Ναι, έχω δει τα 17 λεπτά του preview (σιγά μην άντεχα να μην τα δω… :-s ) και κάτι πήρε το μάτι μου…
Γιεα γιεα γιεα γιεα.
Λιγες ωρες μεινανε 8)
Πες τα ρε Δημητρη!!!
Ηolly mother nature!!!8O
Kατεβαινει με γοργους ρυθμους.Σε κανα μισαωρο θα το’χω.
Επιτελουςςςς
ΕΕΕΕΤΣΙ!
Και γω τωρα το κατεβαζω.Γιεα.
Oι παλικαροι στο greektvsubs.gr ανεβασαν και τους ελληνικους υποτιτλους!
Εφυγα.Παω να το δω.Εντυπωσεις σε κανα 45λεπτο.
Χοου χοου.
[SPOILER]Ετσι,ιδανικη η αρχη της σεζον.Ηταν φανερο οτι Μαικλ μπηκε εκει για καποιο λογο και μας δοθηκε μια ιδεα του ποιος ειναι αυτος.
Αυτος που πρεπει να βοηθησει να δραπετευσει λογικα θα ειναι ο ποντικοφαγος που κατασκοπευει τον μαυρο.
Στα επομενα θα καταλαβουμε και τι ρολο βαρουσε η αλλη απ’εξω,οπως και το τι σημαιναν αυτα στο χαρτακι.
Ο Τ-Μπαγκ εντελως γελοιος παντως στο πρωτο επεισοδιο.Αντιθετα τον Μαχοουν οσο παει και τον συμπαθω περισσοτερο.
Αυτοι οι Παναμεζοι στρατιωτες πολυ φλωροι παντως. :lol: [/SPOILER]
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Όπως τα λες έχουν τα πράγματα.
Από νωρίς άρχισαν οι ανατροπές. Να δω τι άλλο έχουμε να δούμε πια!
Επίσης ρε γμτ, δε θυμάμαι πως βρέθηκαν όλοι εκεί μέσα #-o Help :?
O Mπελικ κατηγορηθηκε για τον φονο που εκανε ο Τ-Μπαγκ.
Ο Τ-Μπαγκ την εφαγε πισωπλατα απο την Εταιρεια και παρα το οτι τους παρεδωσε τον Σκοφιλντ δεν τον βγαλαν απο την φυλακη.
Ο Μαχοουν συνεληφθη για τα ναρκωτικα πανω στο σκαφος που τα χε βαλει ο Μαικλ για να τον παγιδευσει.
Τον Μαικλ τον συνελαβαν οι αστυνομικοι για το φονο του Κιμ απ’οτι καταλαβα.
Αυτα και επισης:
[SPOILER]
Μου 'χε λειψει το εκπληκτικο -παντα ψυχραιμο- παιξιμο του Μιχαλακη και η ραδιοφονικη του φωνη.
Ο Τ-Μπαγκ θελω να πιστευω οτι ετοιμαζει κατι.
Επισης την Σαρα δεν την ειδαμε καθολου κι ουτε πιστευω οτι θα την δουμε δηλαδη, δεν υπαρχει καν στο σποτακι των τιτλων στην αρχη.
Κι εγω σε καποια φαση εκει που λογομαχουσαν Μιχαλακης-Μαχοουν καπου τους εχασα…:-s :oops: :wacko: [/SPOILER]
Για πάμε:
[SPOILER]Μου είχαν πει (γμτ) ότι τον Michael τον ήθελαν μέσα για να βγάλει κάποιον. Αν θυμάστε, το μεγάλο αφεντικό είχε δώσει παλιότερα στον Kim ένα χαρτάκι που έγραφε Sona. Δηλαδή ήθελαν προ πολλού να τον στείλουν εκεί. Προφανώς αυτός ο τύπος που θέλουν να βγάλουν δεν είναι με το μέρος τους και κρατάει πληροφορίες, δηλαδή είναι με τους ‘καλούς’, συνεπώς και αυτή που έτρεξε έξω από τις φυλακές στα πτώματα για να πάρει το χαρτάκι θα είναι πιθανότατα με το μέρος 'μας.
Το ωραίο φυσικά είναι ότι ξαναγυρίσαμε στο κλίμα της πρώτης σεζόν. Φυλακή και τα μυαλά στο μπλέντερ.
Το άσχημο είναι ότι σκηνοθετικά, ίσως και να 'ναι ιδέα μου βέβαια, έχει αλλάξει κάπως το πράγμα. Ιδίως εκεί που πάλευε ο Michael με τον άλλο μου έκαναν κάπως τα πλάνα, περίεργες αλλαγές.[/SPOILER]
Ωραίος ρε Θέριε! Θα 'πρεπε να 'χα δει το τελευταίο άλλη μία. Ένιγουέι.
Θυμάμαι καλά, ή όχι στο ότι στους τίτλους δεν έδειξε ούτε τον Σούκρε; :-k Τι να απέγινε αυτός;
Πάντως έχει πλάκα το ότι βλέπουμε την πρώτη περίοδο με αντεστραμμένους ρόλους από τα δύο αδέλφια!!
Άντε να δούμε τώρα τι συνωμοσία θα έχουν σκαρφιστεί πάλι οι σεναριογράφοι.
Ακόμα να γράψει ο Μέιντεν…8O
Eδειξε τον Σουκρε. Το θυμαμαι.
Θα επαθε σοκ.
Καποιος να δωσει σε πμ λινκ με πολλα σιντς γιατι εμενα δεν κατεβαινει παρακαλω…Ευχαριστω
Παρατηρήσατε σε ένα σημείο που έχωσε το “All Along The Watchtower” στα Ισπανικά
Καθόλου τυχαίο! (There must be some kind of way out of here, Said the joker to the thief…)
Σαφώς και έπαθα σοκ!
Με τέτοια “καλόγρια” πώς να μην πάθω! :–
Τα είπατε όλα!!!
Πολύ δυνατή αρχή! :vibrate:
[SPOILER]Μου άρεσε πολύ που βρίσκεται όλη η “παλιοπαρέα” εκεί μέσα… :lol:
Είναι παράξενο συναίσθημα να είσαι έστω και με κάποιο παλιό “εχθρό” σου, σε μακρινό μέρος, εντελώς εκτός έδρας…
Τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα…
Ειδικά, η σκηνή που ο Mahone αποτελειώνει τον τύπο, με έκανε να ξεχάσω το βρισίδι που του έριχνα όλη την προηγούμενη season! :lol:
Ποιός να έιναι άραγε ο τύπος των υπονόμων; :-k
Κορυφαίος ο T-Bag στο ρόλο του γλύφτη / τσιρακίου! :lol:
Το παίζει κακομοίρης, αλλά προβλέπω να σκοτώνει αυτός τον “αρχηγό” Lechero! 8)
A! O Soucre θα είναι στο επόμενο επεισόδιο!
Το trailer για το δεύτερο επεισόδιο: http://www.youtube.com/watch?v=Hui8vm2sKx4[/SPOILER]
Πάμεεεεεεεεεεεε…
Τα σπασε κλασικα το επεισοδιο.
Η Σονα ειναι ονειρεμενο μερος…:lol: .Ελπιζω η Σαρα να μην φυγει εντελως απ τη σειρα μια και αποτελει προσωπικη αδυναμια.Ο Τ-Μπαγκ γλοιωδεστατος(οπως πρεπει δηλαδη!Και γαμω!!)για αλλη μια φορα και μαλλον θα του τη φερει του “αρχηγου”.Η καταντια του Μπελικ σου προκαλει ενα σαδιστικο μειδιαμα ενω οι Σκοφιλντ και Μαχοουν ειναι σταθερες αξιες.Ο Σκοφιλντ ο Πρεσβυτερος κατι μου λεει πως δε θα τη βγαλει τη σεζον και προσωπικα επειδη ειναι αρκετα σπασοκλαμπανιας χαρακτηρας(οχι σαν τον Μαικλ απ το Λοστ βεβαια,αλλα πλησιαζει)δε θα με πειραξει και τοσο. Επισης αν ηταν ετσι οι καλογριες η θρησκεια θα διπλασιαζε τους οπαδους της.
Αλλος ενας που θελει να πεθανει ο Λινκ. Γιατι ρε παιδια καλουλης ειναι.
Αλλωστε αμα πεθανει δαυτος ολακερη η σειρα αυτοματα δεν εχει λογο υπαρξης. Ακυρωνεται.
Μετα θα αγωνιζεται για τον ερωτα ο Μιχαλακης και για τον ανιψιο.Μη σου πω απλα και για εκδικηση.Στη σεζον 4 προτεινω να τους κλεισουν σε διαστημικο σταθμο-φυλακη η σε σκηνικο αλα Battle Royale.
Η Σάρα εάν θα παίξει στον 3ο κύκλο, θα είναι λίγο και προς το τέλος. Στις 14 του μήνα γέννησε το 1ο της παιδί και δεν συμμετείχε σχεδόν καθόλου στον 3ο κύκλο. Ο σεναριογράφος άφησε υπονοούμενα ότι την έχουν απαγάγει.