Prison Break

hahaaa

υπάρχει όμως ανακριβεια…δεν ειναι ακέφαλη? :stuck_out_tongue:

χμμ…δικιο εχεις…κι αλλη λοιπον πρωτοτυπια-εκπληξη-ανατροπη του πρισον μπρεηκ…απο ακεφαλη κ τεζα,εμφανιζεται με κεφαλι κ ζομπι…ισως να παιξει φαση οπως 2η σεζον κ τ μπαγκ…να βρηκαν κανα κτηνιατρο(#-o )κ να της κολλησε το κεφαλι παλι…

βασικα, εμένα μαρεσε η τρίτη σεζον :oops:
ειναι οντως λιγο αναμασημα, αλλα ντάξει, αλλεσ συνθηκες και αλλα μεσα…αλλα εικρινα, προτιμω 1000 φορες τη φατσουλα της λατινας παρα τη σαπια την σαρα :stuck_out_tongue:

αντε σε λιγο καιρο ξεκιναει παλι η 4η σεζον

αυτες οι φωτογραφιες στο imdb ειναι απο την 4η σεζον. οπως βλεπετε η Σαρα ζει και βασιλευει…

τελικα υπαρχει ακομα αυτο

και τι σκατα θα δειξει τωρα???

Θα δείξει πως θα καταλλήξουν στην επόμενη φυλακή και για 5η Season θα είναι υποθαλάσσια η φυλακή και για να τα βγάλει πέρα θα δωροδοκήσει ένα καρχαρία να του δώσει βατραχοπέδιλα και μια μάσκα με μπαλάκι στον αναπνευστήρα.#-o#-o

λαφ αουτ λαουντ!!!

και αφου δραπετευσει απο την υποθαλασσια φυλακη

θα τον πιασουν

θα τον καταψυξουν

και θα τον επαναφερουν στο μελλον

για να τον κλεισουν σε μια διαστημικη φυλακη

στον πλανητη αρη!!! #-o#-o#-o

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σήριαλ τελείωνει στον κορυδαλλό με guest τους Παλαιοκώστα, Ασημάκη Κατσούλα και Θεόφιλο Σεϊχίδη (που τους θυμήθηκα…)…κ μου συγκρίνουν αυτήν την πατάτα με το πανμέγιστο lost…αχ!!!

Να δω πως θα δικαιολογησουν την ανασταση θελω…
Βρε γαμωτο είναι σαυρα.Ασχημη.Ηλιθια.

Υπαρχει σχετικο σημειο του season 3 που λεει ο AJ, i saw them cut her head off… θα’ταν ο κοπερφιλντ μαλλον… στα διαλα

Λοστ,Heroes και House ρε!

Καλά μη λέμε και ότι θέλουμε. Η πρώτη σεζόν Πριζον Μπρεικ είναι ότι καλύτερο έχει προβληθει στην τηλεόραση έβερ.

εννοειται!!!

Prison Break Season 1 = best of the best!!!

Μια καλή περιπέτεια ήταν η πρώτη σεζόν…δεν λέω είχε ένταση, σασπενς κτλ και ένα καλό στόρυ να βασιστεί αλλά κ πολύ αμερικανία…10 superheroes συνδυάζει ο Σκολφιλντ…δεν μπορώ καν να μπώ σε συγκρίσεις με το Λόστ…Μιλάμε για σειρά φαινόμενο τόσο δουλεμένη όσο τίποτα κ σε σενάριο και στο πως έχει πλάσει τους χαρακτήρες και σε κινηματογράφηση και σε όλα…το Prison break κάνει αναδρομή στους χαρακτήρες σε ένα επεισόδιο για όλους και το λοστ χτίζει χαρακτήρες, εμπειρίες, βιώματα εδώ και τέσσερις σεζόν…τι να λέμε τώρα…

Ναι. Μια σειρά γεμάτη απιθανότητες, με τα μισά επεισόδια να βαριέσαι τη ζωή σου γιατί δεν έχουν λόγο ύπαρξης και με τους σεναριογράφους να παλευουν να βγάλουν το στόρυ από σεζόν σε σεζόν.

Sorry για το σπαμάρισμα, αλλά μία είναι η απόλυτη σειρά που είναι ό,τι καλύτερο έχει προβληθεί στην τηλεόραση έβερ:

Το παμμέγιστο και γιγαντιαίο [SIZE=“4”]TWIN PEAKS[/SIZE]

Όλες οι προηγούμενες και επόμενες από αυτό σειρές είναι απλές οδοντόκρεμες. End of spam. :slight_smile:

Φαίνεται ότι δεν έχεις παρακολουθήσει Λοστ σοβαρά και δεν έχεις καταλάβει κ πολλά…κάθε τι στην σειρά έχει λόγο ύπαρξης σημαντικότερο απο όσο φαντάζεσαι…κ απο τον να βλέπω 100 φορές πως την γλιτώνει ο τέλειος άνθρωπος με τον ίδιο γελοίο κ αμερικάνικο τρόπο σίγουρα προτιμώ το λοστ…Δεν έχω δει πάντως άλλη σειρά να έχει την τιμητική της μέχρι και με εκπομπες σε ραδιοφωνα αποκλειστικά για αυτήν…πάντως καθένα έχει την άποψη του και είναι σεβαστή…να σου πω πως και στο σινεμά απεχθάνομαι περιπετειούλες και αμερικανιές…οπότε ίσως γι αυτό…

Ο καθένας έχει την άποψη του όπως προείπα…οδοντόκρεμες δεν νομίζω αλλά anyway…

Είστε όλοι σας άκυροι, η καλύτερη σειρά όλων των εποχών ήταν το Married With Children, Al Bundy Ruuuules.

• 1000000000000000000000000000:p

Εγω τη ξαναβλεπω γιατι τα σπαει.Scoffield rules

Sarah ε; Ωραία, ωραία. Μόνο εγώ την προτιμούσα από κάτι ξινές δικηγόρους και too good to be true Λατίνες;
Ε, ήταν λίγο ξενέρωτη, αλλά τι να κάνουμε. Γιατρέσα ήταν :stuck_out_tongue:

http://www.cinemag.gr/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=1304484