Τί κορυφαία φάση είναι αυτή η φυλακή Sona!
Ούτε φύλακες, ούτε τίποτα!
Μόνο ωμή βία! 8)
Ο Bellick την πλήρωσε ήδη! :–
Να δούμε τώρα πώς θα αντιδράσoυν ο Scofield και o Mahone…:-k
Δεν είμαι 100% σίγουρος! :roll:
Συνήθως όταν σκοτώνεται κάποιος τον δείχνει “για τα καλά” η κάμερα!:-k
Αυτόν τον έδειξε απλά να πέφτει στη θάλασσα… [/SPOILER]
[SPOILER]Τον Kellerman δεν τον σκότωσαν σε καμία περίπτωση! [-X
Είχε ένα “περίεργο” χαμόγελο σε ολόκληρη τη διαδρομή, που για 'μένα τουλάχιστον, έδειχνε ότι περίμενε κάτι ή κάποιους… :-k
Ναι αλλα…αυτο το χαμογελο το ειχε γιατι οπως ειπε και στο δικαστηριο ηξερε οτι με αυτα που ομολογησε θα τον “φανε” αμεσως οι “της εταιρειας”…Γι’αυτο και το περιμενε…
Δυστυχως οι περισσοτεροι λενε οτι πεθανε, αλλα εγω διατηρω τις ελπιδες μου…
Χμ… :-k μπορεί!
Αλλά έχω την εντύπωση ότι αφού τελικά δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει , ήθελε να “σώσει” τη Sara με την κατάθεσή του, και μετά να εκδικηθεί την “company”!
Δεν ξέρω, ήταν πολύ “σαρδόνιο” το χαμόγελο του, για να περιμένει απλώς να πεθάνει! :lol:
Μπορεί να κάνω και λάθος…
Αυτό που έμαθα και ξενέρωσα λίγο, είναι πως η FOX είπε στο συγγραφέα του PB (ο οποίος είχε γράψει μόνο 2 seasons) ότι ή γράφει και 3η season ή φεύγει και την γράφει άλλος.
Το εχω ακουσει αυτο, οτι δηλαδη ο σεναριογραφος δεν ηθελε εξαρχης 3η σεζον(και καλα εκανε κατα την γνωμη μου) αλλα το καναλι(κλασσικα) θελει(σιγα μην χασει). Πιστευω αν το γραψει αλλος θα ειναι μαπα. Ετσι απλα.
Καλά και τα τελευταία επεισόδια της δεύτερης δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε. Μέχρι το 14 η σεζόν είναι σούπερ αλλά από εκεί και μέχρι το 21 δεν έλεγε τίποτα. Με εξαίρεση βέβαια το 22 που ήταν γαμάτο επειδή σε φτιάχνει ενόψει τρίτης σεζόν. Ίσως να χρειάζεται μία αλλαγή σεναριογράφου. Ίσως ο τωρινός έχει ψιλοκουραστεί και στερέψει από ιδέες.
Μπα, πιστευω οτι απο την στιγμη που αυτος το ξεκινησε ειναι ο μονος που θα το τελειωσει και σωστα. Αν το αναλαβει αλλος φοβαμαι οτι θα εχουμε μια αντιγραφη Prison Break χωρις της εξυπνες ανατροπες κ.λ.π. κ.λ.π.
Για την δευτερη σεζον δεν συμφωνω, την βρηκα ολη εξαιρετικη.
Ιδωμεν…:-s
Παντως δεν θελω αλλον εναν “σχεδιασμο αποδρασης”, θα ξενερωσω.
Η φυλακη εσπερνε παντως.
Αντε να δουμε αν ζει κι ο Κελερμαν…
Τι μου τα θυμησατε τωρα ρε, θα με πιασει στερητικο.