Lain, μουαχαχαχα.
Αντε να ερθουν και Ελλαδα!
Lain, μουαχαχαχα.
Αντε να ερθουν και Ελλαδα!
τι δισκαρα εβγαλαν παλι τα αλανια!ειναι δυνατον να βγαζουν καθε φορα δισκαρες?no grave deep enough,gods old snake,the black hudred,the puritans hand τα τραγουδια που μου αρεσαν με την πρωτη ακροαση!primordial k guiness!!!
ε όχι και καλός ο ήχος, στο μισό σετ ο Alan έριχνε καντήλια στον ηχολήπτη
ο ντράμερ στάθηκε στο ύψος του όντως αφού απλά έβλεπε τον Alan να πίνει προκλητικά μπροστά του και άφηνε συνέχεια το μπουκάλι μπροστά στα τύμπανα για να τον δοκιμάσει
BUMP
τελικά ο καλύτερος δίσκος της χρονιάς για μένα by far. Νόμιζα πως δε γίνεται [B]κάθε μα κάθε φορά [/B] που ακούς ένα δίσκο να σε κάνει να ανατριχιάζεις όπως την πρώτη φορά που τον άκουσες, αλλά αυτός εδώ τα καταφέρνει άψογα. Απλά ένα τεράστιο respect.
[I][U]Free me from the hangman’s hand
Free me from the hangman’s noose[/U][/I]
Τόσους μήνες μετά ο ίδιος κόμπος
+1
Και να προσθεσω οτι ναι, για εμενα ειναι ακομα καλυτερο απο το Gathering Wilderness, ω ναι το καταφεραν.
ti les re mlk
Διαφωνεις? Αλλιως μου τα’λεγες πριν κατι μερες
ti elega?
ante na eipa oti einai isaxio
Ε, νταξ, ισαξιο, λιγο πανω λιγο κατω δεν θα τα χαλασουμε εκει τωρα
Α btw http://www.youtube.com/watch?v=TywwJZB3IFc&feature=g-hist&context=G28c6f6bAHTvI9LgADAA
Για την ιστορία ο morgoth έχει δίκιο ε.
Απλά το Redemption δεν έχει Coffin Ships.
Κατά τ’ άλλα όμως έχει της Παναγιάς τα μάτια.
Είναι ο δίσκος της χρονιάς (μου).
Και το [I]“Bloodied Yet Unbowed”[/I] δείχνει τον δρόμο σε όλους.
ειναι υποκειμενικα αυτα, πλας υπαρχει αλλου τυπου προσωπικο δεσιμο (με αλυσιδες) με το γκαδερινγκ γουιλντερνεςς
και δεν θεωρω το κοφφιν σιπς το καλυτερο τραγουδι του
Πάω στοίχημα ότι είσαι κι εσύ της σχολής Νομιστεράκη, aka End of all Times…
Εγώ πάλι είμαι του δόγματος “τα καλύτερα Primordial είναι η τριάδα από Journey’s End μέχρι Storm Before Calm”
δεν τον ξερω τον κυριο που αναφερεις
πάντως είμαι της τριαδας song of the tomb, golden spiral kai to omonimo - όχι ότι τα άλλα δεν γαμουνε αι αι
εγώ ειμαι το δογματος journey/ spirit/ wilderness παίρνουν 10 ΜΕ ΤΟΝΟ , και τα άλλα 10 νέτο
Λοιπόν ότι για κάποιον το Gathering Wilderness θα ήταν αγαπημένο Primordial album αλλά μέσα στα 3 αγαπημένα του κομμάτια δε θα ήταν ούτε το Coffin Ships, ούτε το End of all Times, ε αυτό δεν το περίμενα. :-s
είδες πως τα φέρνει η ζωή ρε φίλε?
Μετρήστε άλλον ένα σε αυτούς που το Gathering είναι στα καλύτερα Primordial, και το Coffin Ships είναι ένα από τα λιγότερο καλύτερα κομμάτια τους εν γένει - όχι μόνο στο album.
Σε αντίθεση με τα 4 πρώτα του, που πρέπει να είναι η καλύτερη αρχή δίσκου έβερ - εντάξει, μαζί με Nameless και Redemption και - αι στο διάολο μπερδεύτηκα
Εμμένω για Coffin Ships πάντως, δεν μπορείς να το πεις κακό αλλά αν έκανα ένα best of δε θα έμπαινε για κανένα λόγο
ενα ποστ που θα μπορουσα να ειχα κανει εγω.ακριβως ομως:-s
την ανατριχιλα που ειχα νιωσει με αυτα τα 3 τη θυμαμαι ακομα…ειδικα το golden spiral το θεωρω το καλυτερο κομματι τους