Primordial

Εκανα το λαθος να ακουσω το τελευταιο του Ποντκαστ για το manosphere. Μην κανετε το ιδιο λαθος αν θελετε να κρατησετε την οποια εκτιμηση σας εχει απομεινει για την εκτος μουσικης πλευρα του.

Link please…?

τα θελει ο κωλος σου

1 Like

Δεν είμαι φαν άρα για μένα δεν είναι τόσο πρόβλημα. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εξήγησέ πρώτα τι είναι το manosphere και μετά γράψε και λίγα λόγια για το τι λέει. :innocent:

Απ’ ό,τι έχω καταλάβει είναι τύποι έτσι πολύ τεστοστερονάτοι, εμείς οι άντρες που αρνούμαστε να υπαναχωρήσουμε από τον ανδρισμό μας δεχόμαστε επίθεση από το σύστημα που προωθεί τον φεμινισμό και τέτοια.

Εγώ πάντως αυτό το ντοκιμαντέρ του Λούι Θερού που αναφέρει στην αρχή (δεν κατάφερα να ακούσω τις δικές του απόψεις, με πήρε ο ύπνος :stuck_out_tongue:) το βρήκα ήδη και θα το δω με την πρώτη ευκαιρία, γιατί ο Θερού είναι εξαιρετικός σ’ αυτό που κάνει. Πέρυσι ας πούμε είχε γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τους Εβραίους εποίκους στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα, πολύ δυνατή δουλειά.

Σκεψου ολο αυτο το κινημα που κανει brainwash σε αγαμητα λευκα 15χρονα για το ποσο φταινε οι γυναικες και ο κακος φεμινισμος που δεν μπορουν να βρουνε γκομενα και μαζι με μισογυνισμο τους πουλανε παρεα και λιγο απ’ολα, ρατσισμους, αντισημιτισμους, λευκες υπεροχες κτλ.

Ειναι ολο αυτο το grift που ξεκιναει απο απατεωνες τυπου Τζορνταν Πητερσον, συνεχιζει με γυμναστηριοκαγκουρες τυπου Τζο Ρογκαν και τελικιαζει σε ακραια μισογυνικα σκουπιδια τυπου Andrew Tate.

4 Likes

Με Τζορνταν Πητερσον δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα, αλλα και αυτος και ο Ρογκαν ειναι αρκετα nuanced περιπτωσεις. Ειδικα ο δευτερος. Για τον Πητερσον απλα δεν εχω αρκετα ενημερωμενη αποψη, αλλα τον εχω δει να λεει και καποια πολυ σωστα πραγματα, οπως και καποιες μαλακιες. Δεν τον θεωρω γενικα απο τα λιγα που εχω δει “επικινδυνο”.

Ο Τζο Ρογκαν απο την αλλη ειναι fascinating. Απο τη μια ειναι υπερ same sex marriage, universal health care, universal basic income και ενα σωρο πραγματα που θα επρεπε να θελει καθε ανθρωπος με σεβασμο για τους συνανθρωπους του, οπως επισης ειναι υπερ του και το οτι ειναι κατα της στρατοκαυλιασης. Απο την αλλη, ειναι αρκετα ψεκας, αφου εχει δυστυχως
εκφρασει περιεργες αποψεις για το κοβηντακι, και για καποιες θεωριες συνωμοσιας.

Επισης, στηριξε Μπερνι Σαντερς το 2020 και Τραμπ το 2024, δηλαδη WTF ρε τυπε :smiling_face_with_tear:

Ο Tate ειναι ενα σιχαμενο σκουπιδι και οχι απλα μισογυνης, αλλα και human trafficker. Μακαρι ολα τα μακαρι.

Και ο Μητσοτάκης έχει πει κάποια σωστά πράγματα, όπως επίσης και ο Σπυράδωνης και ο Κασιδιάρης. Βασικά όλοι έχουν πει και κάποια σωστά πράγματα, αλλά δεν κρίνουμε μόνο από αυτό το αν είναι μαλάκες. Τον Πίτερσον τον έχω για μεγάλο μαλάκα. Εννοείται για μεγάλο μισογύνη. Για τον Ρόγκαν έχω περίπου την ίδια άποψη με σένα, όπως επίσης και για τον Τέητ.

Σε αυτά περιλαμβάνεται και το να τον σοδομίσουν στη φυλακή;

(πάω να πάρω ποπ κορν :stuck_out_tongue:)

3 Likes

Ειναι πολυ πιο σιχαμερος απ’οσο φανταζεσαι ο Πητερσον για παρα πολλους λογους. Θα σου ελεγα να ασχοληθεις παραπανω αλλα πραγματικα δεν χρειαζεται να μπλεξεις με τα σκατα.

Ο Τζο Ρογκαν ειναι ο κλασσικος τυπος και καλα centrist, οποτε θα πει και καποια πραγματα που θα τυχει να συμφωνεις μαζι του, που ομως κανει με αυτον τον τροπο platform κανονικους ναζι στην εκπομπη του γιατι και καλα ελευθερια του λογου, και περναει αποψεις του μεσου καμενου γυμναστηριοκαγκουρα που εχει καψει τον οποιο εγκεφαλο ειχε απο τα αναβολικα και απο το γεγονος οτι εβγαζε το ψωμι του με τον να τον βαρανε στο κεφαλι. Μια χαρα περναει την μισογυνικη incel ατζεντα του και αυτος αλλα τεσπα.

2 Likes