Hσασταν Σιτυ ή Παρι?
dude . αφου λέμε οτι κερδίσαμε
A.Δεν το ειδα.Οι αδερφες ησασταν λοιπον
:lol:
θελαμε να πάρουμε εμεις παρι, αλλά πρόλαβαν οι αλλοι. και επειδη την εχουν πολυ καλη φετος, πηραμε και εμεις καλη
ρε κοψαν το community οι γελιοι… πηγαμε πτοχτες να παιξουμε το κλασσικο πλεον πρωταθλημα λονδινου (arsenal,tottenham,qpr) και φαγαμε τρελο ακυρο…
κριμσον τρελη αντροπη ρε, δεν εχω ξαναματαδει τετοιο πραμα… πες μου οτι παιζατε με τιποτα 12χρονα κινεζακια να χαρω…
δεν ξερω. αλλά αυτό που ξερω ειναι πως οι τύποι δεν παιζόντουσαν. ο ιμπρα ακόμη και προς τα πισω να έπαιζες την άμυνα δεν σταματούσε. 6 σουτ έκανε, 5 γκολ. μιλάμε για τρελή ανατροπή.
οι 6 ασιστ που λεει στα στατιστικά ειναι δικες μου. με καλύτερη όλων αυτή που έκανα με τον γιαγια, απο τα δεξιά όταν και φορτώσαμε την πλευρά και βγήκα με τον λιγότερο ύποπτο(νασρι, αγκουερο, τουρε στην φαση). ντρίπλα πανω στο αριστερο μπακ και πασα στο πέναλτι για το 7-6 του αγκουερο που ερχόταν .μιλάμε ξύπνησε ολη η γειτονιά απο τις φωνές.:lol:
*παμε να πάρουμε qpr καθε φορά και ολοι πάνε και παίρνουν ρεαλ , μπαρτσελονα. καλα ρε τρόμπα. βλέπεις οτι ο αλλος διαλέγει qpr και εσυ πατάς ρεαλ? ε ρε πρεζα
Πολυ καλη φαση ρε crimson. Στο Master League Online να δεις τι γινεται αλλα εκει εχει και πολλους cheaters !
δεν εχω παιξει ποτε αλλά παιζει ο κολλητός μου.οταν λες κλέβουν , με ποιον τρόπο γιατι κατι μου ελεγε ο κολλητός.
επισης εχουν ξεχασει τον μποσιγκουα στην κπρ… δεν υπαρχει καν στο παιχνιδι…
Γενικά υπάρχει patch φάση 1.0.1 για τις μεταγραφές;
Πχ Φαν Πέρσι Μπουντνερ δεν υπάρχουν στην MU και Berbatov δεν υπάρχει στη Φούλαμ…
Νταξει τιμιοι τοτες.Το σωστο προ ετσι παιζεται,με ομαδες που εχουν λιγους ή μεχρι 2 καλους παιχτες σε καθε γραμμη (π.χ δε θα την πω σε κανεναν αμα παρει Γιουναιτεντ) και μετα επαφιεται σε σενα να παιξεις μπαλαρα. Οποιος παιρνει Ρεαλ/Μπαρτσελονα/Σιτυ γιατι “εχει ολουθ τουθ καλουθ” ειναι απλα κλαπαρχιδι
οχι ρε. εμεις παντα μικρες παμε να παρουμε αλλά αμα ο αλλος παιρνει ρεαλ, μπαρτσα και εθνικη βραζιλιας#-o αναγκάζεσαι και εσυ να παίρνεις καλες. εμεις qpr θελουμε και εχουν λυσσάξει ολοι με τις μεγαλες.
QPR ε? Ωραιοι,ωραιοι.Αν ποτε φτιαξω το γαμημενο το PS3 να σε κανω αντ να παιζουμε κατι θρυλικα Liverpool - QPR να γελανε μεχρι και τα χειρηστηρια
μετα απο επιμονη προκληση φιλου δεχτηκα να παρω πορτογαλια, τι το’θελε? πορτογαλια-ιταλια 8-0 με 8 γκολ κριστιανο (και 8 βαθμολογια wtf?)… δεν εκανα και κανα κατορθωμα, απλως αναφερω…
κριστιανο cf-99