Δεν είδα το ματς λόγω εξόδου, αλλά το πρώτο πράγμα που έκανα όταν γύρισα σπίτι ήταν να δω πόσο πήγε. Τα σκαμπανεβάσματα στις αντιδράσεις ήταν το κάτι άλλο.
Μόλις βλέπω 2-2 λέω "ναι ρε, τον τσιμπήσαμε το βαθμό, Champions League σου ερχόμαστεεεεεεεεεε!!!"
Μετά όμως βλέπω τη διακύμανση και αρχίζω πάλι τα μπινελίκια όπως πέρυσι: “Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΠΑΛΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;!”
…ε και στο τέλος όταν είδα φάσεις κτλ. προσγειώθηκα κάπως (:p) και η φάση πλέον ήταν “δε με χαλάει καθόλου λέμε, φέτος μας το χρώσταγε μετά τις υπεράδικες ήττες από Μπαρτσελόνα” :!:
Και ο Νεγρέδο μπορούσε να κάνει το 1-3 άνετα σε 2-3 φάσεις… anyway 2-2 όπως και πέρυσι, την 36η αγωνιστική μάλιστα.
Έχω αναλάβει προσωπικά την εξόντωση της Ρεάλ αυτό το διάστημα. Μία με την Γιουβέντους με τον άσσο, μία το X2 χτες (3ράκι - δωράκι) και έρχεται και ο αποκλεισμός την Τετάρτη (αν και βλέπω παρατασούλα εκεί).
Εγώ παίρνω vibes Ροναλντίνιο, προβλέπω να μας χαζεύει για καμιά δεκαετία και μετά να χάνεται στο ηλιοβασίλεμα για ποτάρες. Παικτούρα δεν λες τίποτα, μακάρι να τον χαρούμε μέχρι βαθιά ποδοσφαιρικά γεράματα.