Primordial - Redemption at the Puritans Hand

Το χω στα χέρια μου πολύ νωρίτερα απ’ότι περίμενα (το πλεη μαλακίζονταν).
Το artwork είναι καταπληκτικό.
Ισως εκτιμήσω τώρα περισσότερο τον θάνατο των θεών.:wink:

Ασε τις κωλοτουμπες Σκουρτζο. Οτι ειπώθηκε, ειπώθηκε…

Μόνο σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα ρε πούστη.

μα τι λετε στα τελευταια λεπτα του death κατεβαινει ο θορ ο ιδιος στη γη.νιωστε:!:
αυτο που εχω παθει με το mouth παιζει να χω να το παθω χρονια.καθε μερα 50 φορες και καθε φορα τα ιδια συναισθηματα.καθε φορα η ιδια ανατριχιλα ειδικα καπου εκει μετα το 7λεπτο8O ο ανθρωπος σπαραζει.θα ειμαι ιεροσυλος αν πω πως κανει την ερμηνεια της ζωης του εδω?

fixed:p

Το ?Redemption?? παίρνει τα black metal πρώιμα στοιχεία τους και τα σφυρηλατεί μέσα από την επική οπτική της εποχής ?Hammerheart? των μεγάλων Bathory για να δημιουργήσει ξεχωριστούς ύμνους. Οι μελωδίες που δρουν στο παρασκήνιο είναι υπέροχες, το συναίσθημα περισσεύει για μια δισκογραφία και κρατάς την ανάσα σου. Οι Primordial ξέρουν ποιοι είναι και δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα. Δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια άλμπουμς στις μέρες μας. Το ?Redemption at the Puritans Hand? είναι ένας τεράστιος δίσκος και τυχαίνει να συμβαίνει να είναι metal. Onwards!

Και μετά σου λένε, η ευτυχία δεν αγοράζεται.

από που κ πόσο?μίλα ρε.:stuck_out_tongue:

Η αλήθεια ειναι οτι οποιον και αν ρώτησα δεν μπορούσε να μου απαντήσει στο πόσα κομμάτια έχει κοπεί το βινύλιο… Πάνω στο sticker του χρυσού λέει 300, σε αυτό που είναι τόσο όμοφο λευκό έλεγε τπτ?

Λοιπόν μη σας κάνω τον έξυπνο. Το λευκό μου προέκυψε τυχαία, το πήρα από amazon.co.uk 18 λίρες αλλά δεν ανέφερε πουθενά χρωματισμό-υπέθεσα κανονικό μαύρο βινύλιο. Όταν έφτασε σήμερα, πήγανε να μου φύγουνε τα φλόκια έξω από τα ΕΛΤΑ

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει κοπεί σε μαύρο. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Γι αυτό ρώτησα αν έγραφε κάτι το αυτοκόλλητο επάνω στη συσκευασία.

έχει κ μεταφορικά?πόσο πλήρωσες συνολικά σε ??Τελικό ποσό…γιατί το έφερε κ ο Bowel 23?.

24,46? κομπλέ με μεταφορικά τα πάντα.

η φωνή είναι λίγο πιο δυνατά νομίζω, αλλά…

το εχω ποσταρει στο τοπικ της μπάντας…ναι η φωνή ειναι οφ…ειδικά στα σημεία που είναι πιο ήρεμη η μουσική…

Ετσι +υπερστιχους!

Bump

γιατί αυτός ο δίσκος είναι Θ-Ε-Ι-Κ-Ο-Σ :!: ο μόνος δίσκος του 2011 μέχρι τώρα που αφού τον άκουσα πρώτη φορά μετά τον έβαλα ξανά και ξανά και ξανά…:stuck_out_tongue:
έπος, συγκίνηση, κοπάνημα μέχρι θανάτου, ανατριχίλα σε κάθε στίχο που φωνάζει με τόσο πάθος αυτός ο άνθρωπος.

Από εδώ:

[I]So rise my brothers, rise from your graves
Throw your shackles off and stand by my side
So rise my brothers, rise from your graves
No grave is deep enough to keep us in chains[/I]

ως εδώ:

[I]“And I say to my people’s masters: beware, beware of the
thing that is coming, beware of the risen people, who shall
take what we would not give.
Did ye think to conquer the people, or that law is stronger
than life and than men’s desire to be free?”[/I]

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

Είναι ένα διαμαντάκι ο δίσκος, πραγματικά δε μπόρεσα να βρω ένα μέτριο σημείο και πιστεύω το ίδιο ποιοτικός με τις προηγούμενες κυκλοφορίες της μπάντας.

για εμενα, μετα απο 35825 ακροασεις, ειναι σαφως καλυτερο απο το προηγουμενο και στεκεται ανετα διπλα στο Gathering Wilderness. Τι δισκαρα εβγαλαν ρε πστη μου, Ουλβερ περιμενω ριπορτ απο Χελφεστ!

hey mate! σοκ και δεος και στο Χελλφεστ οι Primordial - no grave deep enough πρωτο τραγουδι και αρκετοι τραγουδαγανε τουσ στιχους, ειχε και συννεφια και κολλαγε

ηχος πολυ καλος και ο ντραμμερ αυτην την φορα σταθηκε στο υψος του χαχαχ

μεσα στην 1 ωρα που παιξανε ακουσαμε no grave deep enough, lain with the wolf, gods to the godless, empire falls, the coffin ships και bloodied yet unbowed

nemtheanga πορωτικος ο πουστης οπως παντα

περισσοτερα κατ’ ιδιαν