Primordial live in Athens An Club 24th November 2012!

Αν σε ήξερα θα σε χαιρετούσα κ χωρίς μπύρα αδερφέ :stuck_out_tongue: Δν πειράζει ,νεξτ ταημ !
Στη φαση που λεει ότι συμπληρώσαμε το δύωρο πραγματικά δν το πίστευα…Γαμώ πως περασε έτσι η ώρα.

Όσοι δν ήρθατε χάσατε εμπειρία ζωής,παράδωση ψυχής ήταν αυτο το live! Απλά θ ε ι κ ό !

Αν κ είχα μεγάλο παράπονο που δν ξαναβγήκαν,μας το χρωστούσαν άλλωστε απο πρόπερσυ που μας είχαν αφήσει ξεκρέμαστους ! Αλλα μόνο παραπονεμένος δν μπορώ να είμαι :smiley:

highlight της βραδιάς όταν πέτυχα απέξω βιαστικά τον Simon κ ανταλάξαμε μια αντρίκια αγκαλιά ^^ Άρε τρέλα!!!

φατσούλα-που-αυτοπυροβολείται

Και τώρα, αφήστε με, μπορώ να πεθάνω με την ησυχία μου…ΝΟΤ

Θα περιμένω μέχρι να μας ξανάρθουν, ευελπιστώντας σε πιο ευνοϊκές συνθήκες την επόμενη φορά!

[I]δεν το κατάλαβα αυτό[/I].

Ενα καλοκατάλαβα: κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ λαϊβ(-άρα) των Θεούληδων, δεν είναι παρά ένα απέραντο πεδίο μάχης. [I]Μόνο…οριζοντίως φεύγεις απ’ το μέρος…[/I]:stuck_out_tongue:

Πιο ευνοϊκες συνθήκες για μένα εννοούσα. Τέλος πάντων.

Στο εύχομαι πραγματικά! :slight_smile:

Σ’ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! :slight_smile:

Καλα ρε μαλακες, επιδημια επεσε? Και εγω με 38 πυρετο ημουν αλλα νταξ, την παλεψα με τα ντεπονακια μου, αλλο που κοντεψα να λιποθυμησω στον μακρυ δρομο της επιστροφης:lol:

Νταξ για το λαηβ τι να πεις, πραγματικα…

Εξαιρετικα και τα 2 σαπορτ, πλακα πλακα δεν θυμαμαι να εχω παει ποτε Πριμορδιαλ και να με εχουν χαλασει τα σαπορτ.

Πήγα σήμερα για Primordial και Agatus. Και οι δύο παρέδωσαν μαθήματα ψυχής, ίσως μιλάμε για το κορυφαίο φετινό live. Ζήσαμε σπάνιες στιγμές, δεν υπάρχουν λόγια ρε…
Έβλεπες τον Alan και σπάραζε, όλη η μπάντα ζούσε κάθε στιγμή της εμφάνισής της. Τι να λέμε, ακόμα και Traitor’s Gate ακούσαμε.

ΥΓ. Για όσους γουστάρουν Agatus, o Eskarth στο τέλος μου είπε ότι αυτή ήταν η 5η ζωντανή εμφάνιση στα χρονικά της μπάντας και ότι αυτός και ο αδερφός του εγκαταστάθηκαν μόνιμα τώρα στην Ελλάδα. Άρα είναι πολύ πιθανό να τους ξαναδούμε κάποια στιγμή.

Πολύ καλή ως εξαιρετική εμφάνιση, με αρκετές στιγμές μεγαλείου. Ντάξει γενικά αν κάτι επιβεβαίωσε αυτό το live σε σχέση με τους Primordial, αυτό ήταν η συντριπτική, σε γενικές γραμμές, υπεροχή του παλιότερου υλικού τους (από Storm Before Calm και πίσω) σε σχέση με το πιο πρόσφατο (από Gathering Wilderness και δώθε). Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν με τεράστια διαφορά τα Gods to the Godless και Sons of the Morrigan. Από κει και πέρα ο κακός χαμός στα κομμάτια από το τελευταίο και το To The Nameless Dead, το οποίο έπαιξαν σχεδόν ολόκληρο (!), και βέβαια το Coffin Ships. Αλλά το πραγματικό μεγαλείο των Primordial βρίσκεται σε κομμάτια όπως το Soul Must Sleep, το Journey’s End και το Autumn’s Ablaze. Και γενικά φαινότανε ρε γαμώτο ότι όσο “μπλακίζανε” τόσοι καλύτεροι γίνονταν live. Αυτό δε σημαίνει ότι κομμάτια όπως τα Bloodied Yet Unbowed, As Rome Burns, Empire Falls και Heathen Tribes δεν αποδόθηκαν τρομερά. Αλλά μάλλον είμαι αυτούς που θα εύχονταν μια έστω και μερική επιστροφή των Primordial σε πιο black μονοπάτια. Τέλος πάντων όμως, αυτό ίσως δεν έχει και άμεση σχέση με τη συναυλία. Ουσιαστικά παράπονα δεν υπάρχουν, μόνο κάποιες μικρές ενστάσεις σε θέματα setlist (αναμενόμενο αυτό βέβαια, αλλά όπως και να χει κομμάτια όπως το Heretics Age, το Cast to the Pyre και το Fallen to Ruin θέλω να τα ακούσω έστω μια φορά… κάποτε) και ήχου που δεν ήταν ακριβώς αυτό που θα θέλαμε, αλλά ΟΚ… An Club. Χειρότερη στιγμή μάλλον το Lain with the Wolf που ο Simon πραγματικά το σκότωσε, μιλάμε ότι το drumming του live ήταν ακόμα πιο άκυρο απ’ ότι στο δίσκο. :stuck_out_tongue: Κατά τ’ άλλα όμως εξαιρετική (ευτυχώς) η απόδοσή του, όπως και των υπόλοιπων. Για τον Alan δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να ειπωθεί. “Σημαία” του σύγχρονου μέταλ από κάθε άποψη.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο ρόκιν λαό που (κλασσικά για live Primordial) έδωσε ΜΑΖΙΚΟ παρόν. Απλά πάρα πολλοί για να αναφερθούν ονομαστικά!
Άντε, και την επόμενη φορά ακόμα καλύτεροι!

Ο ηχος γαμωτο οντως χαλι, κλασσικη βαβουρα Αν, κριμα ρε γαμωτο, αντε να τους δουμε και πουθενα αλλου (πλακα πλακα πηχτρα ηταν σημερα, κανα Κυτταρο θα μετραγε για την επομενη οπως ειπε και ο Ουλβερ με δεδομενο οτι Fuzz και Gagarin παραειναι μεγαλα).

Επειδή το συζητούσαμε με τα παιδιά σήμερα, πραγματικά δε νομίζω ότι το Gagarin είναι “υπερβολικά μεγάλο” για Primordial. Έχουν στην Ελλάδα κόσμο, αν όχι να το γεμίσουν, τουλάχιστον να έχει μια ικανοποιητική εικόνα όχι τύπου παίζουμε μπάλα. Δηλαδή σήμερα στο Gagarin παίζανε οι Planet of Zeus. Wtf. Έχουν οι Planet of Zeus περισσότερο κόσμο από τους Primordial; Μην τρελαθούμε.

Δεν διαφωνω, με ενα καλο πακετακι το πιανουν το χιλιαρικο, το Κυτταρο ειναι πιο ασφαλης επιλογη απο την αλλη.

Καημο το εχω να τους δω σε σοβαρο χωρο μετα το Hammerfest (Alan με μακρυ μαλλι :stuck_out_tongue: )

Απλά είμαι ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της μυσταγωγίας. Περισσότερα αύριο.

[SPOILER][SIZE=“7”]SONS OF THE MORRIGAN ΡΕ!!![/SIZE][/SPOILER]

μπράβο παιδια. πολύ χαίρομαι για σας…

[SPOILER]για μένα δεν ξέρω τι κάνω…[/SPOILER]

κάβλες, πουτάνα όλα, μόρριγκαν κτλ κτλ.

τσίαρς σε όλη την ροκιν κοινότητα (λολ)

4:59

α.ν.τι.ο. ζ.ω.η.

ε νομιζω πως κατι τετοια λαιβ γραφουν ιστορια.δεν εχω να πω πολλα,ηρθαν λεηλατησαν και εφυγαν.συγκινητικη εμφανιση,με κορυφαια στιγμ(για μενα τουλαχιστον) το gods to the godless και sons of the morrigan(ΟΛΟ το μαγαζι στο ποδι)που επαιξαν στα καπακια.βασικα τι λεω ολη η εμφανιση ηταν κορυφαια.θα θελα να παιξουν περισσοτερα απο storm αλλα τι να κανουμε(πλακα πλακα απο τα πιο προσφατα επαιξαν παρα πολλα,που δεν τα θυμαμαι ολα).

ΓΚΡΙΝΙΑ:εγω πρωτη φορα ερχομαι σε live στο an.δεν ξερω πως λειτουργει ο χωρος σε μικροτερης εμβελειας συναυλιες,αλλα οι primordial δεν ειναι για εκει.δηλαδη στην αρχη που ημουν κεντρο ενιωθα ασφυκτικα,στη συνεχεια που πηγα πισω ηταν καπως καλυτερα(αλλα δεν ειχα πλεον καλη ορατοτητα).χαλαρα πηγαιναν σε μεγαλυτερο μαγαζι,για να απολαυσουμε πιο ανθρωπινα αυτο το επος.

αυτα τα λιγα.χαιρετουρες και χαι βαιβ σε ολα τα παιδια που γνωρισα.ησασταν και πολλοι.αντε παντα τετοια να εχουμε.

ω βρηκα και σετλιστ.για την ιστορια λοιπον

[SPOILER]
No Grave Deep Enough
Autumn’s Ablaze
Lain With the Wolf
Gallows Hymn
Journey’s End
Bloodied Yet Unbowed
The Soul Must Sleep
As Rome Burns
Traitors Gate
The Mouth of Judas
God’s Old Snake
The Coffin Ships
Sons of the Morrigan
Gods to the Godless
Heathen Tribes
The Golden Spiral
Empire Falls

Edit [/SPOILER]

α Ο.Κ.!!!

:smiley:

λάθος κατάλαβα σόρρυ:roll:

Πορώθηκα ΚΑΙ με Agatus, αλλά διαβάζοντας αυτό:

…μου πεσε η μασέλα!

[B][SIZE=“3”]5η εμφάνιση;;;;;;[/SIZE][/B]8O 8O 8O 8O
και παίζαν χθές σαν να’χαν χρόοοοονια στη πλάτη τους λιώνοντας του κόσμου τις (λαιβ)σανίδες!!!:!:

Επαγγελματίες 100% και Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Ι μουσικοί [B]μπράβ[/B]ο -[I]θα τους παρακολουθώ εφεξής…[/I]

Δηλ. που ήταν στο εξωτερικό;

Αυστραλια και μετα Γερμανια