξουν (σαν τον Σαλαχ) με αναποδο πόδι απο εκεί και αν προσεξεις τα στατιστικά τους το λίγο που εχουν μπει δεξια στην καριέρα τους δεν ειναι καθολου παραγωγικοί και οι 4, ελαχιστες ασσιστ και γκολ απο εκει…
Παλια η Λιβερπουλ ψώνιζε με πλάνο, με ντατα, με στοχο και όχι απο αναγκη… εκτός αν ο Σομπολζάι μπορει να γίνει και δεξι εξτρεμ!!!

Στην πρώτη σεζόν της μετά Πεπ εποχής η Σίτι είχε ένα πολύ δραστήριο μεταγραφικό καλοκαίρι στο οποίο ξόδεψε πάνω από 500 μύρια και ευτυχώς βρήκε την Τότεναμ να της φορτώσει με τρελά φράγκα κάτι Σαβίνιο και κάτι Μαρμούς. Τέλος πάντων, η Σίτι έσπρωξε τα περισσότερα φράγκα για να αναβαθμίσει το κέντρο της. 145 για τον Έντσο, 135 για τον Έλιοτ Άντερσον και 100 για τον Μπουαντί, μας κάνουν 380 μύρια και αυτά πρέπει είναι τα περισσότερα λεφτά που έχουν δοθεί για την πιο μέτρια αναβάθμιση που έχει γίνει ποτέ σε μεσαία γραμμή κορυφαίας ομάδας.

Θυμίζουμε ότι μέχρι πριν δύο χρόνια στο κέντρο της Σίτι έπαιζαν ο Ρόντρι, ο Γκουντογκάν, ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Ντε Μπρόινε. Και τώρα που είπαμε Ντε Μπρόινε, ο Βέλγος Goat στην ιστορία της Σίτι (και του Βελγίου) κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή Έντσο Φερνάντες ο οποιός παρουσιάζεται ως διάδοχός του (ο Αργεντίνος Τσέριν είχε το θράσος να πάρει το 17) και η απάντηση του ήταν η εξής:

“Για να πω την αλήθεια μου φαίνεται κάπως υπερβολικό. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης, το αντίθετο. Έχει ποιότητα και προοπτική να γίνει ένας πολύ σημαντικός μέσος, αλλά αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν βρίσκεται ούτε καν κοντά στο επίπεδο που ήμουν εγώ όταν έπαιζα στη Σίτι”. Κέβιν δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο ρε συ.

Σαν αλλος Χριστόδουλος ο Μπαμπης ειπε στον παγκο της Αρσεναλ, μετα τη γκολαρα : “Κι εγω σας παω”

Δεν πιστεύω να καταλαβατε κατι αλλο, ε;

1 Like