Ευχαριστω αδερφε αυριο θα παω να το τσιμπησω και εγω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστω αδερφε αυριο θα παω να το τσιμπησω και εγω
Sent from my iPhone using Tapatalk
δεν το εχω στα χερια μου.
μεσα στον ύπνο πήρα ενα μήνυμα οτι στην ελληνικη έκδοση ακούγεται κομμάτι της σαμπρινα’ς(οοθ γιεα)
μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει για να δω αν ήταν όνειρο ή αλήθεια.
Για να μας πει καποιος που το αγορασε πως του φανηκε;;Εχει καθολου διαφορες απο το 12;;
Πολλες διαφορες. Καλυτεροι τερματοφυλακες, πολυ ωραιες καθετες πασες, ωραιες κινησεις και πιο αληθοφανεις απο τους παιχτες σε προσποιησεις κτλ.
Εχει ενα μειονεκτημα δεν μπορεις να παιξεις πρωταθλημα μιας χωρας π.χ. να παιξεις Ισπανικο ή Αγγλικο. Δεν μιλαω για Master League μιλαω σαν απλη επιλογη πρωταθληματος.
Υ.Γ. Σαμπρινα δεν ακουσα αλλα θα το ψαξω !!! :lol:
ε???! εισαι σιγουρος? δεν εχει League? αποκλειται ρε συ.
:lol: η σαμπρινα ήταν ενα inside joke του κολλητού που δεν έπιασα μέσα στον ύπνο. εχει στο παιγνίδι ενα κομμάτι που σιχαινόμαστε. που παίζει σε καφε, μπαρ, διαφημίσεις κτλ
Ειμαι σιγουρος !! Εχει Cup και C.L. αλλα οχι League. Νομιζω οτι τωρα κανουν αναβαθμιση στον Server τους οποτε καποιο πρωτο DLC μπορει να εχουν…
Οσο για τα τραγουδια μια χαρα ειναι το αστειακι σας, αλλα εγω αλλαζω τα τραγουδια και βαζω καφριλες και για να μην τις βαριεμαι τις αλλαζω καθε 1-2 μηνες…
ναι. μόλις μου ειπε ο κολλητός μου οτι δεν έχει. δεν ξέρω αν με dlc θα υπάρξει τοσο μεγάλη αλλαγή. αν δεν υπάρχει πρωτάθλημα είναι μεγάλο μείον στον τίτλο.
27 του μηνός το online. ετοιμάσου…
Σαν ετοιμος απο καιρο …
drenie drenie, εχει κανενα Α η qpr ???
τώρα που θα πάρω μια παλιά tv απο την κοπέλα μου, θα σε κάνω add και θα γίνει μάχη 8)
Εχει ταχυτητα Α (90) και Φυσ (83). Ολα τα αλλα ειναι C, αλλα δεν εχει ακομα Granero - Cesar !
Γαμω θα ειναι crimson. και οποτε κατεβεις Αθηνα κερναω καμια μπυρα ή σουβλακι ή και τα δυο ! χα χα!!!
Θα σε κανω και κανα add στο facebook να δω με ποιον μιλαω βρε αδερφε !
με έψησες περισσότερο και απο live :lol: (ωραίος συνδυασμός.βρε λες?)
εχω facebook αλλά δεν το έχω επισημοποιήσει ποτέ .ούτε φώτο δεν έχω. επίσης ζήτω χρηματοδότηση για να ξεκινήσω το hatebook
ΚΑΒΛΕΣ!!!
Σήμερα το δοκίμασα για πρώτη φορά. Δε με έπεισε, λίγο καλύτερος χειρισμός και κοντρόλ από το περσινό, αλλά και πάλι δεν… Απλά υποκατάστατο για μια εβδομάδα μέχρι να βγει το πολυαναμενόμενο FIFA 13.
Που πας με κομμάτι Αι σε Του Πέγκο…? Ξενέρα!!
Πέρα από αυτό και μένα δεν μου πολύ άρεσε. Ότι είπε Άξελ. Καλύτερο από περσινό.
το επαιξα χτες, απογοητευση… πααααρα πολυ αργο…
λοοολ εγω περιμένω να παρω το fifa που για εκείνο λενε παρα πολυ γρήγορο…
επισης εχουν δωσει μεγαλυτερο πλεονεκτημα στους αμυντικους στο 1 εναντιον 1… αυτο δε με χαλαει βεβαια μιας και παιζω αμυντικα… θα δοκιμασω ονουοχα εξτρεμ που δε μασαει απο τζατζαρισματα…
2vs2 με τον κολλητό μου χθες με κατι άγνωστους στο online.
στο 20 χάναμε 0-4, στο 40 1-5 , στο 87 5-6 και στο 92 νίκη με 7-6.:!:
δεν εχω ξαναδεί τέτοιο σκορ οσα χρόνια παίζω Pro