Οχι ρε φιλε,πρεπει να την δεις αυτη την σειρα.Αυτα που δεν πρεπει να δεις ειναι τα σποιλερ. :lol:
Βασικά δεν πολυανοίγω κιόλας το θέμα αφού δεν παρακολουθώ Prison Break, οπότε ούτε τα spoilers βλέπω!
Πιστεύω ένα ΣΚ να κάτσω να δω.
:yahoo:
K-A-Y-Λ-Α
Ειδικά στο σημείο που ο Μάικλ λέει με το γνωστό υπεροπτικό υφάκι του: “Υou want to bet against me”. Δεν μπορώ να περιμένω λέμε…
Κατεβασα το νεα επεισοδιο που μας θυμιζει τι εχει παιχτει μεχρι στιγμης.Θα το κατεβασει κανενας σας? :-k
το επεισοδιο εχει τιποτα καινουργιο,ειναι ειναι μονο flashback απο τις προηγουμενες σεζον??
Τι σας εχω;
http://www.wiggler.gr/2007/08/23/the-first-17-minutes-of-prison-break-season-3/
Εγω παντως δεν το ειδα κι ουτε προκειται γ’ι αυτο οποιος/α το δει spoiler tags παρακαλω.
Ακουσα κ εγω για αυτο το 17λεπτο τρεηλερ,αλλα ειναι ουσιαστικα σα να βλεπεις το πρωτο επεισοδιο.
Ουτε γω το ειδα,και δεν σκοπευω να το κανω.Θα περιμενω μεχρι να βγει ολοκληρο.
:bow2: :bow2:
sths 14 septembriou arxizei h trith season tou prison break episima sthn amerikh k an krino apo ta liga lepta pou eda einai trelh porosh,xeiroterh fylakh kai xeiroteroi kratoumenoi,to xeirotero meros ousiastika gia na meinei anthropos…
καλώς ήρθες φίλε. Μία παράκληση μόνο μη γράφεις με greeklish γιατί κουράζουν. Επίσης, αν δε το έχεις ήδη κάνει ρίξε μια ματιά στους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ για να έχεις μία γενική ιδέα.
Rock on!!
Καλως σας βρηκα
τωρα προσεξα οτι το εγραψα greeklish…συνηθεια:–
Παιδια ξεκινησα να το βλεπω την τεταρτη και εχω κολλησει. Εχω δει ηδη 10 επεισοδια και το Σαβ/κο θα τα σπασω ολα. 8O
Η Δευτερα πλησιαζει επικινδυνα φιλοι μου.
Οι εποχες καψιματος σχεδον επεστρεψαν.
aouargk. my precious! :roll:
Καλές οι νέες, αλλά την Nika (Holly Valance) δεν θα την φτάσει καμιά από εκεί μέσα! :–
Συμφωνω, η πιο ωραια ηταν. Και η Μαρικρουζ γλυκια.
Αντε 4 και σημερα.
Ακριβώς! Αυτές οι 2 είναι οι καλύτερες! 8)
Αν και εμένα μου αρέσει και μια ακόμα!
[SPOILER]Η γυναίκα του Mahone, η Pam!
Για την ηλικία της (38 ) είναι πολυ καλή! :roll: [/SPOILER]
Πώς θα περάσουν αυτές οι 4 μέρες μου λέτε;
Συμφωνω και σε αυτην, πολυ καλη για την ηλικια της οντως.
Επισης οι φημες λενε οτι στον τριτο κυκλοη Σαρα λογω εγκυμοσυνης θα παιζει ελαχιστα κι οτι σιγα σιγα θα την ξεφορτωνομαστε και οτι ισως ο Μιχαλακης εχει νεο αισθημα. Who knows…:-s
Χμ, με βάση τις φωτογραφίες…Ωραία θα περάσουμε
Άντε να’ ρθει το πρωί της Τρίτης να αρχίσει το κατέβασμα.
Και άντε να’ρθει και ο Φεβρουάριος, γιατί ΜΙΑ είναι η σειρά…