Pro Evolution Soccer

ισχυει. οταν ειχα παρει ρεαλ και ειχα στο κεντρο αλονσο-ντιαρα ηταν λιγο πιο οκ τα πραγματα για να πω την αληθεια (βασικα και παλι εμπαζε πισω αλλα οταν αποφασισα να πιεσω εβαλα 6 σε 1 ημιχρονο!) αυτα π δεν εχ δουλεψει καθολου κ δεν ξερω αν και κατα ποσο επηρεαζουν ειναι οι επιλογες εκει π λεει “μαζικη επιθεση”, “αντεπιθεσεις” κλπ. αξιζουν αυτα??

ναι αλλά ολα έχουν και μειονεκτήματα. εγω συνήθως τα αφήνω οπως ειναι στην κάθε ομάδα. αν και με την αλλαγή της διάταξης λογικά δεν ανταποκρίνονται και τόσο σωστά.

μαντσεστερ σιτι
fulham
μαρσειγ

η πιο συνηθισμένες ομάδες που παίρνω

και αν παίζω με εναν φίλο απο αγλλια παίρνουμε πάντα ομάδες απο μέτριες και κάτω

δεν την παλευω με τις μικρες ρε γμτ. βασικα δεν την παλευω με ομαδες που ειναι αργες και με ομαδες με λιγους επιθετικους.

εγω πχ ειμαι σε φαση: μπαρτσα, ρεαλ, σιτυ, μπαγερν, τσελσι, αρσεναλ. απο πιο μικρες τοτεναμ, ναπολι και αεκαρα φυσικα :lol: (μαλακια να μην εχει ολες τις ελληνικες ομαδες…)

εδω δεν έχει τις γερμανικές. θα έπαιρνα γκλαντμπαχ όλη την ώρα.ναι και η ναπολι καλη. αν και μικρή δεν την λες

καλα εννοειται. ουτε την τοτεναμ λες μικρη που με λενον και μπειλ σαιτες πεταει φωτιες (και δυνατους στοπερ). αλλα σε σχεση με αυτες π παιρνω συνηθως ειναι τοσοδουλες! :lol:

Εγώ παίρνω Μπαρτσελόνα, Σϊτυ (must ο Adam Johnson), Μίλαν και Αστέρα.

Απο εθνικές μπορώ καλά μόνο με Ακτή ενώ με Ολλανδία παίρνω αποτελέσματα αλλά παίζω χάλια.

Στο προηγούμενο έπαιρνα Ίντερ με 5 στην άμυνα, Ετό λίγο αριστερά και πίσω από Μιλίτο και έριχνα κάτι τεσσάρες από αντεπιθέσεις σε Μαν Γιου συνήθως.

δεξι χαφ. αριστερό ο κολαροφ. δεξι εξτρεμ ο τεβες, αριστερό σιλβα, μπροστά ο αγκουερο. το χαος λεμε.

παιδια στη σιτυ ο μπαλοτελι αν και δεν του φαινεται στα νουμερα, ειναι πολυ δυνατος! εγω βασικα γουσταρω πολυ και τον σαιτα-κλισυ. και φυσικα γιαγια τουρε βραχαρος!

Greek Patch και τα βυζια στα καγκελα

Λοιπόν ρωτάω κάτι καμμένο! Proβλημα… Ποιος παίρνει το league?

Έχουμε 3 ομάδες σε league. ομάδα Α, ομάδα Β, ομάδα Γ.
Έχουμε τα εξής αποτελέσματα

ομάδα Γ - ομάδα Α 0-2
ομάδα Γ - ομάδα Β 2-0
ομάδα Α - ομάδα Γ 1-1
ομάδα Α - ομάδα Β 1-3
ομάδα Β - ομάδα Γ 1-1
ομάδα Β - ομάδα Α 1-1

Άρα έχουμε
ομάδα Α 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα, 5-5 γκολ 5 βαθμούς.
ομάδα Β 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα, 5-5 γκολ 5 βαθμούς.
ομάδα Γ 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα, 4-4 γκολ 5 βαθμούς.

H ομαδα Β

ναι προφανες ηταν αφου εχει τη μεταξυ τους νικη στην ισοβαθμια. αν και κανονικα αυτα προκαθοριζονται.

ωραία κι εγώ έτσι πίστευα αλλά το pro είχε άλλη άποψη και έδωσε το league στην ομάδα Α. Και απλά ρωτάω μήπως τελικά υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος εκτός από γκολ και μεταξύ τους παιχνίδια?

Προφανώς εδω ειναι η λύση.
ομάδα Α - ομάδα Β 1-3
μετρησε η ήττα με 2 γκολ διάφορα αλλά με γκολ για τον ηττημένο

ναι αλλα τοτε θα κερδιζαν τα εκτος εδρας γκολ. μηπως απλως το πηγε αλφαβητικα?

τι εκτος έδρας ρε συ. απλα η ήττα με 2 γκολ διαφορά πάντα ειναι καλύτερη με γκολ δικό σου.

3-1, 4-2, 5-3 αντι για 2-0

ναι αλλα επαιξαν 1 ματς μεταξυ τους. στο 1 ματς θεωρρητικα ειναι απο πανω ο νικητης. και ΤΕΛΙΚΑ ειχαν ισα γκολ και οι 2. αν ο 1ος ειχε παραπανω γολ δεν θα το συζητουσαμε καν νομιζω

και να στο πω κ διαφορετικα. οταν χανεις εντος εδρας σε συμφερει να χασεις 0-2 παρα 1-3.[SPOILER]τι συζηταμε τωρα :lol:[/SPOILER]

για αρχη δεν βλεπει εντος-εκτος σαν 1+ γκολ για τα εκτος .δεύτερον δεν μετράνε τα μεταξύ τους καθώς εχει μια ήττα και μια ισοπαλία.
μετράνε τα γκολ και το ενα στην ήττα έκανε την διαφορά

μπορει να εγινε αυτο π λες παντως νομιζω πως ειναι λιγο παραλογο τη στιγμη που στα μεταξυ τους ο Β νικησε. προ ειναι ομως και οχι χαγη οποτε οτι μαλακια θελει μπορει να κανει :lol:

Αμάν, σας έκαψα?