Primordial - Redemption at the Puritans Hand

Σόρρυ που σας τη χαλάω παίδες, αλλά το ριφφ του Mouth of Judas είναι ο δίσκος ολόκληρος! Συνεχίστε :stuck_out_tongue:

fixed:p

Ναι ρε συ Scourge, πως ειναι δυνατον να βρισκεις βαρετο το ΣΥΓKΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ κομματι του δισκου ??!! 8O

Δηλαδη δεν επιασες καθολου το feeling του ?
Μηπως δεν το ακουσες προσεκτικα γιατι ειναι και το τελευταιο του δισκου ?
Δηλαδη στο τελειωμα του δεν ανατριχιασες ολοκληρος ???

Ναι μόνο στο τελείωμα :stuck_out_tongue:

Έλα, το χειρότερο του δίσκου είναι ρε!

Ε δεν σε λενε τυχαια Μπορχα του φορουμ ε ? :stuck_out_tongue:

Και η αρχη και η μεση και το τελος γαμανε ρε !

:lol:

τι να σου πω, δεν ενστερνίζομαι τις ίδιες απόψεις! Mouth Of Judas από μένα, το νέο Coffin Ships από άποψη feeling!

δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πω αυτό, αλλά πρέπει να συμφωνήσω με τον night*sky. xP

το καλύτερο του δίσκου είναι ρε το death of the gods! ακούστε τα ψιθυριστά φωνητικά του nemtheanga και νιώστε λιγάκι…

Αυτή τη στιγμή στο BIOS παίζει live ο Γκοντζασούφι και ο Χόρορ είναι εδώ και γράφει για πριμόρντιαλς συμφωνώντας με νατησκάει.

Χίπστερ-Μεταλ ξερό διπλό.

Που ειναι ? Ποια σκαει ? Καμια βομβα ?

Καταλαθος ή επιτηδες προεκυψε το σαρδαμ ?

Κατα τ’αλλα, γαμησε η παρατηρηση σου ! :lol:

ε δεν κατάφερα να πάω. πήγα πέρυσι. τι να κάνουμε? ευρωλίγκα γαρ… :stuck_out_tongue:
θα πάω όμως αύριο στους baby guru στο six dogs. ορίστε η ισοφάριση. 1-1

ΕεεΕε καταλάθος αλλά και πάλι γάμησα :blues:

:blues:

δεν έχω πολλές ελπίδες, αλλά χρόνος υπάρχει για να το γυρίσω. but still, το κάρφωσα στο μπακλαβωτό. :country:

συνεχίστε τώρα για το death of the gods.

Το γεγονός ότι διαφωνούμε τόσο πολύ σε ορισμένα κομμάτια αρκετοί κιόλας, δείχνει πόσο σπουδαίος είναι ο δίσκος και πόσο ξεχωριστή μπάντα είναι οι [B]Primordial[/B].

Μπαινω να κανω ποστ αποθεωσης και μονο.Αν επρεπε να το χαρακτηρισω θα χρησιμοποιουσα την προφανη λεξη παντως.ΕΠΙΚΟ !

Επειδη λετε για αγαπημενα κομματια ,για μενα ειναι το Gods old snake (γτ δν το χει πει κανεις ?) .!

Επισης αν θα αλλαζα κατι στο δισκο θα ταν να χε πιο πολλες εναλλαγες με μπλακ φωνητικα ,αλλα οκ μη μου δινετε σημασια.

Μαζι με το Fallen τα καλυτερα μεταλλικά αλμπουμς που εχω ακουσει για φετος.

Έλα ρε, ένα κάρο άτομα έχουνε πει για το Gods Old Snake.

Για το Wolf η γνωμη μου ειναι λεξη προς λεξη η ιδια με του Σκουρτζ.Αλλα στο Death of the Gods o Aλαν παιρνει το ματς μονος του,δηλαδη εκει στον Τιβερη που ξεχυλιζει απ’το αιμα των αθωων δε μπορει να μη λυγισει καποιος,ο ανθρωπος σπαραζει.Για να μην αναφερω τα leadακια(και στα καπακια το ριφιν)πριν τη τελευταια στροφη.Σκουρτζε βαλτο δυνατα και κλεις τα ματια,μπορει να σου φαινεται λιγο φλατ(μουσικα)αλλα γαμει.

Το τραβάει και σένα ο οργανισμός σου το κράξιμο εεε;

Ρε μεχρι το πρωτο ρεφρεν κανει ενα buildαρισμα να γλυφεις τ’αυτια σου…τη πρωτη φορα που το ακουσα περιμενα γκαβλωμενος και μολις σκαει το ρεφρεν μου ψιλοεπεσε.Νταξει,απλα δε με εχει γραπωσει οπως τα (περισσοτερα απο τα)υπολοιπα.

Χμ, βασικά ξέρω τί φταίει και δε σας πιάνει πολλούς αυτό το τραγούδι. Είναι αμέσως μετά το υπερπιασάρικο (με την καλύτερη δυνατή έννοια) No Grave Deep Enough.

Κλάην γενικά, αλλά εγώ τον λατρεύω και τον λύκο. Έχει πανέμορφες μελωδίες μέσα, είναι A Journey’s End-ικό.

καλα τι συζητατε τωρα!εννοειται πως ειναι υμνος το lain with the wolf:thumbup: