νομιζω θα ξεφευγε πολυ… αλλα ισως και να μην απεχει και πολυ. δεν ξερω αν ειχες προσεξει οτι το εργαστηριο-κλινικη ηταν στρατιωτικο! και φαινοταν ο τυπας να ειναι και υψηλα υφισταμενος κιολας…
Γιατί όλα τόσο εύκολα σε αυτή τη σειρά τελικά; Ρε, γμτ, στον πρώτο κύκλο εκτός από εμπνευσμένο ήταν και σχετικά αληθοφανές… Τώρα έρχονται ιδέες ουρανοκατέβατες (οδηγός), ανοίγουν πόρτες στο διάβα τους (διάρρηξη), ό,τι νά’ ναι…
Τέλος πάντων, ευτυχώς πράγματι αποκτά ενδιαφέρον ξανά… Για να δούμε! :-k
Μ’αρεσαν αρκετα τα 2 πρωτα επεισοδια,ελπιζω να μην πεσει μετα και μας ξενερωσει οπως η 3η σεζον.
Γιατι ματωσε η μυτη του Μιχαλακη?Οεο?Μηπως το παλικαρι μας ειναι αρρωστο και πεθαινει?
Αυξημένη αρτηριακή πίεση, στα πρόθυρα εγκεφαλικού, ζέστη ή απλώς την είχε ξύσει νωρίτερα…:-k
Αυτο ειναι σποηλερ για τη συνεχεια αρα μην το διαβασετε οσοι δε θελετε.
Διαβασα οτι στο 10ο επεισοδιο αποκαλυπτονται σημαντικες πληροφοριες για την υγεια του Μαϊκλ.
Και αν νιωθει τωρα πιεση,οταν του λεγαν οτι θα σκοτωσουν τη Σαρα τι θα ενιωθε…?
Νομιζω οτι το οτι ματωσε η μυτη και το τονισαν δειχνοντας το στο τελος εχει σχεση με την υγεια του.
Εξαλλου το μονο που δεν του χει συμβει ειναι να πεθανει.
Μεγαλη ξενερα παντως αν γινει κανενα σκηνικο και τα τιναξει στο τελος. Θα εχει φαει ολο το αγγουρι και καπουτ… Παντως η σεζον αυτη ξεκιναει πολυ κομπλε! Το καινουριο επ. μετραει απιστευτα!! Αντε να δουμε την συνεχεια!
Σε κρατούσε σε αγωνία το τρίτο επεισόδειο αλλά δεν έγινε και τίποτα το συνταρακτικό τελικά. Άντε να δούμε την συνέχεια…
Αυτό ακριβώς!
Ελπίζω να έχουν για τον καθένα από τους υπόλοιπους 5 ξεχωριστές ιστορίες με πολλή δόση τεχνολογίας από τον Κινέζο και να μην τα επιταχύνουν υπερβολικά τα πράγματα…
Episode 4:
Πόσο πιο βλακόφατσα μπορεί να 'χει ο Μπάροους; Στη σκηνή με τις αστυνομικές στολές είχε βάλει το καπέλο κι έφτανε μέχρι τη μύτη, δεν έβλεπε μπροστά του. #-o. Έχει καταντήσει λίγο αηδία όμως με το μαυρούλη, έχει σκοτώσει τη μισή σειρά μέχρι τώρα
[SPOILER]Kαλα αυτος ο μαυρος μου κανει για πολυ καθυστερημενοφατσα εε. Σταδιαλα.
Χαιρομαι ομως που γινεται καλυτερη η σειρα. Αν και τα σουξουμουξου του Μιχαηλ με τη Σα(υ)ρα απλα μου σπανε τα νευρα[/SPOILER]
Χμ, εμένα μου έκανε εντύπωση το ότι στο καστ στους τίτλους, τον έχουν πίσω από το Μπάροουζ! Λες να μην παίξει μέχρι το τέλος; :-k
Είδα το διπλό και το επόμενό του. Σαφώς καλύτερα από την 3η περίοδο, αλλά με βαριά καρδιά αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω να το βλέπω. Βαρέθηκα. Θα δω την 4η σεζόν μόνο αν μάθω πως στη συνέχεια είναι απίστευτη κτλ. Αλλιώς…
Είδα το έκτο επεισόδιο. Καλό αν και με πολλές αδυναμίες στο σενάριο. Πάντως πορώθηκα με την τελευταία σκηνή όπου Μαχόουν και Μαυρούλης μιλάνε στο τηλέφωνο με τον Μαχόουν να του λέει ουσιαστικά ότι θα τον σκοτώσει όταν ξαναβρεθούν.
Ήταν το κόλλημα μου μέχρι να πάθω Lostitida, έκανε και μια μικρή κοιλιά αλλά αρχίζω να κολλάω πάλι υποψιαζόμενη του τι θα συμβεί στο 3 που δεν έχω δει ακόμα!!#-o
το 7ο επεισοδειο γαμαει…Και ο Σουκρε το ιδιο…ΑΥΤΟ…!!!
ειδα και γω χτες το 7ο. επιτελους!! κυνηγι, συνεχεις ανατροπες… αυτα ειναι… μακαρι να συνεχισει ετσι.
Έχω μείνει στο τέταρτο επεισόδιο. Τα άλλα δεν τα έχω δει ακόμα και αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί δεν δείχνει να πολυτραβάει το εργάκι. Κανείς δεν πεθαίνει απο αυτόυς που σκοτώνονται, τι σκατά δουλειά κάνει ο εγχρωμος? Αυτόν τον είχε μαθητή ο Μπραντον στο Μπεβερλυ Χιλς για να του περνάει τα μαθήματα που ήταν κουμπούρας μεν, μεγάλο ταλέντο στο μπάσκετ δε.
Κρίμα, η φθίνοουσα πορεία που είχε πάρει το σήριαλ δείχνει να μην σταματάει, ειδικά σε αυτό τον κύκλο που έχει συσταθεί και αυτή η επίλεκτη ομάδα, σαν ταινίες τύπου Αρμαγεδδων, για τη σωτηρία της χώρας και κατ’ επέκταση του πλανήτη…
Δεν παίζει! 8O
παιζει και παραπαιζει… το προσεξα και γω χαχαχαχα :lol:
Δεν ξερω εαν προσεξατε, αλλα ολα τα sites με ελληνικους υποτιτλους κλεισανε λογω μηνυσης απο τα τηελοπτικα καναλια. προσοχη μονο στην Ελλαδα οχι αλλου. Μαλιστα τονιστηκε οτι την μεγαλυτερη φασαρια εκανε ο Αντ1 λογω prison break και grey’s anatomy
ΕΠΟΕ , η δικιά μας Εταιρεία. Αν δείτε στο www.epoe.gr αναφέρει τις επιτυχίες της εις βάρος των κακών πειρατών.