Primordial | 14.03.15 Thessaloniki @ Eightball | 13.03.15 Athens @An Club

This…απο το Metal Hammer…ναι οκ 14.03.15 Αθηνα…καφεεεεεε

ω να σου γαμήσω

Κρίμα που είναι πάλι στο Αν, αξίζουν μεγαλύτερο χώρο πλέον.

Όπως και να έχει, εκεί θα είμαστε

…πάντως το Φαζ αποδείχτηκε μεγάλο…άλλο ένα στανταράκι μέσα:):!:

Παλι εκει και γαμω ρε!!!

Ενα Κύτταρο ειναι ότι πρεπει για τους primordial.
Κάποιο λινκ υπάρχει? Κατιτίς επίσημο??

Καλά, στο πρώτο εξάμηνο του 15 γίνεται της κολάσεως.

τη τελευταία φορά πάντως, στο Αν, ο ήχος ήταν εγκληματικά δυνατός

Αυτο που ειχε γινει στο ΑΝ με τους Primordial την τελευταια φορα ηταν [B]αλητεια[/B] απο την διοργανωση. Μιλαμε για 700 ποσα ατομα τωρα στο ΑΝ, τριτοκοσμικες καταστασεις και βγαλε.
Δεν ξερω ποιοι ερασιτεχνες τους φερανε τοτε, ελπιζω να μην ειναι οι ιδιοι και τωρα.

https://www.facebook.com/events/879609668729472/

νομίζω δεν γίνεται Κυτταρο γιατί παίζουν ίδια μέρα με The Haunted

για νοεμβρη του 12 δε λεμε?
τι ωραιες συνθηκες :stuck_out_tongue:
παρ’ ολα αυτα κεφαλια ειχαν παρει.

Σιγά να μην ήταν και 3000 κόσμος στο ΑΝ, μια 400άρα (άντε συν κάτι) ήταν, απλά στριμωχτήκανε πολλοί μπροστά. Στα πλάγια ήταν πολύ άνετα.

Τα ίδια 400 άτομα ήταν και έναν χρόνο μετά στο φαζζ.

Μακάρι όμως να σας τους φέρνει από δω και στο εξής η επαγγελματική ντίντι να πληρώνετε τα πρώτα Χ εισιτήρια 25 ευρώ, τα επόμενα Υ 40 και στην τελική φάση ένα 50άρι και δώρο μπλουζάκι με τη φάτσα του λώρη.

Ημουν σε διαφορα sold out στο ΑΝ τοσα χρονια, και σκηνικα οπως ειχαν γινει τοτε στους Primordial ειχε ξεφυγει κατα πολυ. Τερμα κοσμος παντου, μπροστα, πισω, στις σκαλες, στο μπαρ. Ολο το ΑΝ γεματο. Ημουν στις κολωνες στα πλαγια πισω, διπλα απο το ηχειο και καθομουν σαν σαρδελα. Τρεις παρεες γνωστων και φιλων ειχα μεσα στο ΑΝ, ολοι στην ιδια φαση σε διαφορετικα σημεια ειμασταν.
Καλα τα λες, γιατι ως γνωστον απο promoters/bookers υφιστανται μονο οι ντινταδες, δεν υπαρχουνε ουτε αλλοι στο χωρο ουτε και σε καλυτερα επιπεδα.
Η μηπως οχι;
Υποψην απεχω απο την ντιντι και συναυλιες της απο το 2006 με δυο εξαιρεσεις Ulver και καμια αλλη.

Πάντως κι εγώ τα ίδια με τον ΚρισΠ θυμάμαι. Δεν ήταν και τόσο τραγική η κατάσταση. Λίγο περισσότερος κόσμος από το συνηθισμένο για το Αν, αλλά εντάξει.

Η τελευταία στο Αν ήταν κομπλέ από κόσμο. Στα πλάγια ήταν χαλαρά… ο ήχος ήταν όμως πολύ χάλια. Κι επειδή την ίδια χρονιά τους είχε δει και φίλος στο Roadburn, τον ίδιο σκατά ήχο είχαν…

Οταν λετε στα πλαγια εννοειτε πισω απο τις κολωνες? Οπως ο Ουλβερ τα θυμαμαι εγω…

Και ναι ρε συ ΚρισΠ, καλυτερα να δωσω 10 ευρω παραπανω και να μην φοβαμαι για την σωματικη μου ακεραιοτητα παρα 25 και στην Σαουνα. Φυσικα οπως ειπατε με 400-500 ατομα τι Φαζζ θελουμε.

Εκει θα ειμαστε προφανως because Primordial αλλα γαμω το Αν.

Εγώ πάλι θυμάμαι στο Αν να έχει μεν αρκετό κόσμο,αλλά όχι να είμαστε και σαρδέλες. Ούτε ο ήχος ήταν απαίσιος ρε, υπερβάλλετε λίγο. Στο Roadburn ναι, είχανε κακό ήχο, χειρότερο από το An, και σίγουρα τον χειρότερο από κάθε άλλη μπάντα στο main stage, αλλά αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι παντού και πάντα έχουν κακό ήχο.

Γελάω πάντως λίγο με αμπαλία Lovelight, 2-3 μέρες πριν την ανακοίνωση έγραψαν ως teaser στο facebook page τους
"Δευτέρα 1 Δεκεμβριου στις 19.01 θα ανακοινώσουμε ενα απο τα πλεον ανερχόμενα ονοματα στον χωρο της Metal σκηνής που επιστρέφει για 2 συναυλιες στην χώρα μας με δίσκο που εχει κριτικές 10/10 σχεδόν σε ολα τα Metal περιοδικά και δίσκος της χρονιας σε 10 χώρες…τα υπολοιπα δικά σας…σκεφτείτε…"

Ανερχόμενοι οι Primordial λοιπόν. Ολράητ.

Morgoth δώσε όσα θέλεις, δε με απασχολεί καθόλου.

Αυτό που με απασχολεί είναι να πετάμε στον αέρα μπούρδες για “αλητεία” και “ερασιτεχνισμούς” για μια ομάδα που έχει διοργανώσει του κόσμου τις γαμάτες συναυλίες με μπάντες που άλλοι επαγγελματίες δε θα έφερναν ποτέ και χαμηλότατα εισιτήρια. Όποιος γνωρίζει, ξέρει τι λέω.

Το φθινόπωρο του 2012 λοιπόν όποιος ήθελε να κλείσει για λάηβ τους PRIMORDIAL, είχε το δεδομένο ότι ποτέ στην Ελλάδα μέχρι τότε δεν είχαν μαζέψει πάνω από 250 άτομα (μπορεί να λέω και πολλά). Άρα μια χαρά επιλογή ήταν το ΑΝ, απλά μάζεψε όσο κόσμο μπορούσε να μαζέψει χωρίς όμως υπερβολές (ευτυχώς το επιβεβαιώνουν κι άλλοι χρήστες αυτό) και ειδικά μπροστά ναι, ήταν τίγκα. Έτσι είναι τα μέταλ λάηβ με πολύ κόσμο, τι να κάνουμε.

Μιλαμε για μια ομαδα που εβαλε απειρο κοσμο μεσα στο ΑΝ (με αθεωρητο εισητηριο βεβαιως βεβαιως), που τελειωσε 2 ωρα το πρωι (δεν μετριεται το προβλημα που ειχανε οι ατυχοι οι Agatus), και με κοσμο τωρα που μετα βιας εβλεπε. Και φυσικα δεν γινεται να ειναι ολοι μπροστα στο καγκελο, το να μην βλεπεις ομως τιποτα λογο της υπερκοσμιας παει παρα πολυ.
Και για οσους λενε πως “μα εγω εχω δει στο ΑΝ πολυ περισσοτερο κοσμο”, το οτι κατα καιρουνε βαζουνε υπερδιπλα ατομα μεσα απο οσα θα επρεπε, δεν δειχνει τιποτα λιγοτερο απο την σχεδον ανυπαρκτη συνειδηση οπου εχουμε ως συναυλιαζομενοι.
Πρεπει πρωτα να γινει μια μεγαλη στραβη, μηπως ετσι βαλουμε μυαλο ως συνηθως…
Δεν μπορω να βρω ποιοι διοργανωνουν τη συναυλια για το 2015. Αν ειναι οι ιδιοι που ηταν και το 2012 στον ιδιο χωρο, σκεφτειτε το καλα.
Δειτε και το παλαιοτερο θεμα με αντιστοιχα προβληματα περι γενικοτερης διοργανωσης και εδω.
http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=23838
Καλα να περασετε οσοι πατε ομως!