Pro Evolution Soccer

θα το συνέχιζα αλλά βαριόμουν :lol:

[B]Introducing PES 2013: Game Modes (Episode 1) [/B]

[B][Introducing PES 2013] The Player ID Experience (Episode 3) [/B]

σήμερα βγαίνει και το demo για ολες τις κονσόλες νομίζω

Δικιο εχεις . Θα βγει και δευτερο αργοτερα…

Ο drenie πρέπει να είναι μάστορας στο pro. Όποτε ανοίγω το ps3 τον βλέπω να παίζει… :wink:

Μαστορας είμαι εγω. εσείς απλά περνάτε την ώρα :stuck_out_tongue:

Χα χα χα χα χα!! Το τελευταιο καιρο παιζω συνεχεια με τον Κουμπαρο (ειμαστε και οι δυο στην ιδια ομαδα) μου online!! Τον χειμωνα εφαγα σκαλωμα οπως καθε χρονο με το Master league online αλλα ειναι κατι πιτσιρικια (:wink: που με ξεφτυλιζουν - μας ξεφτυλιζουν.
Normal παιχτης ειμαι.
Υπαρχουν ομως πολλες φορες που ειμαι μεσα αλλα δεν παιζω. Βλεπω ταινιες ή σειρες. (WIRE μαδαφακα! )

Το καινουργιο ωραιο ειναι θελει καποιες βελτιωσεις λογικα με την κανονικη κυκλοφορια θα εχουν φτιαξει καποια πραγματα αλλα ειναι στο σωστο δρομο το παιχνιδι. Εχει πολυ ωραια σουτ και καλυτερες τοποθετησεις των παιχτων. Και πιο ωραια γραφικα !

μετά απο 10 Game του demo

[U][B]υπερ[/B][/U]
[B]κινήσεις παιχτων και μπάλας.[/B] όλα είναι ζωντανά. δεν έχει ίδιες κινήσεις ο παίχτης. ανάλογα πως είναι το σώμα του και η ταχύτητα του , ανάλογες είναι και οι κινήσεις του.δεν ειμαστε στο ματριξ. και η μπαλα το ίδιο. πασάρεις τον άλλον από κοντά με πολύ δύναμη, οπότε ανοίγει η μπλα στο κοντρόλ
[B]σουτ.[/B] επιτελους έφτιαξαν το σουτ. γιατί πέρυσι με σκοπό την αληθοφάνεια τα σουτ ηταν δύσκολα ακόμη και σε τετ α τετ
[B]χειροκίνητη επιλογή.[/B] πατώντας το L2 μπορείς να σουτάρεις, πασάρεις, σεντράρεις στο χιλιοστό εκει που θέλεις. δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. ειναι πολύ δύσκολο αλλά με τον καιρό πιστεύω οτι θα είναι μεγάλο εργαλείο στο παιγνίδι.
[B]νεες κινήσεις-τριπλες.[/B] ακόμη και οι ανεπιτυχείς τρίπλες έχουν ενα νόημα. πλέον δεν υπάρχει μόνο το απλά θα τον προσπεράσω απο εδώ ή απο την άλλη.
[B]νοημοσύνη.[/B] στάσου βρε ηλίθιε. είσαι οφσάιντ.!! επιτελούς!! εχεις την μπαλα και κατεβαίνεις μαζι με συμπαίχτη. αλλά αυτός επέμενε παλι να βγαίνει απλά μια ευθεία αδιαφορώντας αν ειναι οφσαιντ ή οχι. τώρα πλέον κανει πίσω, κοιτάει, ελαττώνει ταχύτητα. δηλαδη οτι γινεται στην πραγματικότητα.

[B][U]
κατά[/U][/B]
το παιγνίδι μοιάζει [B]πιο arcade[/B]. ισως μερικούς τους παει πίσω και τους ξενίσει. ας πούμε με την βελτιώσει των σουτ εχω σκοράρει τα πιο απίθανα(αλλά γαμάτα) γκολ εβερ.
[B]τερματζηδες.[/B] λογικα θα βελτιωθούν οπως πέρυσι που στα demo ήταν απλά αστείοι. αλλά και χθες που το δοκίμασα , και στα 10 ματς είδα αποκρούσεις-πασες, και εξόδους που θα έκαναν τον χαλκια υπερήφανο.

[B]overall[/B] μάλλον φέτος θα το αγοράσω. με άφησε από το πρώτο demo ικανοποιημένο. αν εχουν βελτιώσει και 1-2 πραγματάκια στο online θα ειναι σουπερ.

Εκτός αν μιλάμε για τον Γκέκα.

:lol::lol::lol:

[B]ΕPOC![/B]

στο κλασικό πρωταθλημα των 100 νικών με τον κολλητό μου έκανα το come back του αιώνα και το κέρδισα.
από 78-90, 90-96 και 97-99 έκανα το 100-99.
άλλαξα το αγαπημένο οσα φάμε και οσα βάλουμε 3-4-3 και έπαιξα με το κλασικό 4-4-2.

*παίζαμε ολη την χρονιά για να τα παίξουμε ολα σε ενα ματς. δεν το παίζαμε απο την αρχή να γλυτώσουμε την φασαρία :stuck_out_tongue:
**30 χρονών. . . .

Πρωταθλητη μου ΕΣΥ !

τιμιος κριμσον… αργει ακομα το καινουργιο? εμεις μετα απο καιρο παιξαμε ενα αγγλικο πρωταθλημα των τεσσαρων και τους καθαρισα με τορρες…

σε ενα μήνα θα είναι εδω!!

Στις 29 Σεπτεμβρη βγαινει το παιχνιδι και στις 12 του ιδιου θα εχι βγει το δευτερο demo.

Crimson με ποιες ομαδες παιζατε ;

εγώ σιτι, fulham, τοτεναμ, μαρσειγ,μπαγερν(σκατά ομάδα!!) ναπολι + πολλούς αγώνες με μικρομεσαίες
κολλητός United, τοτεναμ, αρσεναλ,αστον βιλα, ιντερ, ουντινεζε, ναπολι + πολλούς αγώνες με μικρομεσαίες

[B]Online:[/B] Το Master League Online θα φέρει και αυτό πολλές βελτιώσεις, ανάμεσά τους και το νέο σύστημα «Κατάταξη Ανταγωνιστών» που φέρνει παίκτες παρόμοιου επιπέδου αντιμέτωπους. Παράλληλα οι online κοινότητες είναι πλέον οργανωμένες και [B]ο πλανήτης έχει χωριστεί σε 240 πόλεις η κάθε μία εκ των οποίων δείχνει ποιοι παίκτες είναι online[/B]. Μέσα από αυτές μπορούν να οργανωθούν πρωταθλήματα και προκλήσεις και να αναρτηθούν μηνύματα. Ο συγχρονισμός με το myPES του Facebook θα είναι πιο λεπτομερής. Οι αναφορές των αγόνων θα περιέχουν ποσοστά επιτυχίας στις πάσες, κατοχή κλπ. και κάθε παίκτης θα βλέπει τους top scorers του και τους τρόπους που σκοράρουν. Αυτά όλα θα μπορούν να αναρτηθούν στο Wall του καθενός.

μιας που σωθηκε και αυτο το προ ας κανω ενα ποστ αφιερωμα στη μεγαλη φετινη αγαπη… QPR με αγαπημενη εντεκαδα:cerny,onuoha (η αλλιως ο γαμιας του bale),armand traore,gabbidon,ferdinand,joey barton(τιμιοτις),taarabt,wright-phillips,dj cambel,taiwo και djibriiiiiiiil cisseeeeee…ομηρικες μαχες συνηθως με σεβιλλη και τοτεναμ με σερι γυρω στα 20 ματς χωρις ηττα απο τους πετεινους… με στυλ παιχνιδιου τσελσι-τσαμπιονσ λιγκ, πολυ ξυλο πισω και σεντρες για τον σισε μπροστα…

δεν το έλεγες πιο πριν να την δοκιμάσουμε
το νεο demo βγαίνει σε 5 μέρες

πρεπει να ειχα ποσταρει στο θρεντ προ-φιφα… και φετος θα ειναι ακομα καλυτερη με τις προσθηκες των φαμπιο-νελσεν-μποσιγκουα-παρκ… εμεις παντως επειδη δεν αντεχουμε να παιζουμε χωρις τις καινουργιες μεταγραφες τις κανουμε μανουαλ… φτιαξαμε χτες την πρεμιερ και σημερα σειρα εχει το ιταλικο και το γαλλικο…