Primordial live in Athens An Club 24th November 2012!

θα κάνουμε κανένα true forumomeeting στον κάβουρα? να ξέρω να μη φάω αν είναι πολύ το μεσημέρι, προσέχω τη σιλουέτα μου :stuck_out_tongue:

Στον κάβουρα; Θες να την βγάλεις αγκαλιά με την πορσελάνη μετά τη συναυλία;

δεν μασάγαμε τις εποχές που ο κάβουρας βούταγε τις πίτες στο γράσο, τώρα θα κολώσουμε??

Ε ναι ρε Έλρικ, ήμαρτον. [-X

Ή Σάββα ή στην πιτσαρία ανάμεσα Σολωμού και Θεμιστοκλέους!

τς τς τς, φλώροι [-X

εδώ φάγαμε την άλλη φορά από αυτό το πράγμα στην αχαρνών, δε θα πρεπε να φοβάστε τίποτα :stuck_out_tongue:

Σταντε θα παιξουν απο Ιμραμα και πιστευω θα παιξουν και δευτερο απο Storm(Fallen to Ruin για να κανω μια μαντεψα).

Αν λες αυτο απεναντι απο Κυτταρο, με σουβλακι 1.40, για την τιμη του κομπλε ηταν.

Οποιος εχει φαει απο Αυλη στα Σεπολια, ξερει τι εστι πραγματικη δοκιμασια.

άλλο λέω αλλά κι αυτό απέναντι οικόσιτα ζώα μακελεύει.

To Θωμά λέτε; Αυτό γαμάει 8)

Ο Elric λέει για τον Σπεσιαλίστα στην Αχαρνών. Τί να τονε κάνω. Γνωστός άμπαλος. [-X

μλκ παίζει να ρεύομαι ακόμα το μπιφτέκι!!pumpkin την ίδια αηδία φάγαμε,μίλα!!!

απλά να θυμησω ότι υπάρχει θρεντ για σουβλατζίδικα κ λοιπά στο οφ τοπικ…

ον τοπικ λοιπόν, στο fb του event, κάποιος έγραψε ότι οι primordial θα παίξουν 2ώρες+ με πολλές εκπλήξεις και κομμάτια που δε έχουν ξαναπαιχτει ποτέ!!!
τρέλα γούστα!!!:slight_smile:

http://m.facebook.com/?_rdr#!/events/100443916778918?view=permalink&id=128109950678981&ref=m_notif&notif_t=plan_mall_activity&actorid=100003854111250&__user=100003538141287

38,7 σήμερα το πρωί. Καλά να περάσετε :frowning:

εγω πηγα faxαρα και κοιμηθηκα,εχω εκπαιδευμενο στομαχι

Επειδή δεν το παρακολούθησα εδώ και κάμποσες μέρες το Thread, κάποιος στα γρήγορα αν δε βαριέται μπορεί να πει ώρες εμφανίσεως και πότε ανοίγουν οι πόρτες?

πόρτες στις 8
ώρα έναρξης 8.30

Πρόγραμμα εμφάνισης αναλυτικά δεν βρήκα κάπου.

Οκ μου φτάνει και μου περισσεύει, ευχαριστώ

Άμα δείτε έναν τύπο μόνο του με μπλούζα Pantera πείτε ένα γεια :stuck_out_tongue:
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
So rise my brothers, rise from your graves
No grave is deep enough to keep us in chains…
Άντε πάμε!

Κοιτάτε να φάτε τα σουβλάκια πάντως [U]μετά[/U] τη συναυλία… :lol:

σουβλάκια;;;

Λοιπον: δεν ήταν λαϊβ νέτα-σκέτα

[B]ΗΤΑΝ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ[/B]!!! :slight_smile:

Και βεβαίως τίγκα το ΑΝ! Ποια οικονομική κρίση; [B]Primordial[/B] ωρε…!!!

[COLOR=“DimGray”]Υ.Γ. Όσοι προνόησαν να με χαιρετίσουν ([I]3 τον αριθμό μόνο[/I]) κέρδισαν μπύρες…Οι υπόλοιποι, ε δεν πειράζει next time!!! :P[/COLOR]