2 μερες εμειναν… αντε να δουμε τι θα γινει επιτελους…
ξερει κανεις αν ανεβηκε στα torrents το χτεσινο επεισοδιο???
NAIIIIIIII
κατεβαινει ρε!
κατεβαινει
κατεβαινει
τελεια… θα το κατεβασω οταν παω σπιτι. ανεβασανε υποτιτλους??
α αυτο δεν το ξερω…δν χρησιμοποιω. (δεν ξερω και πως :p)
[SPOILER]Mαααααααααααλιστα…
αρχικα λες… νταξει, το γαμησανε, θα πανε ολοι σε διαφορετικες φυλακες και θα γινει η ιδια μαλακια, αλλα τα μπαλωσανε στο τελος καπως…
Θα προτιμουσα βεβαια να μη ζουσε η σαυρα αλλα νταξει.
Ελα να ακουω εντυπωσεις…εξεταστικες και βλακειες τετοιες δεν μετρανε για δικαιολογιες… :p[/SPOILER]
μιας κ λογω υπερμετρης βλακειας των παραγωγων-φραγκοφονιαδων να μην το σταματησουν στην 2η σεζον,που επρεπε κανονικα, κ ανικανοτητας των σεναριογραφων να γραψουν μια,εστω απλα ικανοποιητικη 3η σεζον-κ οχι αυτο το πραμα που δυστυχως ειδα περισυ-,το εκοψα κ ειπα να μην το ξαναδω-κ ουτε προκειτε-!Το μονο που θα ηθελα να μαθω,ειναιπως σκατα δικαιολογησαν,τι εγινε δλδ,κ ξαναζει η γιατρινα…sci-fi δλδ…
[SPOILER]Κοιτα, δεν ηταν τοσο τραγικη αιτιολογηση.
Η καριολιτσα η Γκρετσεν ( η μαυρομαλλα) είπε πως τους ξεφυγε και εστειλε ενα κεφαλι αλλου πτωματος που της εμοιαζε. Ο Λινκον ειπε πως δεν εκατσε να σηκωσει το κεφαλι να δει αν οντως ηταν η σαρα (duh!) οποτε ετσι το φερανε…
Μαλακιουλα μου φανηκε ειναι η αληθεια, αλλα θα το δω τιμης ενεκεν…[/SPOILER]
[SIZE=“6”]=[/SIZE]
:-k:-k:-k:-k:-k
:pκατι τετοιο φανταζομουν κ εγω…
ρε μην λετε τι εχει γινει…!!!
τι τ’ανοιγεις τα spoiler ρε αδερφε?
λοιπον τα ειδα και τα δυο επεισοδια… ειναι αρκετα καλα. επιτελους χαμογελασε λιγο ο μιχαλακης…!! :lol:
και η συνεχεια φαινεται ακομα πιο ενδιαφερουσα.
2 επεισοδια?
Καλος μαλακας ειμαι και του λογου μου…
ηταν γνωστο εδω και καιρο καλε… το 3ο εχει την επομενη εβδομαδα.
Ωραία ήταν, στο στυλ της 2ης σεζόν, σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα φαίνετια αυτή η σεζόν από την αρκετά μέτρια τρίτη, αλλά για να δούμε… Ο νέος κακός, αυτός ο μαυρούλής, κάτι μου κάνει ότι θα αλλαξοπιστήσει αργά ή γρήγορα. Η δε Σάρα μετά τη γέννα έχει μείνει μισή. Και ακόμα πιο αλλήθωρη
Είδα τα δύο επεισόδια του τέταρτου κύκλου. Αν και δεν θυμίζει ακριβώς Prison Break αλλά κάτι ανάμεσα σε “Επικύνδηνες αποστολές” και “Η συμμορία των 11” μου αρέσαν αρκετά. Πολλές κλάσσεις ανώτερα από τον αισχρό και ελάχιστα ενδιαφέρον τρίτο κύκλο.
Τα ειπες ολα μεγαλε! Αιντε να δουμε πως θα συνεχισει ο 4ος…
Και εγω τα ειδα χτες και τα 2…Ενταξει το γυρισαν διακριτικα και εσωσαν την παρτιδα…
Φαινεται να αποκτα νεο ενδιαφερον η σειρα με τη Scylla…(Οσοι ειδαν καταλαβαινουν)…
Για να δουμε…
Τη σκέψη την έριξε άλλος prison fan, αλλά ήταν ωραία ιδέα:
Αντί της παπατζοϊστορίας που 'κοψαν ένα κεφάλι και το πάσαραν στην 3η σεζόν ως αυτό της Σάρα, θα μπορούσαν (αν ήθελαν να το τραβήξουν λίγο πααρπάνω - άλλωστε ήδη το 'χουν παρακάνει μάλλον) να την είχαν κλωνοποιήσει και να σκότωναν τον κλώνο… Θα 'χε κάποια βάση, αν σκεφτεί κανείς πως ο εγκέφαλος της εταιρείας (αυτός ο καράφλας) φάνηκε να μπαίνει σε κάτι σαν εργαστήριο-κλινική. :-s:-s:-s
Eμένα οι πληροφορίες μου λένε πως στη συνέχεια της 4ης σεζόν…
Ο Scofield και ο αδερφός του θα βρεθούν ξανά σε φυλακή ύψιστης ασφάλειας αλλά θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν και από εκεί, γιατί θα συναντήσουν μέσα……τον Παλαιοκώστα και τον αδερφό του :p:lol::lol: