Primordial - Redemption at the Puritans Hand

Εντάξει με δουλεύετε, τώρα σιγουρεύτηκα. :smiley:

ειστε σοβαροι ρε?end of all times και coffin ships ειναι ανετα στο top 5.

Αντε ρε χιπστερς, οκ ειπαμε, δεν ειναι το καλυτερο κομματι ΕΒΕΡ το Κοφφιν αλλα οχι και απο τα χειροτερα, το γαμησατε :stuck_out_tongue: Απο το Gathering Wilderness παντως μεταξυ των ομονυμο-Spiral-Coffin-End of All Times δεν μπορω να ξεχωρισω αγαπημενο, ειλικρινα.

Παντως, για να ειμαστε οντοπικ, τις ανατριχιλες που μου δινει το Μαουθ οταν μπαινει το φολκ υπερριφ η την ενταση του Lain With the Wolf δεν την εχουν δημιουργησει πολλες φορες, γι’αυτο δεν ξερω αν το τελευταιο ειναι το καλυτερο εβερ (αυτο οπως ειπε και ο Ουλβερ εξαρταται και απο τα προσωπικα βιωματα του καθενος) αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απολυτως απο τα υπερκλασσικα τους και σε μερικα χρονια θα θεωρειται και αυτο κλασσικο.

Αντε να ερθουν Ελλαδα τωρα να αφησουμε τα κοκκαλακια μας.

Αυτό.

Gracchus δεν αστειεύομαι ποτέ όταν πρόκειται για τους Primordial. Θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό πια.

[SPOILER]Frank Lucas Mode: Off[/SPOILER]

Ναι το κατάλαβα. Ήταν απλά ένας τρόπος να δείξω πόσο “wtf” μου φαίνεται αυτή η άποψη. :smiley:

Αγάπα με όπως είμαι :lol:

Το [I]Death of the Gods[/I] είναι τεράστιο τραγούδι.

Άμα δεν ήταν το συναισθηματικό δέσιμο του [I]The Gathering Wilderness[/I], το [I]Redemptions…[/I] θα ήταν σίγουρα πρώτο στα τοπ album τους.

Συμφωνω με τον αρχηγο πιο πανω. Τρομερο τραγουδι και για μεna το καλυτερο τους αλμπουμ.

Επισης θεικο το artwork.

τους πραιμορντιαλ τους ακουω απο τοτε που εβγαλαν το στορμ…τεραστια μπαντα, σπανιας ψυχης…ακομη κ σκατα να ηχογραφησουν θα εχουν αυτη την προαιωνια σκοτεινη επικη μυρωδια χαχα

παρ’ολα αυτα το τελευταιο δν με τρελανε, ισως γιατι εχω λιωσει κ ολα τα προηγουμενα…οχι, ο δισκος κακος φυσικα δν ειναι…γαματος ειναι…ομως ο πυχης ηταν πολυ ψηλα λογω ολων των προηγουμενων κ περιμενα κατι απολυτα συγκλονιστικο κ κατι τετοιο δν συνεβη…δν απογοητευτηκα απλα δν τρελαθηκα, αυτα