Prison Break

δεν εχει την τρελα μου μεσα…

την αλλη βδομαδα και ξεκιναει και η αποδραση κιολας…

αλλα δεν στεναχωριομαστε, αρχιζει το lost μεθαυριο ω ρεεεε!!!

Αρε παιδια με αυτο το ΛΟΣΤ.Δεν εχετε βαρεθει.Εγω πορωθηκα με prisonbreak μου τα εφερε σε dvd η αδερφη μου απο σαλονικα και βλεπω τον 2ο κυκλο.Ετσι στις 11 αμα λαχει ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ υπνος.

Το 11ο επεισόδιο αν και είναι ενα τυπικό-διαδικαστικό, το τέλος του γίνεται αρκετά ζόρικο. Άντε να αρχίσει το νταβαντούρι!!!

καλο το 12 :smiley:

Οντως.Επιτελους λιγη δραση και αγωνια.Αντε να δουμε.

Επιτέλους λίγη δράση στο Prison Break. Αν και τα χουμε ξαναδεί πάνω κάτω, το νέο επεισόδιο φέρνει κάτι από τα παλιά και διαταράσσει τα πολύ ήρεμα, τον τελευταίο κύκλο, νερά.

Ακολουθεί μια μικρή περίληψη. Μη τη δείτε όσοι ξέρετε τι σημαίνει spoiler :stuck_out_tongue: Οι Σκόφιλντ, ΜακΓκρέηντι, Γούισλερ και Μαχόουν τελικά το σκάνε από τη Σόνα, συναντούν τον χαζό αδερφό Λίνκολν και κατορθώνουν τελικά να ξεφύγουν, χωρίς να φύγουν από την χώρα, με σκοπό την ανταλλαγή των “ομήρων”. Μετά από ένα κυνηγητό με τους ανθρώπους της Σούζαν, ξεφεύγουν και από αυτούς με τη βοήθεια για πρώτη ίσως φορά του Λίνκ. Λίγο πριν το τελικό παζάρι, τα αδέρφια χάνουν Γούισλερ και Μαχόουν.
Ενώ στην Σόνα, οι 3 που έμειναν πίσω (Λετσέρο, Τ-Μπαγκ, Μπέλικ) ανακρίνονται και τελικά “σπάνε” μπλέκοντας κάποιον που μέχρι στιγμής την έβγαζε καθαρή. Ο Τ-Μπαγκ έχει 2 πράγματα που ίσως αναγκάσουν τον Σκόφιλντ να γυρίσει πίσω στη Σόνα !
Μου την έσπασε η συμπεριφορά του Λίνκολν, ειδικά στο συκεκριμένο επεισόδιο. Έχει ένα όπλο και νομίζει ότι κάποιος είναι.
Τελικά το “πρόβλημα” στο πόδι του Γούσλερ ήταν μούφα ή όχι ? Γιατί μετά φάνηκε να πηδάει από 2-3 μέτρα με άνεση και να τρέχει χωρίς να βάλει καν τον νάρθηκα.

Το τελευταίο έσπειρε και έκανε κάτι άλλες σειρούρες να τρέξουν να κρυφτούν! 8) :metal:

Η πλάκα είναι ότι και το Lost μου αρέσει τρομερά και δεν θέλω να το θάβω, αλλά σε αυτή τη μάχη έχω διαλέξει στρατόπεδο από την πρώτη στιγμή και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς! :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

And the hunting begins… 8)

Εντάξει, ένα μόνο λέω.

H 2η season του Prison Break είναι ό,τι πιο εθιστικό έχει υπάρξει. Την είχα αφήσει εδώ και 1 βδομάδα στο 7ο επεισόδιο. Ε, προχθές την ξανάρχισα και σήμερα την τελείωσα. Πώρωση. Μιχαλάκης.

Το τέλος όμως εντελώς ξενέρωτο. Ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου για μάπα 3η season. Αύριο την αρχίζω…

Θα ξενερωσεις μαλλον…Μονο στο τελος γινεται καλουτσικη.

Η σειρά βαθμολογίας πάει ώς εξής:

Prisom Break season 1 = 9
Prisom Break season 2 = 7,5
Prisom Break season 3 = 6 (μέχρι στιγμής γιατι στα 2 τελευταία έδειξε σημάδια έντονης βελτίωσης)

Για μένα το Pr. Br. πήρε την κατιούσα από τα τελευταία επεισόδια της 2ης και μετά. Μέχρι τη μέση της 2ης έσπερνε, μετά άρχισαν οι πραγματικά αστείες / κουραστικές / προβλεπόμενες / μόνο μετεωρίτης δεν έχει πέσει στο κεφάλι του Σκόφιλντ ανατροπές.

Στην τρίτη περίοδο μόνο τα δύο τελευταία επεισόδια (μέχρι στιγμής) άξιζαν.
Λόγω της απεργίας δεν έχουν γυριστεί παραπάνω επεισόδια πάντως και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το τι θα γίνει. Πάντως το τελείωμα του 13ου επεισοδίου προμηνύει ένα “νέο” ξεκίνημα στη σειρά…

Δηλαδή θα πάει μακρια η βαλίτσα? Δεν τελειώνει στο τρίτο κύκλο?

Στα παραπάνω πάντως συμφωνούμε επακριβώς!

Είδα ένα τρέιλερ που για το 13ο έλεγε “Winter Season Finale”. Οπότε φαντάζομαι τώρα που τελείωσε η απεργία θα μαζευτούν οι συντελεστές, θα γυρίσουν άλλα 7-8 επεισόδια τα οποία θα προβληθούν το καλοκαίρι και πάπαλα…

Nai aυτό εννοώ…

τα υπόλοιπα του 3ου θα παιχτούν τη νέα σεζόν… [-X

παμε και για τεταρτο κυκλο τελικα

Ισχυει οτι βγαινει νεο επεισοδιο στις 14 απριλη και (σποηλερ γουορνινγκ) επιστρεφει η Σαρα,την οποια οπως ειχα ψυλλιαστει τελικα δεν σκοτωσε η σκυλα?

Μονο στο southpark γινονται αυτα, να πεθαινει καποιος και σε επομενο επεισοδιο να ειναι ζωντανος:lol:

δώσε ενα link ρε συ θέριε. που το είδες?