Το επεισοδιο ηταν εξαιρετικο απο πλευρας πλοκης,αλλα φοβαμαι μην το παρακανουν με τις κακοτυχιες και το καταντησουν κουραστικο…
Αιντε να δουμε!
Εξαιρετικο επεισοδιο…Μπορει να τελειωσει και μεσα σε 4 επεισοδια μπορει να παει και 3η σεζον…Αν παει παντως φοβαμαι οτι θα ξεχειλωσει και θα αρχισει να επαναλαμβανεται κι ειναι κριμα.
Την ανατροπη της προεδρου δεν την περιμενα με καμια δυναμη!!!
Εξαιρετικη ηθοποιος by the way,αν και δεν νομιζω να την ξαναδουμε πολυ στο εξης…
Και εχω κι αιτηματα::please:
Λευτερια στον Μαυρουλη.
Θανατος στον Κινεζουλη.
Ζουρλομανδυα στον Μαχοουν.
Μπανιο στην Σαρα.
Έχω να δηλώσω ότι…
Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΠΟΣ ! ! ! ! ! !
ΜΙΛΑΜΕ **ΜΑΕΙ ! ! !
Δύο επεισόδια για το τέλος της πρώτης περιόδου έμειναν…νομίζω θα σας φτάσω σύντομα και θα ανοίξω ένα-ένα τα spoiler σας
Τι κόλλημα είναι αυτό; 8O
Λοιπόν, σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο (2x19):
[SPOILER]Πιθανόν το αφεντικό του κινεζούλη (ο λιγομίλητος) να είναι το boss της εταιρείας και γι’ αυτό θέλουν τον Lincoln νεκρό. Νομίζω μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σε κάποιο επεισόδιο ποιος είναι.
Ξενέρωσα και με αυτή την αναποδιά (τι άλλο θα τους τύχει πια) και φοβάμαι ότι ο επόμενος κύκλος δε θα είναι όσο δυνατοί ήταν οι δύο πρώτοι, αλλά ελπίζουμε. Το πολύ πολύ καλό ήταν το ότι επιτέλους έχουμε πάλι κυνηγητό των 5 εκατ. που είναι standard ενδιαφέρον. Άντε ωραία! 8)
[/SPOILER]
Βγηκε και το 2x20.
[SPOILER]
Το επεισοδιο ηταν απλα καλο.Δεν με ενθουσιασε.Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να το ληγαν στη 2η σεζον.Αλλα απ’οτι ειπαν θα βγουν ακομα 2 επεισοδια για τη 2η σεζον και μετα παει στανταρ κ για 3η.Μην καταντησει Λαμψη μονο…
Ο T-Bag συνεχιζει να σκοτωνει οτι κινειται,και να ξεφευγει την τελευταια στιγμη…
Τουλαχιστον ενας απο τους καλους,ο Φρανκλιν,φαινεται να γλιτωνει.Κατι ειναι κ αυτο…
Παντως πρωτη φορα κανει τετοια βλακεια ο Μαικλ.Πεφτει στην παγιδα του Μαχοουν χωρις ιδιαιτερη δυσκολια…[/SPOILER]
Συμφωνώ με τον Therion!
Είχε καλές στιγμές, αλλά τίποτα το συγκλονιστικό… :-s
Ελπίζω στα δύο επεισόδια που απομένουν να γίνει …χαμός! :-k
Βγήκε το 20
2x20:
Πολυ καλο, ειχε καποιες ατακες “επιλογου” οπως π.χ.
στην συζητηση του Μαχοουν με τον Κινεζουλη
Και το τελος αψογο! Αντε να δουμε…
Διαβαστε αυτο:
The answer to the question that has been on every prison break fanΆs lips is right here. Yes there will be a season 3. Season 3 of Prison Break (which may have a different name announced soon) will be premiered on 29th August 2007, almost 5 months after the season 2 finale. Most of the conspiracy storyline (about 90%) will be wrapped up by the end of season 2, and the third season will have a completely new plot. Scheuring quotes “The audience will definitely get closure. ItΆll feel like this is the endgame of the story, and yet there will be a few unanswered questions.”
Αυτο το υπογραμμισμενο πολυ Λαμψη μου ακουγεται…:-k
Τα υπολοιπα ισως θεωρηθουν σποιλερς(για μενα δεν ειναι) αλλα καλου κακου τα βαζω σε tags. Αναφερονται στο καστ και οχι στην υποθεση της 3ης σεζον.
The third season will have eight major roles, including new additions to the cast. Most of the surviving crew will be brought together somehow, and there will be one or two new faces. When asked about the fate of Mahone played by William Fichtner, fans were told that Scheuring was very happy with William, hinting that Mahone will make a comeback in season 3.
One of the new additions is a female character who is MichaelΆs equivalent in intelligence, and she will act as a love interest for one of the guys. Who will it be? Your guess is as good as mine. Scheuring also let slip “And she would seem to be coming down on the side of good initially, but there will be questions [about] whether thatΆs a facade.”
Εγώ είμαι ακριβώς στα μισά της μέχρι τώρα 2ης περιόδου. Πριν λίγο είδα και το 10ο επεισόδιο.
Στο 2x6 πέθανα στο γέλιο με τον τρελό που κάνει ποδήλατο και από πίσω ακούγεται συρτάκι…χαχαχα, έτσι ρε!!
Καλά, μιλάμε ο Τι-Μπανγκ είναι μια πιο πρωτόγονη εκδοχή του Χάνιμπαλ Λέκτερ.
“Ξέφρενο” το σημερινό επεισόδιο! (2x21) =D>
[SPOILER]Τα λεφτά αλλάζουν χέρια ανά πεντάλεπτο! :lol:
Θεεική η ατάκα του T-Bag στον Scofield: “Either, we split this money and you can go get your legs tattooed…”! :lol:
Και αυτή η “αλλαγή” του Kellerman! :-k
Εκεί που ήταν απίστευτα αντιπαθητικός, ειδικά την περσινή season, τώρα τελευταία αρχίζω να τον βλέπω με άλλο μάτι! :roll:
To επόμενο και τελευταίο προβλέπεται συγκλονιστικό! :bounce:
Είδα το 2-19. Το βράδυ 2-20 και (ελπίζω) 2-21 και σας φτάνω…
Πάντως έλεος, έχει συνωμοτήσει όλο το σύμπαν εναντίον τους. 8O
Πολυ ωραιο το 21.
[SPOILER]Και απ΄οτι φαινεται ολοι εχουν αρχισει να το γυρνανε…Ο Κελερμαν απο τη μια,ο Μαχοουν απο την αλλη…
Και επιτελους ο Μαικλ εγινε “κακος”!
Μενει ενα ακομα.Το αναμενουμε εξωφρενικο.[/SPOILER]
Ξερει κανεις αν το τελευταιο θα ειναι διπλο ή κανονικο?
Κανονικό θα είναι!
03-04-07 το 2Χ22
:-k :? #-o
Δεν είμαι 100% σίγουρος τί εννοείς με το παραπάνω, αλλά αν εννοείς αυτό που νομίζω, το 2x21 βγήκε 26-03-2007 (και το κατεβάσαμε την επομένη) και το 2x22 βγαίνει στις 02-04-2007 (και θα το κατεβάσουμε στις 03-04-2007)!
2x22.
Eλεος!Πανω που φαινεται οτι τελειωνουν ολα…Φτου κι απ’την αρχη!
Παντως αυτος ο καραφλος πρεπει να ειναι πιο εξυπνος απο τον Σκοφιλντ.Ολα πανε οπως τα σχεδιασε…
Ωραιο το τελος παντως.
Μπελικ,Σκοφιλντ και Μαχοουν στη ιδια φυλακη…Χαμος θα γινει!
[-X [-X :? :!: Τι θα κάνουμε ως τον Αυγουστοοοο!!![-X
Το 2x22 ήταν τρομερό!
Η Φυλακή ήταν τρομερό σκηνικό
Poios to grafei auto to senario,o Mitsotakis?!?!? Tetoia gkantemia mazemeni den exei ksanauparksei!!!
Λοιπον το ειδα κι εγω το τελευταιο επεισοδιο…
Τι ναι αυτο; Εκει που περιμενεις να ξεκαθαρισουν μερικα εστω πραγματα, πεταγοντουσαν σαν μανιταρακια τα ερωτηματικα και οι ανατροπες…
Παμε λοιπον:
Τι σκατα ειναι αυτη η Σονα κι ειναι τοσο σημαντικο και ξεχωριστο μερος απο τις υπολοιπες φυλακες που το αναφερουν τοσα επεισοδια τωρα;:-k
Επιτελους παει ο Κινεζουλης, αχτι τον ειχα…
Ο Λινκ δεν μπορουσε να επιστρεψει για τα λεφτα;
Τον Κελερμαν παιζει και να μην τον σκοτωσαν(ελπιζω:( ) μιας και τα συνηθιζουν κατι τετοια στο P.B.!Δεν μας εδειξε ποιον ακριβως σκοτωσαν, και μεσα στο φορτηγακι ηταν και ο αστυνομικος… Θα δειξει!
Ποιος περιμενει μεχρι τον Αυγουστο…