Primordial - To Τhe Νameless Dead

αυτο κυριως περιμενω απο ενα μαγαλο γκρουπ . οχι να βγαζει παντα κορυφαια αλμπουμ . αλλα να μην με απογοητευουν τα επομενα τους . και οπως εχει διξει η ιστορια οι ιρλανδοι αυτο κανουν μεχρι στιγμης για μενα . κανενα μα κανενα αλμπουμ τους που εχω ακουσει δεν μου εχει φερει απογοητευσει . ισα ισα :papas: :papas: κανουν .

Ειναι καλυτερο απο το Gathering,μετα απο 256987456 ακροασεις,το πορισμα ειναι ασφαλες.Ας το θεσω και διαφορετικα:με την καμια δεν ειναι κατωτερο του…απο ισαξιο και πανω,αναλογα τα κολληματα

η κριτικη που εγραψε ο φιλτατος PotofGold

http://www.rocking.gr/review1579.php

προσωπικα με βρισκει συμφωνο.

Μετα απο 5 ακροασεις εχω να πω … δεν ξερω τι να πω … ανατριχιλα απλα σε μερικα σημεια το αλμπουμ οχι μονο ξεπερνα τα προηγουμενα … ξεπερναει τη σφαιρα του πραγματικου . τοσα συναισθηματα που περναει , το αλμπουμ ειναι απλα κατι παραπανω απο επος . δεν ξερω … εχω μηνει μαλακας . δεν ξερω εαν ειναι καλυτερο απο το gathering και δεν με νοιαζει , ειναι ομως σιγουρα το αλμπουμ της χρονιας μακραν . ο θεος εβαλε το χερακι του .

ΥΓ angmar ειχες δικιο mate … σε στελνει πραγματικα σε αλλο κοσμο

Celtic - Olympiakos, σημειώσατε «1»!

Ο Thorgal εκανε την κριτικη?:lol: :lol: :lol:

Βαθιά υπόκλιση σ’αυτούς τους τεράστιους μουσικούς.

Δύο χρόνια μέλος, περιορίζομαι κυρίως στο να διαβάζω τα σχόλια των υπολοίπων αλλά για τέτοια δισκάρα κ τέτοια ερμηνεία έπρεπε να γράψω κάτι…

Σεβασμός!:respect:

Παρασκευιατικες πρωινες αγορες…ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!!!
16ευρω η Limited Digi-Book με το μπονους cd με την συναυλια!!Να πω την αληθεια νομιζα πως θα ηταν σε Dvd η συναυλια αλλα και σε cd καλη ειναι!!Το πηρα απο No Remorse που ειχε την πιο φθηνη τιμη!!

Εδω (Γερμανια) κυκλοφορησε απο 19 του μηνα,το πηρα χτες.Το Limited κι εγω,και περιμενα το ιδιο ρε συ Ακη,DVD δηλαδη,αλλα νταξει δεν πειραζει…18 ευρα εδωσα εγω,αλλα δεν τα λυπηθηκα καθολου.
Το μπουκλετ τα σπαει.

Οντως πρεπει να τα σπαει…δεν το εχω ανοιξει ακομη…η ιεροτελεστια του ανοιγματος θα ξεκινησει το απογευμα!!Αλλα ετσι οπως το βλεπω ειναι υπεροχο…ειδικα το αναγλυφο εξωφυλλο λεει ασχημα…

:smiley: :smiley: :smiley:

Moυ αρεσε αρκετα η κριτικη. Τον δισκο μολις δυο φορες εχω προλαβει να τον ακουσω καλα (περιμενα να τον αγορασω βλεπεις…) αλλα με εχει ηδη συνεπαρει η μεθη του κελτικου πνευματος! Πραγματικος καταιγισμος συναισθηματων απο την πρωτη μεχρι την τελευταια νοτα. Αν και νωρις για ασφαλη συμπερασματα, προσκυνω ταπεινα.
Το booklet οντως κορυφη. Και γω τη limited edition πηρα. Η πρωτη αναγνωση εγινε με απιστευτη ευλαβικοτητα και ενα ριγος να με διακατεχει… Αποκαλυψη!

Αντε, ακομα δεν το πηρατε?:-k

λοιπον 2 Φλεβαρη οι Primordial παιζουν στο Λονδινο, οποτε οσοι είστε/ θα ειστε εκει να πατε.

επισης δείτε μια φρέσκια 20λεπτη συνέντευξη του Αλαν εδώ >

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=85416

ήδη μέσα στα 2-3 κορυφαία.
Η limited έκδοση είναι φανταστική.

Επίσης, το Heathen Tribes είναι συγκλονιστικό κομμάτι. Όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα.

2η σελιδα??? Ντροπη!!! Ρε καμενε Ulver θα το ακουσεις, τι θα γινει? Δισκος της χρονιας για εμενα, απλα και ομορφα 8)

Sister, do not pray for me
There is no forgiveness here
Just the longest and the darkest night
And my people’s end

Brother, many a crooked day we spent
Telling tales and making myths
And sharpening our tongues for the final fight
Yet doing little but growing old

I never was a religious man
So why should i put my faith in you?
You burned your bridges long time ago
I’m a heathen searching for my soul!

Primordial - Gallows Hymn

Απλα ανατριχιλα…
Ποτε θα ερθουν Ελλαδα ρεεεεεεεεεε (οχι στο ΑΝ pleeeaaasee!)

ελα ρε μλκ! herzlich willkommen bei rocking.gr χαχααχ!!

ειπαμε θα το ακουσω, περιμενω να το αγορασω τωρα που θα κατεβω Αθηνα, δεν το εχω κατεβασει επιτηδες ρε. Θελει τελετουργια το πραμα.8) 8) 8)

Ακομα να το ακουσεις ρε??:expressionless:

τελικα δεν περιμενα μεχρι να παω Αθηνα. Το αγορασα σημερα. Δεν εκφερω ακομα γνωμη, κατσε να περασουνε μερικες μερες ακροαματικης διαδικασιας. (το empire falls παντως γκρεμιζει νοσοκομεια)

Ασε ρε. Ακουσες προχτες Primordial και μας το παιζεις και μαγκας. :stuck_out_tongue:

Τι λεει ρε μλκ; :slight_smile: Γουελκαμ του δε φορουμς:wink:

Ασε ρε :stuck_out_tongue:
Καλα μωρε ησυχιες, thx μποουθ οφ γιου φορ δε γουελκομ! :stuck_out_tongue:

Ρε τακη το πηρες τελικα? Το βρηκες στην digi? Περιμενω εντυπωσεις (Gallows Hymn ρε!)!

Ακομα να το παρω και γω… περιμενω να ανεβω αθηνα να το τσιμπησω και δεν τολμαω να το κατεβασω γιατι δεν θελω να χαλασω την ευχαριστηση της αγορας…η σπεσιαλ εντισιον τι λεει??

:wink: