Αναμενόμενο και έτσι έπρεπε να γίνει, η οικογένεια είναι μαζί από το 1998, bad things happen αλλά όταν καταλαγιάζουν τα πράγματα οι δεσμοί γίνονται πιο δυνατοί. On we go!
δεν διαφωνώ…
αν είναι και σε μια καλή κατάσταση, είναι κάτι το ευχάριστο…
άντε…δίσκο τώρα…
λόγω bump είδα το πωλ. αναποφάσιστος κι εδώ γμτ, δε με βλέπω να το ρίχνω πουθενά τελικά.
Τελικά επέστρεψε
Ελπίζω να είναι οκ, να ξεπέρασε τα όποια προβήματα, να μας χαρίσουν έναν ωραίο δίσκο και να επιστρέψουν για το live που μας χρωστάνε
Μπορεί να μου πεί κάποιος τι έγινε στην συναυλία της Αθήνας και πήρε πόδι ο ντραμερ;
Ήταν 136817 επίπεδα πάνω από το επίπεδο “ΤΥΦΛΑ”
Απ’οτι λενε παντως θα ηχογραφησουν το νεο αλμπουμ μαζι αλλα θα κανει ενα διαλειμμα απο τις περιοδειες, η καλυτερη λυση μαλλον και μακαρι ο Simon να ξεπερασει το προβλημα του.
siags: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=14584&page=32
Εξαιρετικά δύσκολο poll!!!
Ότι έχουν κυκλοφορήσει είναι αριστούργημα. Απ’το Imrama μέχρι το To The Nameless Dead.
Επειδή ήταν το πρώτο που άκουσα απο Primordial (πρώτη αγάπη και παντοτινή ) και επειδή “δέθηκα” με αυτό το άλμπουμ, ψηφίζω αυτό
Πιθανός τίτλος νέου δίσκου : Redemption at the Puritans Hand
(από φέησμπουκ)
Χμ! Λέτε να ναι αναφορά στον Oliver Cromwell και το “Κίνημα των Πουριτανών”, και την εισβολή των Άγγλων στην Ιρλανδία τον 17ο αιώνα; Αν ναι, οι στίχοι του Άλαν θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. :-k
Μουσικά, εννοείται ότι περιμένουμε πάντα μόνο τα καλύτερα από τους αγαπημένους μας Ιρλανδούς.
Όσοι έχετε facebook, ανεβαίνουν και κάτι videos από τις ηχογραφήσεις/rehearsals, που έχουν και πολύ ενδιαφέρον και γέλιο ενίοτε. Δεν ποστάρω γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται.
Κι έτσι όπως είναι το μπαλκόνι με τη λίγη συννεφιά και τη δροσιά, δώσε κλώτσο να γυρίσει και το spirit στο πικάπ νεαρέ μου. And I can never turn back, never, any more than a record can spin in reverse.
ΚΛΑΜΜΑΤΑ
Ωραίος τίτλος, αν ισχύσει…άντε και το live…σίγουρα είναι απ’τα συγκροτήματα που δεν με απογοήτευσαν ποτέ:):!:
πολύ καλή μπάντα [SPOILER]είναι και Ιρλανδοί :oops:[/SPOILER] κάποιο διάστημα είχα κολλήσει με το Imrama αλλά θα ψηφίσω The Gathering Wilderness. Το καινούργιο είμαι σίγουρη ότι δε θα μας απογοητεύσει
Μια ανησυχια παντως την εχω για το καινουργιο.Οχι οτι δεν θα ειναι καλο αλλα τα δυο
τελευταια μοιαζουν αρκετα και φοβαμαι μην ακολουθησουν το ιδιο μοτιβο και κουρασουν.
Ποτε βγαινει ξερουμε ?
Τα ίδια και τα ίδια από τα παλιότερα όμως, κάπου γίνεται λίγο ξενέρα αυτό.
Εκεί είχαν να παίξουν πολύ καιρό βέβαια, όπως διατυμπάνιζε ο Alan συνέχεια στο facebook.
Πολλα δεν παιξανε ? 'Η μου φαινεται ?
εσυ που το ξερεις ρε βλακα σκορτζ,αφου ιγκνορ σε εκανε λολ