Ξαναδα χτες στον αντεννα το πρωτο επεισοδιο τωρα που επιτελους αρχισε να τα δειχνει η ηλιθια ελληνικη τιβι και νταξει.
Η πρωτη σκηνη με τα τατουαζ. Αμπρουτζι. Παλιος καλος T-Bag. Κλαιω.
Καλά Αμπρούτσι, τι να λέμε τώρα.
Είναι σίγουρο ότι αρχίζει; Η απεργία των σεναριογράφων τη επίπτωση θα έχει στη σειρά;
Βασικά, τι να πλάσει και το Pr. Br., εδώ αρχίζει το Lost ρεεε 8)
Γνωμη μου ειναι οτι η πρωτη σεζον του Πριζον εχει ανετα το Λοστ.
Μπαν τωρα.
Αυτό θα πει κόλλημα !Να το προσέξεις ,δεν κάνει καλό!
χθες είδα σε μια φιλη μου τα 5 πρώτα επεισόδια και οk…WOW, πορώθηκα με τη μία.
Αν δεν έπρεπε να ξυπνήσουμε πρωί, μπορούσα να τα δω όλα. Είμαι μεγάλη φαν.-
Προλαβαίνεις να τα δεις όλα μέχρι να ξαναξεκινήσει. Πάντως η ώρα αναμονής δεν είναι ακριβής, αν σκεφτείς και το χρόνο που θέλει κανείς για να το ripαρει και να το “ανεβάσει” κάπου.
Σχετικά με τις απεργίες ξέρει κανείς τι έγινε ?? Έληξαν ? Θαχουμε μισές season ή τπτ τέτοιο ??
Μη μου λες τετοια…Εγω στις 13/1 θα κανω search στα torrents…ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…
14/01 θα παιχτεί στο fox, οπότε Τρίτη πρωί βάλε τα torrents χεχεχεχεχε. Αντε η αναμονή είναι μεγάλη, ελπίζω να αξίζει το κόπο…
Τελικα τι εγινε…??
Παιχτηκε το καινουριο επεισοδιο…??
Ναι και έχει ήδη διαρρεύσει. Θα σου πω αύριο εντυπώσεις.
Δε μου αρεσε πολυ αν και σε αυτο το επεισοδιο αρχιζουν να περιπλεκονται περισσοτερο τα πραγματα.Αυτος ο ψαρας σε καθε επεισοδιο φαινεται ολο και πιο πολυ οτι μονο τυχαιος δεν ειναι στην ολη υποθεση…Νομιζω οτι ηταν ενα επεισοδιο που θα κανει τη σειρα να συνεχιστει με μεγαλυτερο ενδιαφερον.
Bασικα μια απ’τα ιδια.
Τους δινεται μια ελπιδα και μεχρι το τελος του επεισοδιου εξαφανιζεται και επιστρεφουμε στην αρχικη πλοκη…
Αρχιζει να με κουραζει.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το βάλω σε spoiler αυτό. Επιτέλους λίγο Prison Break μετά από καιρό. Και ας ήταν και filler.
Όπως ξεκίνησε, τελείωσε. Τα ενδιάμεσα σαν να σβήστηκαν. Μικρή η εξέλιξη όπως αποδείχθηκε τελικά.
+1
Ελπίζω να τελειώσει σε αυτή τη season.
Αντε βγαλτε τους υποτιτλους γαμω…Περιμενω πως και πως…
εχουν βγει ωρε!
Tolkki saves…
Θελω υποτιτλους για το επεισοδιο 10…I know you can help me…
Πολυ γαμιστερο επεισοδιο το τελευταιο και με καταιγιστικες εξελιξεις! :vibrate:
Νέο επεισόδιο δεν έχει; :?
Πολύ flat το τελευταιο επεισόδειο…Δε μου πολυαρεσε…