Pro Evolution Soccer

[B]Το PES 2013 πάει Βραζιλία[/B]

Η Konami ανακοίνωσε πως το φετινό Pro Evolution Soccer θα περιλαμβάνει 20[B]I [/I][/B] επίσημες ομάδες από τη Βραζιλία, για πρώτη φορά στην ιστορία του αγαπημένου ποδοσφαιρικού franchise.

Αυτές είναι οι: Flamengo, Corinthians, Sao Paulo, Santos, Portuguesa, Internacional, Palmeiras, Fluminense, Ponte Preta, Coritiba, Gremio, Vasco, Atletico Mineiro, Bahia, Atletico Goianiense, Sport, Figueirense, Nautico, Botafogo και Cruzeiro. Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα σχετικό trailer, το οποίο επιδεικνύει τις ομάδες, αλλά και πολλά “βραζιλιάνικα κόλπα”.

Διοτι προφανως ολα τα παιδακια απο τις φαβελες με το που πληροφορηθουν το απο πανω θα τρεξουν να το αγορασουν και για τον υπολογιστη αλλα και για το PS3 τους.

[SPOILER]Καντο με ελληνικες μωρη Κοναμι να θησαυρισεις! The full Monty ομως,με γηπεδα,βρισιες προς διαιτητες απο παιχτες,συνθηματα και τετοια[/SPOILER]

Λεπτομερειες για το νεο demo.

Περιέχει τις ομάδες: Ρεαλ Μαδρίτης, Μπάρτσα, Βαλένθια, Ατλετικο Κλουπ, Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ, Μπάγιερν Μονάχου και την Γιουβέντους. Από την Λατινική Αμερική τις Santos, Cortinthians, Boca Juniors, Chivas. Από την προπόνηση περιέχει τα εξής; Τρίπλα, Άμυνα, Παγίδευση, Μακρινές πάσες και Σουτ.

Μολις βγηκε το final demo για PS3.

η αλήθεια βρίσκεται στο φιφα τεκνα μου!!!
και εγω μεχρι περσι προ επαιζα, αλλα φετος μου τα εχει πρήξει τοσο ενας φιλος που το εβαλα και μετα ολα πηραν τον δρομο τους… :stuck_out_tongue:

Ειλικρινα οσο εντυπωσιακο και ειναι το fifa δεν μπορω να το παιξω αυτο το πραγμα…

και εμενα με ζόρισε μεχρι να το συνηθίσω αλλα αξίζει :wink:
ειδικά μεχρι να μαθω να μαρκάρω σωστά και να κλείνω χώρους μου πιρε λιγος χρονος…

Από όσο φίφα έχω παίξει γενικά, στο μόνο που υπερτερεί είναι οι άδειες για ομάδες φανέλες στάδια και τα λοιπά…

Ζούμε να δούμε προ με Premier Leage, Championship, League 1, League 2 και άντε γεια!

με τις καινουργιες μεταγραφες δεν πιανεται η qpr, προφανως και στο καινουριο προ θα τους ριξουν τα στατιστικα γιατι ειναι μαλακες αλλα εχω ενα μηνα ακομα να την απολαυσω… 2 νικες με αρσεναλ 1-0 και 3-1(χατ τρκ τζιμπριλ),2-1 τη φιορεντινα, 6-3 τη ρομα και αδικη ηττα 3-2 απο τσελσι… 11αδα: cerny,bosigwa,fabio,nelsen,gabbidon,anton ferdinand(dmf),park ji sung,taarabt,wright-phillips,dj cambel,cisse… μιλαμε για gallacticos

^^+Γκρανέρο

πλακα κανεις!!! ρε θα τρελαθουμε φετος, πηρε και τον ζουλιο σεζαρ απο την ιντερ…

Στο pro οντως θα ειναι καλη, στην πραγματικοτητα ομως πρεπει να γινει ομαδα.

σε 7 μερες

Εισαι σιγουρος βρε crimson ; Ξερω, γραφουν οτι ειναι διαθεσιμο απο τις 18 αλλα η επισημη ανακοινωση λεει για 20 του μηνα…

στα σεβεν που ρωτησα είπαν σε 7 μέρες

Σ’αγαπω =P~\:D/

οι παραγγελιές στα σεβεν θα εξυπηρετούνται απο σήμερα! είναι εδώ!

Καποιος ειπε οτι υπαρχει στον κοτσοβολο αληθευει;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι. απο εκει το πηρα σημερα για PS3.

επιτελους… το καψιμο ξαναξεκινα…