Primordial Live In Greece!

Πωπω τι ηταν αυτο που μας βρηκεεεεεεε.
Τι να πεις, οτι το Empire Falls ειναι το καλυτερο μπασιμο συναυλιας EVER? Οτι στο Gallows Hymn ανατριχιασαν και οι πετρες (ακομα το θυμαμαικαι ανατριχιαζω) τι να πεις πραγματικα. Τα λαηβ τους ειναι προτιστως συναισθηματα και πως στο διαολο να περιγραψεις τα συναισθηματα?

Btw Ενα μεγαλο μπραβο και στα παληκαρια τους Mael Mordha, πρωτη φορα βλεπω mosh pit σε σαπορτ (ζητημα να τους ηξεραν 5-6, συμπεριλαμβανομενου εμενα και του Angmar:D ), αφου ο τυπας κατεβηκε να τραγουδησει στο κοινο και ξεκινησε ενα πιτ, οπως ειπε οταν καταφερε να ανεβει στην σκηνη “it was a bit more than i expected”:lol: Ελπιζω να τους ξαναδουμε και αυτους συντομα.

Angmar περιμενω αποθεωτικο report:D

Καταπληκτικοι και οι Mael Mordha.
Αξιζει και με το παραπανω να ασχοληθουμε μαζι τους!

ο μπασιστας τους ειναι πολυ μουρη!! μου θυμιζει τον Πιερλουιτζι…

Δεν υπηρχε το σημερινο, πολυ καλυτεροι απο οτι περιμενα(και περιμενα πολλα).Καλος ηχος, Alan σε κεφια(ή ετσι μου φανηκε, νταξει θεουλης:bow: ), σετλιστ αναμενομενα ικανοποιητικο και κοινο με ορεξη. Αν δεν κανω λαθος παιξανε 1μιση ωρα.

Οι Mael Mordha επισης καλοι, αν και δεν τους ειχα ακουσει.

ενταξει το live γ…ησε!!οι primordial ειναι απο τις πιο ΤΙΜΙΕΣ μπαντες που υπαρχουν αυτη την στιγμη και πραγματικα δεν αφησαν κανενα παραπονεμενο αν και προσωπικα η εμφανιση τους στο gagarin μαζι με septic flesh πριν απο μερικα χρονια μου αρεσε περισσοτερο.φοβερος frontman ο alan και η υπολοιπη μπαντα πολλυ καλα προβαρισμενη!καλυτερες στιγμες του Live cofin ships , gods to the godless!αντε να μας ξαναρθουν με την καινουργια δισκαρα τους!!

Δεν εχω λογια, ειλικρινα. Εχθες σε καποιο σημειο ‘‘το χασα’’ που λενε (μαλλον στο Gods To The Godless). Ειχα τρελο αχτι να τους δω σε μια εμφανιση με αξιοπρεπη ηχο, και απ’ αυτη την αποψη ηταν η καλυτερη εως τωρα συναυλία τους στην Ελλαδα (αν και λογω σετ λιστ μαλλον θα διαλεγα με μικρη διαφορα την προηγουμενη - η πρωτη στο Gagarin δε μετρα επειδη τοτε δε τους ηξερα).

Αν παιζαν live οι Bathory, καπως ετσι θα 'ταν. Τελος.


Perhaps you shall be a martyred people
But as sure as the Night follows the Day
…a Dead People

Ηail to Primordial and Mael Mordha :!:

Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά μαγευτική τι να λέμε.

Για πείτε αντιδράσεις κόσμου κτλ.

Ε στους Primordial οι πιο πολλοί ξεραμε τους περισσότερους στίχους, γενικά πάρα πολύ ένθερμο το μεγαλύτερο μέρος του κοινού! Όλη η ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο κόσμος μαζί με το συγκρότημα ήταν λες και ήσουν έτοιμος να κατηφορίσεις τους λόφους της Ιρλανδίας βαμμένος στα χρώματα του πολέμου μαζί με τις Heathen Tribes.

Στα πιτς μπορούσε κανείς να διακρίνει τις φιγούρες των angmar και chrisp να μάχονται με αβυσσαλέο θάρρος :stuck_out_tongue:

Μάλιστα σε κάποια στιγμή κάποιος ανεγκέφαλος οπαδός που ήταν στο κάγκελο προσπάθησε να τραγουδήσει μαζί με τον Allen. :roll:

ΘΕΟΙ ΑΠΛΑ…Αξιζε το καθε γαμημενο ευρω αυτη η συναυλια!
Οι δικοι μας agnes vein δεν μ αρεσαν και τοσο περισσοτερο επειδη δεν ειμαι του ηχου τους…Οι mael morda πολυ πετυχημενο σαπορτ και ευτυχως δεν ηταν ποζερια!!Ο μπασιστας τους δεν την παλευε!!θεος8)

Καλα για τους πραιμορντιαλ τα ειπατε…τι αλλο να πω…sing…sing to the slavessss…To καλο ηταν οτι επιασα κ ωραια θεση αριστερα που δεν ειχε ουτε ξυλο κ εβλεπα τελεια!!Ειδα καποιους απο εσας μαλλον(αυτον που πηγαινε να τραγουδησει:D )…Και το κοινο ηταν γαμω!

Τα σιντι 10 οι μπλουζες 12 ευρω!!!ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ:lol:

Και χωρις καθυστερησεις!

Υπήρξε ένας γραφικός οπαδός που προσπάθησε να τραγουδήσει με τον Άλαν…

Κάτι τέτοια στοιχεία χαλάνε την εικόνα της μουσικής μας.

Δεν υπηρχε το βλεμμα του. Στο υπερπεραν, σε παραλληλη διασταση, κατι.

Αυτον τον γραφικο που λετε τον ειδα κι εγω. Τι να πει κανεις…Οτιναναι.:-s

Ax παιζει σε λιγο καιρον να εχω ολη η συναυλια σε βιντεο…8)

Ax παιζει σε λιγο καιρον να εχω ολη η συναυλια σε βιντεο…

:papas: :papas: :papas: :papas:

Και για μας που λείπαμε…:slight_smile:

O μπασιστας των Μαελ Μορντα οντως ειχε οτι να ναι βλεμμα,κοιταγε συνεχως το ταβανι με γουρλωμενα ματια.Παντως μετα το λαηβ που τον ειδα ξεβαμμενο,νορμαλ μου φανηκε,δεν ηταν δαιμονισμενος.

Νταξ κ ο allan όταν τραγουδούσε είχε ΤΟ σατανικό βλέμμα, αλλά πριν τη συναυλία χωρις τα corpsepaint όταν είχαμε πάει για τα αυτόγραφα ήταν πάρα πολύ ευγενικός και έμοιαζε γαμώ τα άτομα :!:

Όπως καταλαβάινεις είχαμε την ευκαιρία για φώτο μαζί του, την οποία και αγνοήσαμε επιδεικτικά. [-X

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

O Allan είχε το βλέμμα του ανθρώπου που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύει αυτά που λεέι και τα κατανοεί σε βαθύτερο επίπεδο εφαρμόζοντας τα και στην ζωή του. Φτάιει η αλλοπρόσαλη επιδερμική εποχή που ζούμε, του φτηνού εντυπωσιασμού και του προσποιητού οπού ο καθένας 'ΟΤΙ δηλώνει αυτομάτως είναι, που μας κάνει να βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους σαν κάτι το εξωπραγαμτικό.:wink:

Σε μενα παλι ζητησε συγνωμη επειδή οπως ειπε ηταν ‘‘extremely drunk’’. :lol: Απ την αλλη του πα ενα αστειο που μου χει πει Ιρλανδος. “No, you’re not drunk. You’re just Irish!”

Παραυτα, εκτος stage ηταν οντως κουλ.