Primordial live in Athens An Club 24th November 2012!

Κρυωσαμε;Γαργαρες με Γκινεςς κανε,δε χανεται αυτο…

Γάμησε τα 39 πυρετό απο χθές! Δεν θέλω να τη χάσω τη συναυλία. Θα δείξει, ελπίζω αύριο να είμαι περδίκι 8)

Και γω κρυωμενος ρε μλκα γαμω τη μπουτανα μου… Αλλα πιστευω θα ερθω.
8:30 οι πορτες?

Αν και προσφατα ακουσα οπως επρεπε,δηλωνω κ@βλωμενος και ετοιμος για αυριο :drunk:

:slight_smile:

Δεν θα έρθω μάλλον και το μάλλον πάει ΜΟΝΟ στο ότι χάνω την ιστορική στιγμή των Agatus.

fixed

Όλοι επιτρέπεται να πιείτε, αλλά παρακαλώ κρατήστε τον ντράμερ μακριά από το αλκοόλ :stuck_out_tongue:

Δεν ξεχνώ :!:

Γράκχε αύριο μην σε δω κατά Αν μεριά.

Λολ.
Για πάρτη σου και μόνο θα ρθω με [U]τέτοιο[/U] στυλ :!:

Ρε πουστόπαιδα δεν πέρασε ούτε μήνας από τότε που τους είδα, αλλά θέλω ξανά. Επετειακό κιόλας γαμώ την τρέλα μου, θα παίξουν το κομμάτι που μπορεί να με κάνει να κλάψω όποτε το ακούω, το Sons of Morrigan.
Δυστυχώς αν δεν είχα τόσο διάβασμα θα ήμουν ήδη κάτω. Κρίμα πάντως που δεν έχει τύχει ούτε μια φορά να έρθω σε συναυλία κλειστού χώρου (οκ πέρα από Maiden το '07).

Καλά να περάσετε και
[I]sing their songs with pride once more[/I]

To αλλο το πουστοπαιδο με το δυνατο σουτ θα ρθει η απο τους ο,τιειναικιτρινοειναικασερι θα ερθει μονο ο Θεριος;

Δακρυσα

Μετά από μπόλικους δισταγμούς, λέω να κινηθώ κι εγώ προς το ΑΝ αύριο! Κανονίστε οι γνωστοί να με δείτε ε:!:

Ε καλά, εγώ δεν έχω καν ακούσει ότι και όπως πρέπει και θα είμαι εκεί! :stuck_out_tongue:

εχω φτάσει στο σημείο να θέλω να ρίξω κατάρες, αλλά δεν το κάνω… καλά να περάσετε…

γεια χαρα απο αθηνα!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ!

εδώ εγώ είχα πάει the devil’s blood και τους είχα μάθει τη προηγούμενη μέρα, αλλά ομολογουμένως δε το μετάνιωσα καθόλου!!!
το ότι θα περάσεις καλά είναι 100% σίγουρο.

το μισό ροκιν θα’ναι αλλά εγώ τέλος-τέλος θα φάω “γράψιμο”
:stuck_out_tongue:
Όποιος/οια με χαιρετίσει μια “[I]καλησπέρα μωρή κουφάλα[/I]” στο λαιβ -οι μπύρες κέρασμα!!!

:oops:

ΠΑΙΞΕ ΑΓΟΥΕΗΤΙΝ ΔΕ ΝΤΩΝ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ :!:

xerei kaneis ti vra kleinun oi portes?

Όταν τελειώσει το live 8)